Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ugur851

yaw arkadaşlar şimdi ebaydan baktım da n82 black'e 400dolar civarında ordan almamızda ne gibi bir sakınca var... (geçen sorduğumda gümrükte takılır dediler gümrükten geçirmenin bi yolu yokmu : )) yada en önemlisi türkiyeye ne zaman gelicek halen bilen yok mu yaaaw. bekle bekle bi haaal oldum :D

BENİM HESAPLAMALARIMA GÖRE 2009 UN İLK ÇEYREĞİNDE GELECEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

yaw arkadaşlar şimdi ebaydan baktım da n82 black'e 400dolar civarında ordan almamızda ne gibi bir sakınca var... (geçen sorduğumda gümrükte takılır dediler gümrükten geçirmenin bi yolu yokmu : )) yada en önemlisi türkiyeye ne zaman gelicek halen bilen yok mu yaaaw. bekle bekle bi haaal oldum :D

neye gore hesapladın ayıptır sorması ??
  • merhaba arkadaslar ben biraz yeniyim gps kullanmak için belli bir ücret ödeniyor mu yada kontor gidiyor mu?

gps için ben hiç bir program yuklemedim yuklemem gerekiyor mu?

şimdiden tesekkurler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedii

merhaba arkadaslar ben biraz yeniyim gps kullanmak için belli bir ücret ödeniyor mu yada kontor gidiyor mu?

gps için ben hiç bir program yuklemedim yuklemem gerekiyor mu?

şimdiden tesekkurler :)

bende yeni aldım telefonu ama anladigim kadari ile nokia maps'i kullanmak ucretsiz(ilk baglanirken internete baglanmasi da gerekiyor ama internetsiz ortamda da kullandım tam bilmiyorum) ama navigasyonu kullanmak istedigin zaman nokiadan satinalman gerekiyor..

benden daha iyi bilen birileri cikar kesin
  • nerden satın alıcam bunu ve ne kadar ? :D
  • kaddix bide nokia yetkili servisi var oraya gidip oradada bence sor belli olmaz(yeri:fethiyede mavi iskender varyaonun yanındaki sokaktan gir biraz ilerle solunda görüceksin:)) onlar birazparagözdür ama belki yaparlar.birde nokia bayinin birazilerisinde köşede bi servis daha var kvk(emin değilim) orasıda herhalde orayada sorbence.olmadı ozaman değiştirmezsin.
  • durun ya ankarada navigasyon var mı? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinoza17

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

neye gore hesapladın ayıptır sorması ??

nokianın n95 in siyahını çıkarma zamanına göre hesapladım.sanırım n95 in siyahı çıkmış öyle değilmi?

• arkadaşlar şu anda telefonumda en yeni firmware var nasıl eski bir versiyon atabilirim?
  • Arkadaşlar Garmin Mobile yüklüyorum son aşamada lisanlı hale getiriyorum 2. aşamada ayarlar-sistem-uzak gps e girdiğimde yardımlı gps i etkinleştir kısmı çıkmıyor altta yeni gps diyor veya yukarıda garmin gps kullan diyor yardımcı kısmı çıkmıyor nasıl düzenleyebilirim. yardım lütfen
  • http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6f2449aeab440b9fbf4ab39d0e9b60c61972dbfa62f2938358be54b60465ce4847fcb5ab995fba7c17613

benim rotate hızı şu videonun ilk başında ki ile birebir hani ana menüde çeviriyor ya telefonu.Normal değil mi bu kafaya taktım bi kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: feelindivine

quote:

Orjinalden alıntı: kutu11

Arkadaşlar bende N82 mi siyah kasa ile degiştirdim ve ilk izlenimlerim;
    -Bana göre siyah kasa mükemmel
    -Kesinlikle orjinal kasa ve tuş takımı kullanın benwww.cnn.cn den aldım ve oem ürün satıyorlar
    -En fazla 4 işgünü içinde size ulaşıyor
    -Gümrüğe takılmamak için isteğinize göre fatura bedeli yazıyorlar
    -Kasayı servise taktırın çünkü cihazın orta kasa dışındaki kısımları yapıştırma ve özellikle lcd'yi sökmek çok riskli birde ekran kapagını tozsuz takmak sabır istiyor
    -Tuş ve ekrandaki parmak izi maalesef siyah kasada da oluyor

Bu güzel haber.Normal black'ten hiçbir farkı olmuyor mu acaba?Bir de Japonca simgelerden söz edilmiş sizde bu durum var mı?

