Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arustamov71

quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

son versiyon ne?

sanırım 20.0.0.062

telefon 7-8 aydan beğri bende... Sadece 1 versiyon güncellemesi yaptım nokia istanbul belediyesi kadar çalışsa ohooo

• versiyon yükleyecem telefona,
    hafıza kartına format atıyımmı(tabi resimleri müzikleri yedekledikten sonra) yoksa atmayımmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 20 Ağustos 2008; 17:47:28 >
  • Gerekli dosyaları aldıktan sonra at kesinlikle..Sonra telefonu yeni versiyonlu halinde açtığın zaman otomatik program ve tema yüklerken problem yaratabilir.
  • Arkadaşlar çok cahilce birşey soracağım, daha önce hiç symbianlı tel. kullanmadığım için; herhangi bir programı bilgisayara indirdikten sonra bu telefona nasıl kuruyoruz?
  • Teşekkürler..
  • Telefona kuracağın oyun yada programların uzantısı sis, sisx veya jar olmalı. Söz konusu dosyayı kablo veya bluetooth bağlantısı ile telefona
    kopyaladıktan sonra bu dosyayı telefonda bulup tıklarsan kurulur.

Örnek dosyaları aşağıda görebilirsin. İntenetten indirdiğin dosyalar büyük ihtimalle sıkıştırılmıştır. Önce winrar ile açılmalı. Sonuçta telefona göndereceğin dosya veya dosyalar aşğıdaki gibi olmalı.

• Arkadaşlar bi şey sorcam; lifeblog da birkaç öge sildim.Ama tamamen gittiğini farkettim.Geri yükleme şansım var mı?
  • sağol enigma...telde program yüklü değil gerçi ama...yinede atmalımıyım?
  • Herşeye temiz temiz başla.Biraz zor oluyo tüm programları yeniden yüklemek ama en sağlamı bu
  • sağol enigma...
    birde forumdan digitaldelisi abimizden beyaz cx400 aldım...
    telefonun kumanda aparatı(ad-54) siyah, cx400 beyaz, telefonda beyaz..nasıl kullansam iyi olur...sadece kulaklık ve telefonmu yoksa hem kulaklık hem kumandamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 21 Ağustos 2008; 1:22:18 >
  • Kumanda yururken fln işe yarıyo.Aradıgım oluyo yani doğruyu soylemek gerekirse ama ..hareket etmıyosan gerek yok kumandaya
  • telefon oparötörü görmemeye başladı arkadaşlar.. Çekmiyor
    50 dka.'a yakın görüşme yaptım.. birden ses gitti kitlendi telefon kapatıp açtım ve oparetör yok

şebekeyi el ile ve otomatik arattırıyorum hiçbirşey bulmuyor

ne yapabilirim? nasıl yapabilirim

şebeke geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 21 Ağustos 2008; 2:18:55 >

• quote:

telefon oparötörü görmemeye başladı arkadaşlar.. Çekmiyor
    50 dka.'a yakın görüşme yaptım.. birden ses gitti kitlendi telefon kapatıp açtım ve oparetör yok

şebeke geldi

telefon çokmu ısındı acaba?telefonla uzun süre konuştun diye telefonun bozulacağını hiç sanmıyorum

• quote:

şebeke geldi

avea mıydı

• quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

şebeke geldi

avea mıydı

evet..

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass
    telefon çokmu ısındı acaba?telefonla uzun süre konuştun diye telefonun bozulacağını hiç sanmıyorum

saatlerce konuştuğum olmuştu.. bir sorun ile karşılaşmadım şimdiye kadar...

Birde, örneğin bir araba oyunu oynuyorum telefon ile.. arada bi hafif kilitlenmeler oluyor? nedeni aşırı yüklenmem olabilirmi telefona..

telefon hafızası boş.. hafıza kartı 4gb aşağı yukarı yarısı boş hafıza kartının.. 6-7 sonradan yüklediğim uygulama var.. telefonu zorlayacak kendiliğinden açılan uygulamada yok

kilitlenmeler neden olabilir? öneriler?

• Nokia maps loder ile harita yükleyemiyorum arkadaşlar, nedenini bilen var mı? Daha doğrusu yükleme yapıyor gözüküyor, ama telefona baktığımda GÖREMİYORUM HARİTALARI
  • quote:

Nokia maps loder ile harita yükleyemiyorum arkadaşlar, nedenini bilen var mı? Daha doğrusu yükleme yapıyor gözüküyor, ama telefona baktığımda GÖREMİYORUM HARİTALARI

• quote:

quote:

Nokia maps loder ile harita yükleyemiyorum arkadaşlar, nedenini bilen var mı? Daha doğrusu yükleme yapıyor gözüküyor, ama telefona baktığımda GÖREMİYORUM HARİTALARI

• quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.