Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ekranı baya kötü al eline sen karar ver cidden bu konuda

Reis;
    yapma yavvv... ekranı bu kadarmı kötü bu aletin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Reis;
    yapma yavvv... ekranı bu kadarmı kötü bu aletin??

Bence reis abartıyor çok kötü diyerek ama karşılaştırıp karar verme konusunda haklı. Kardeşimdeki N95-8GB ile karşılaştırdığımda kötü denecek bir fark göremedim, yalnızca büyük ekrana alışık bünyeleri zorlayabilir, o kadar bence. Ha bir de üzerindeki camdan dolayı güneşli havada okunabilirliği N95'e nazaran biraz daha düşük, bence o kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 24 Mayıs 2008; 1:32:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bence reis abartıyor çok kötü diyerek ama karşılaştırıp karar verme konusunda haklı. Kardeşimdeki N95-8GB ile karşılaştırdığımda kötü denecek bir fark göremedim, yalnızca büyük ekrana alışık bünyeleri zorlayabilir, o kadar bence. Ha bir de üzerindeki camdan dolayı güneşli havada okunabilirliği N95'e nazaran biraz daha düşük, bence o kadar..

saoll arkadaşım. içime su serptin ya...
  • Reis in söylemek istediği bana kalırsa "Aydınlatma" konusunda.Yani biraz bu konuda düşük karşılaştırdığınız zaman.Herkesin bunu farketme yüzdesi farklıdır.Bana normal geliyor mesela.Hatta orta konumda aydınlatmada.

Reis e göre öyle olması normal bence ayrıca.Herkesin önem verdiği nokta farklı olduğu için.

@ Mori ,bence sen al eline 2 telefonu incele en iyi cevabı sen bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 24 Mayıs 2008; 2:24:54 >
  • N82'nin ekranının ışığının yeterli olmadığı söylenir ama aldığım günden bu yana (3 ay oluyor) hep en düşük ışıkla çalıştım, ortam ışık algılayıcısı sayesinde de gerektiği zaman gerektiği kadar ışık arttırıldı ve hiç bir sorun yaşamadım.

N95-8GB'ı da kardeşim aldıktan sonra epey inceleme fırsatım oldu ve oldukça parlak ama boş vakitlerde sıkıntıdan tek tek piksellerini sayabileceğim bir ekranım olacağına, aynı çözünürlükte daha küçük alanlı ve böylece daha keskin görüntülü ve görece daha az parlak bir ekranımın olmasını isteyeceğim karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Reis in söylemek istediği bana kalırsa "Aydınlatma" konusunda.Yani biraz bu konuda düşük karşılaştırdığınız zaman.Herkesin bunu farketme yüzdesi farklıdır.Bana normal geliyor mesela.Hatta orta konumda aydınlatmada.

Reis e göre öyle olması normal bence ayrıca.Herkesin önem verdiği nokta farklı olduğu için.

@ Mori ,bence sen al eline 2 telefonu incele en iyi cevabı sen bulursun

Enigmaenergy;
    zaten aklımda şu anda n82 var. işte siyahını bekliom. hatta beklioz 3 kişi.
    önceki tlf num N73 dü. kırıldı 3 ay önce.. n82 nin ekranı, n73 kadar oldumu ooooo!!! bana yeter..

• Daha iyi bence N73 ten ekranı..Her ne kadar boyut ve piksel olarak aynı olsalarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

N82'nin ekranının ışığının yeterli olmadığı söylenir ama aldığım günden bu yana (3 ay oluyor) hep en düşük ışıkla çalıştım, ortam ışık algılayıcısı sayesinde de gerektiği zaman gerektiği kadar ışık arttırıldı ve hiç bir sorun yaşamadım.

N95-8GB'ı da kardeşim aldıktan sonra epey inceleme fırsatım oldu ve oldukça parlak ama boş vakitlerde sıkıntıdan tek tek piksellerini sayabileceğim bir ekranım olacağına, aynı çözünürlükte daha küçük alanlı ve böylece daha keskin görüntülü ve görece daha az parlak bir ekranımın olmasını isteyeceğim karar verdim

• Nokia konusunda öğreneceğim çok şey var...

Telefonda müzik dinleyeceğim zaman ne var ne yok çalıyor. Şimdi ben 350 parça içindeki 30-40 zil sesi melodisi yüzünden 300 parçayı tek tek seçip liste yapsam zor olacak. Ama zaten zil seslerim teefonda. Ben sadece kartımdakileri dinlemek istiyorum.

N'apıcaz?