Hayır gelen kasa tamamen orjinal oem black kasa ama asya üretim oldugu için tuş takımında 1,2,3,4,5 ve # tuşunda resimdeki gibi extra simge var.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• N82'nin nasıl tamamen sökülebileceğiyle ilgili bir video buldum. Cihazı gönderdiğime pişman oldum şimdi. Kastıra kastıra çıkıyor. İnşallah tırnaklarını filan kırmazlar.
    N82 Demontaj

Birde bu videoyu nasıl kaydedebiliriz. Yada biri kaydedip upload edebilirmi? Lazım olur belki bir gün.

Birde sim kilidini nasıl kırdıklarıyla ilgili ilginç bir vidyo var. İphonecular görmesinler :-D
    Sim Unlock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Temmuz 2008; 21:10:57 >

• Benim singapurlı n82de de aynı işaretler var..millet sorup duruyor ama bilmiyorum anlamını..bilen varsa sölylesin öğrenelim biz de

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feelindivine

quote:

Arkadaşlar bende N82 mi siyah kasa ile degiştirdim ve ilk izlenimlerim;
    -Bana göre siyah kasa mükemmel
    -Kesinlikle orjinal kasa ve tuş takımı kullanın benwww.cnn.cn den aldım ve oem ürün satıyorlar
    -En fazla 4 işgünü içinde size ulaşıyor
    -Gümrüğe takılmamak için isteğinize göre fatura bedeli yazıyorlar
    -Kasayı servise taktırın çünkü cihazın orta kasa dışındaki kısımları yapıştırma ve özellikle lcd'yi sökmek çok riskli birde ekran kapagını tozsuz takmak sabır istiyor
    -Tuş ve ekrandaki parmak izi maalesef siyah kasada da oluyor

Bu güzel haber.Normal black'ten hiçbir farkı olmuyor mu acaba?Bir de Japonca simgelerden söz edilmiş sizde bu durum var mı?

Hayır gelen kasa tamamen orjinal oem black kasa ama asya üretim oldugu için tuş takımında 1,2,3,4,5 ve # tuşunda resimdeki gibi extra simge var.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Birde bu videoyu nasıl kaydedebiliriz. Yada biri kaydedip upload edebilirmi? Lazım olur belki bir gün.

inndir

burdaki programlardan birini indirip kaydedebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Arkadaşlar Garmin Mobile yüklüyorum son aşamada lisanlı hale getiriyorum 2. aşamada ayarlar-sistem-uzak gps e girdiğimde yardımlı gps i etkinleştir kısmı çıkmıyor altta yeni gps diyor veya yukarıda garmin gps kullan diyor yardımcı kısmı çıkmıyor nasıl düzenleyebilirim. yardım lütfen

Garmin kuruluşunu bilen yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Garmin kuruluşunu bilen yokmu arkadaşlar

Garminin herşeyini Reis çok ii biliyor. ama bu forumda ne sen sor ne de o anlatsın malesef ceza almıstı ilaclı paylaşım yaptığı için
  • Googleda arat.. Burda bulamazsın..
  • Okey google da bir forumda buldum, dediğini yapınca çalıştı yanlız 4.10 versiyonu anlatılanlara uygun, diğer 4.20 son versiyonda GPS tanıtılmıyor yani ayarlar uzak gps kısmında ekli gps i kullan şeklinde bir ibare olmadığından aktif olmuyor. Neyse şuan çalışıyor. teşekkürler,
    Birde arkadaşlar sevdiği kullandığı programların isimlerini yazarsa çok memnun olurum.
  • arkadaslar dun n82 yıle bıraz ugrasıyordum sarj bıttı... taktım sarj actım ... kmaeryı bı actım ne goreyım yesıl bı (2pixel) nokta sabıt duruyor.... sinir oldum abıme sordum asırı ısınmadan olmustur gecer dedı.. sımdı baktım 1 ı gıtmıs sankı 1 tanesı kalmıs... bıde ekran camında galıba bı leke var yanı oyle sanıyorum lu pıxel olma ıhtımalıde var... yanısma yapıyor yesıl kırmızı mavı telı oynattıkca renk degıstırıyor...acab olu pıxel mıdır... ufff yaaa ne sansız ınsanım.... ılk telım 2618 de hasarlıydı 3 ker tamıre gıtmıstı....

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.