Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reis'm navigasyon olayı ile ilgili 1 anlatımın fln var mı 3 ay lisansım varmış yrn kullanmaya başlayacam ama ne yapacm pek 1 haberm yok Bide abi şu WinLiveMsn vermiştinya onu bulamadım yaa tekrar 1 link reca etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 16 Haziran 2008; 21:25:53 >
  • Resimlerden göründügü kadar güzel bir telefon degil..Ama havalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

Reis'm navigasyon olayı ile ilgili 1 anlatımın fln var mı 3 ay lisansım varmış yrn kullanmaya başlayacam ama ne yapacm pek 1 haberm yok Bide abi şu WinLiveMsn vermiştinya onu bulamadım yaa tekrar 1 link reca etsem

Nav için lisans bölümünden güncelle de o otomatik başlatır

http://rapidshare.com/files/121032129/Windows_Live_v1.1.1900.rar

• evet arama geldiğinde bendede tuşların ışıkları yanmıyor ama tuşa basınca hemen yanıyor azlda problem olan birşey değil kanısındayım hatta hiç problem olan birşey değil sölemeseniz mümkünatı yok farkına varamazdım ekran ışığından dolayı

ayrıca arkadaşlar bu telefonu schıneser cx300 le kullanan varmı ses nasıl oluyor yüksek ses alınabiliyormu kulaklığı almamı tavsiye edermisiniz bu telefonla kullanmak için ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3

evet arama geldiğinde bendede tuşların ışıkları yanmıyor ama tuşa basınca hemen yanıyor azlda problem olan birşey değil kanısındayım hatta hiç problem olan birşey değil sölemeseniz mümkünatı yok farkına varamazdım ekran ışığından dolayı

ayrıca arkadaşlar bu telefonu schıneser cx300 le kullanan varmı ses nasıl oluyor yüksek ses alınabiliyormu kulaklığı almamı tavsiye edermisiniz bu telefonla kullanmak için ?

eğerki ses aşırı derecede önem vermek istiyorsan tavsiye eden ç.ok var ama yok ben orjinal kulaklığından 3 kat daha iyi ses almak istiyorum dersen sana önerim 15ytl lik kulaklıklar var super bass filan yazıyor kulak içi kulaklık... onlardan alabilirsin ben onlardan kullanıyorum dışarı se vermiyor ve çok kaliteli ve temiz ses sunuyorlar cızırtı filanda yok birde eko ayarını yaptınmı tamamdır :))

ama yok ben 10 kat daha iyi se isterim kulaklıkta kaliteli malzemeden yapılmış olsun dersen o zaman sana cx300 tavsiye ederim son derece kaliteli bir kulaklık.... tabi parasını verene

öncelikle saol vikat ayırıp yazdığın için. Fakat benim asıl merak ettiğim N82 nin ses çıkışının bu kulaklıkta böle cok iyi bir ses alıp almaya yetmeyeceği
    kaliteli ve güçlü bas alınabiliyormu bu kulaklkları alsam

• Herkese Selam
    Telefonumda 2 adet ölü piksel var.Daha yeni fark ettim.Telefonumu alalı 2 hafta oldu.KVK GENPA garantili.Servise verip ekranı yaptırmak istemiyorum.Zaten daha yeni aldım bide tamir görmesin.Telefonu aldığım telefoncudan telefonun değişimini talep ettiğime dair kaşeli bir kağıt alsam telefonu kvk ya verip değişimini talep etsem telefonu değiştirirlermi? zaten alalı 2 hafta oldu.hevesim kursağımda kaldı.
  • İki adet ölü piksel için değişim olmuyor. En az 4 adet olması lazım diye biliyorum...
  • Yaw şu pikselleri öldürmenin bi yolu yokmu.3 5 tane daha öldüreyim.değiştirsinler.Böyleişmi olur ya.hem ayıplı mal satıyolar hem değiştirmiyolar.İlk defa düzgün bi telefon almaya niyet ettim.oda sorunlu çıktı.Sitede ölü piksel sorunundan telefonu değiştirilen varmı ?
  • @@@Révølvér@@@

telefonun resimlerini koyabilirmisin kardeşim bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiestokolik

Yaw şu pikselleri öldürmenin bi yolu yokmu.3 5 tane daha öldüreyim.değiştirsinler.Böyleişmi olur ya.hem ayıplı mal satıyolar hem değiştirmiyolar.İlk defa düzgün bi telefon almaya niyet ettim.oda sorunlu çıktı.Sitede ölü piksel sorunundan telefonu değiştirilen varmı ?

sen bir aldığın yer ile görüş arkadaşım.değiştirirler sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

@@@Révølvér@@@

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

@@@Révølvér@@@

çok güzell yaaa bende istiyorummm

• Şuan CX300ler 90ytl üzeri yalnız...

Zamanında 70 civarı idi. 5-6 ay öncesi.
  • 17-18 ay önce de 55 ytl idi
  • Siyah olanını nerden temin edebiliriz. bulamadım hiçbir yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEmavi

Siyah olanını nerden temin edebiliriz. bulamadım hiçbir yerde.

Henüz garantili olarak satılmıyor.
    Yurt dışı cihazları gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerden veya istanbul sirkeci taraflarından temin edebilirsin...
  • Yurt dışı cihazları almak ne kadar riskli acaba? Alıp da çok sorun yaşayan var mı? Garantili siyahı beklemek mi lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yivyiv

Yurt dışı cihazları almak ne kadar riskli acaba? Alıp da çok sorun yaşayan var mı? Garantili siyahı beklemek mi lazım?

Elektronik cihaz hepsi risk taşıyor.
    Yurt dışı alırsın 3 yıl sorunsuz kullanırsın, yurtiçi alırsın 2.gün bozulabilir.
    Aradaki fark yurt dışı telleri yaptırırken para verirsin.
    Yurtiçi teller de "senin hatan olmadığına karar kılınırsa" para vermezsin.

Ülkemizde ne yazık ki servislerimizin ağır ve işkence çektiren hizmetleri baz alındığında, her şeye "sıvı teması" deyip suçu sana atmaları düşünüldüğünde pek bir farkı yok

• arkadaşlar ben tel yurtdışından geldi türkçe nasıl yüklerim bide istanbul haritasını nasıl atarım nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.