Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bende başı 10 lu olan bi update vardı telefonu ilk aldığımda, öyle yana yatırınca zor algılıyordu, son yazılıma update ettim şimdi gayet hızlı bi şekilde tepki veriyor, sorun yaşamadım.

bende de 10lu olan sağlamdı dün update ettim yavaşladı.Neyse bu ekran parlaklığını arttırma olayı nedir?Işık mı yükseliyor yoksa renklerin canlılığı falan mı artıyor?
  • N82 nin ekran rengi soluk ışık sensörü sebebiyle, örneğin bir başka telefondan kendinizi arayın, telefonun max. brightness da ekranın nasıl göründüğünü anlarsınız ancak ayarlardan ne yaparsanız yapın parlaklığı max bile yapsanız o biri aradığında gözüken parlaklığa ulaşamıyorsunuz, nokia sınırlamış parlaklık ayarını malesef.

Benim birde telefonda en çok baktığım şey ekran kalitesidir, N82 deki ekranı görünce dünya başıma yıkıldı, neyseki hack le mackle düzeltme yöntemi varmış.

Şu anda telefondan aldığım zevk 10 katına çıktı resmen.
  • quote:

N82 nin ekran rengi soluk ışık sensörü sebebiyle, örneğin bir başka telefondan kendinizi arayın, telefonun max. brightness da ekranın nasıl göründüğünü anlarsınız ancak ayarlardan ne yaparsanız yapın parlaklığı max bile yapsanız o biri aradığında gözüken parlaklığa ulaşamıyorsunuz, nokia sınırlamış parlaklık ayarını malesef.

Benim birde telefonda en çok baktığım şey ekran kalitesidir, N82 deki ekranı görünce dünya başıma yıkıldı, neyseki hack le mackle düzeltme yöntemi varmış.

Şu anda telefondan aldığım zevk 10 katına çıktı resmen.

peki ekran hack olayını yapınca batarya süresi ne kadar düştü?

• Bilemiyorum yapalı 20dk falan oldu.
  • yeni versiyon ne zmana kadar çıkar
  • msn programı olarak neyi önerirsiniz.sadece isism yazmanız yeterli
  • Windows Live v1.1.9000 kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • quote:

Windows Live v1.1.9000 kullanıyorum, tavsiye ederim.

teşekkürler.deneyim hemen
  • Arkadaslar telefonun ekranının ic kısmına toz kacmıstı , ön paneli cıkartıyim derken sanırım yanlıs bir uygulama sectim kapagın yapıskan kısmı ;herseyiyle beraber cıktı. Yani eski işlevselliği kalmadı , yeni ön kapak ekranı taktırmam gerek , sizce tahminen ne kadara mal olur , ayrıca kvk kozyatagına versem ne kadar zamanda alabilirim
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • ben N72 nin sadece dış kapağını yaptırmak istedim 120 YeTaLe istediler tamir süresi de 3 iş günü
  • uhhhhhhhhhh pes yani Bugün dogubankta arastırma yaptım ön arka kapak (kasa Dahil deil) 35 ytl ile 45 ytl arasında fiyat bictiler. Bende en iyisi servise yaptırmak die düşündüm.Tskler yorumun icin @wolkan33.
    Ayrıca bu sitede Lcd ön ekran paneli 9 dolar ..

http://cnn.cn/shop/nokia-lens-p-2362.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparroW- -- 19 Temmuz 2008; 21:13:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

artık bende arnıza katıldım

kazasız belasız kullan inşallah

• Kasa değişimlerinde garanti gidermi yetkili servis yapsa? Örneğin ileride bu gümüş kasa çizildi, yerine yeni sıfır bi tane takılmasını istedim, garanti gider mi acaba (yetkili servis yapıcak değişimi)

quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

uhhhhhhhhhh pes yani Bugün dogubankta arastırma yaptım ön arka kapak (kasa Dahil deil) 35 ytl ile 45 ytl arasında fiyat bictiler. Bende en iyisi servise yaptırmak die düşündüm.Tskler yorumun icin @wolkan33.
    Ayrıca bu sitede Lcd ön ekran paneli 9 dolar ..

http://cnn.cn/shop/nokia-lens-p-2362.html

• quote:

Orjinalden alıntı: kutu11

Arkadaşlar bende N82 mi siyah kasa ile degiştirdim ve ilk izlenimlerim;
    -Bana göre siyah kasa mükemmel
    -Kesinlikle orjinal kasa ve tuş takımı kullanın benwww.cnn.cn den aldım ve oem ürün satıyorlar
    -En fazla 4 işgünü içinde size ulaşıyor
    -Gümrüğe takılmamak için isteğinize göre fatura bedeli yazıyorlar
    -Kasayı servise taktırın çünkü cihazın orta kasa dışındaki kısımları yapıştırma ve özellikle lcd'yi sökmek çok riskli birde ekran kapagını tozsuz takmak sabır istiyor
    -Tuş ve ekrandaki parmak izi maalesef siyah kasada da oluyor

Bu güzel haber.Normal black'ten hiçbir farkı olmuyor mu acaba?Bir de Japonca simgelerden söz edilmiş sizde bu durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 19 Temmuz 2008; 22:06:16 >

• @n82 almayı düşünenler okuyun@

evet biraz incelemeden sonra telefonla ilgili görüşlerimi belirtmek istedim.tabiki benim gibi almayı düşünenler için.
    ilk olarak tuş takımından bahsedeyim.önceden kullandığım n73 ün tuşlarına tırnağımla basmaya alıştığımdan olsa gerek pin kodumu girmek için baya bi zorlandım.çünkü tırnakla hiç basılmıyo.tabiki aradaki boşluklarda bunun için var.bir kaç saat sonra tuştakımına oldukça alıştım.oyun oynarkende zorlanmadım.ekran ışığı telefon açılırken çok iyi ama pin koduna geçer geçmez ekran ışığı azalıyor ve hep öyle kalıyor.şu an için 10 la başlayan bir versiyon kullanıyorum.yanlız ekran bana oldukça kaliteli gözüktü.sese geçecek olursak tabiki önceden n73 kullandığım için ses düşük geldi bana.ama ses kulaklıktada hoparlördede n73 den kaliteli.gps i nokia maps da denedim oldukça güzel çalışıyor.wi-fi daha önceden hiç kullanmadığım için pek bişey diemicem.ama birkaç denemeden sonra başardım ve gerçekten tatmin edici olacaktır diye düşünüyorum.tabiki video bana kalırsa gündüz çekimleri harika.videodan memnun kalacağınıza adım gibi eminim.fotoğrafta oldukça iyi.hele makro süper.bu telefonu aldığıma asla pişman değilim.menüsü n73 e oranla oldukça hızlı.açılış zaten herkes biliyo.telefonu elinize aldığınızda sağlamlık hissi verebiliyo.gerçekten tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

artık bende arnıza katıldım

kazasız belasız kullan inşallah

teşekkürler

• eski versiyonda ngage oyunlarını başlatamıyordum tıklıyordum hiç bir tepki vermiyordu yeni versiyonu yükledim hala aynı neden olur bu?
  • Cihaz hacklenerek bu parlaklık durumu düzeltilebiliyor.

quote:

...ekran ışığı telefon açılırken çok iyi ama pin koduna geçer geçmez ekran ışığı azalıyor ve hep öyle kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 20 Temmuz 2008; 1:17:23 >
  • quote:

Cihaz hacklenerek bu parlaklık durumu düzeltilebiliyor.

quote:

...ekran ışığı telefon açılırken çok iyi ama pin koduna geçer geçmez ekran ışığı azalıyor ve hep öyle kalıyor.

sağol verdiğin bilgi için
  • bugün başıma ilginç bir olay geldi.aldığım siyah kasayı taktırmak için bugün kvk servisine gittim. "telefonun kasasını, elimdeki siyah kasa ile değiştirmek istiyorum. yardımcı olur musunuz" dedim. yetkili bayanın verdiği cevap aynen şu: "biz o şekilde işlem yapmıyoruz".
    "nasıl yani. elimde orijinal kasa var. finlandiya dan geldi. değiştirme ücreti neyse vereceğim" dedim.
    "telefonu bırakacaksınız. kasayı sipariş edeceğiz. gelince değiştireceğiz" dedi hatun.
    "dalga mı geçiyorsunuz. bu kasanın gelmesi bir ay sürdü, kasayı getirticeksiniz, bir de kasadan para kazanacaksınız, bir de değiştirme ücretini de alacaksınız değil mi " deyip çıktım.
    izmit li arkadaşlar varsa bilirler. gazi lisesinin karşısında şen marmara var kaveka. olay orda cereyan etti. kendilerine koskocaman bir
    hafta içi diğer servislere de gideceğim fakat onlardan da aynı cevabı alırsam sigortalarım atacak o yüzden korkuyorum. biraz asabi bi insanım da ben
    izmit te kasa değiştirtebileceğim bir yer bilen hemşerilerim varsa bi yardımcı olabilirler mi acaba.

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.