.oO°Oo.
  • @Mesudum : Yapman gereken çok basit.

Zil seslerini Telefonda yada hafıza kartında bulunan ses klipleri klasörüne at.Müzik çalarda gözükmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 24 Mayıs 2008; 3:13:49 >
  • Nerede bu ses klipleri klasörü, orijinal adı ne?

O zaman da zil seslerimi dinlemek istersem dosya yöneticisinden tek tek çalıştırmak gerekecek...

.oO°Oo.
  • millet ben yokken nasıl gidiyo telefonla hayatınız
    ahh ah çok pişmanım telefonumu sattığıma
    inş yazın black le aranızdayım
  • Valla bana ekran öyle...

N95 8GB'ta da cam olduğu için güneş sorunu onda da var. Ama genel ekran açasından bu 2 cihazında gerisinde.
  • ya ekranı cok kötü degil de rahatsız ediyor özelliklede ısık olayı düşük en yüksekte n95 in ortalarındakı ısıga denk geliyor bu olay sürümle arttırılabilirmiki????
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun
    Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim?
    Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.

ben yakında siyah kapak takacağım için bir kere açmıştım ..Baş parmağının tırnağını (Sakın sert bir malzeme kullanma. telefonun kenar kısmı biraz yumuşak bir malzemeden yapılmış, ezebilirsin) Yeşil tuşun tam üstünden içeri sok ve kanırta kanırta yukarı doğru git..aynı işlemi üst ve sağ yan taraftada yap..biraz zorlar ama açılıyo..Ekranı gözlük temizleme beziyle silip kapatabilirsin ama dikkat et çalıştığın ortamdaki en ufak tozlar bile girebiliyo içeri..iyi bir şekilde temizlersen sorun olmaz...

Ayrıca sorumluluk kabul etmem şimdiden söliyim, yeşil ve kırmızı tuşların tam üstünde metal tırnaklar var onları açman için içeri doğru kanırt..

BAŞARILAR

• selamlar arkadaşlar bu konuda revolver hoca scor arkadasamıza n82 nin siyah kapagını getirmişti yanlış hatırlamıyorsam...acaba grey n82 den black n82 ye geçen telefonun bir resmini rica etsem zahmet olmazsa koyabilir misiniz??? çok merak ediorum tus takımı siyah oluyor ama üstteki secim tuşları ve arama tuşları zannedersemm değişmiyor nasıl durdugunu çok merak ediorum...
  • komple siyah oluyo işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar1392
    selamlar arkadaşlar bu konuda revolver hoca scor arkadasamıza n82 nin siyah kapagını getirmişti yanlış hatırlamıyorsam...acaba grey n82 den black n82 ye geçen telefonun bir resmini rica etsem zahmet olmazsa koyabilir misiniz??? çok merak ediorum tus takımı siyah oluyor ama üstteki secim tuşları ve arama tuşları zannedersemm değişmiyor nasıl durdugunu çok merak ediorum...

sadece tuş takımı siyah olmuyor dostum..aynı kapaklardan bana da gelecek..bütün kasa siyah olarak geliyor..

• Hocam çok şey istiyosun ama ya ..O zaman orjinallerini yani tüm şarkı olanını at .

Telefon hafızasına gir yada kart hafızasına direk karşına çıkar."Sounds" klasörüde olabilir İngilizce adı

quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum
    Nerede bu ses klipleri klasörü, orijinal adı ne?

O zaman da zil seslerimi dinlemek istersem dosya yöneticisinden tek tek çalıştırmak gerekecek...

.oO°Oo.
  • Çok teşekkür derim.
    Çok itinalı bir şekilde deneyeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

quote:

Orjinalden alıntı: musyun
    Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim?
    Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.

ben yakında siyah kapak takacağım için bir kere açmıştım ..Baş parmağının tırnağını (Sakın sert bir malzeme kullanma. telefonun kenar kısmı biraz yumuşak bir malzemeden yapılmış, ezebilirsin) Yeşil tuşun tam üstünden içeri sok ve kanırta kanırta yukarı doğru git..aynı işlemi üst ve sağ yan taraftada yap..biraz zorlar ama açılıyo..Ekranı gözlük temizleme beziyle silip kapatabilirsin ama dikkat et çalıştığın ortamdaki en ufak tozlar bile girebiliyo içeri..iyi bir şekilde temizlersen sorun olmaz...

Ayrıca sorumluluk kabul etmem şimdiden söliyim, yeşil ve kırmızı tuşların tam üstünde metal tırnaklar var onları açman için içeri doğru kanırt..

BAŞARILAR

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.