Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğin linkteki ilk anlatımdan yararlanarak aldım.Çinli arkadaşın kıyağıyla ..2 yıllık sertifika veriyor.

Bazı programlara imza gerekmiyor.Bazılarının o özelliği kırılarak etkisiz hale getiriliyor yada kısıtlanmış özellikleri kırılıyor ve tüm kullanıcıların kullanılması sağlanıyor.Bazılarını ise imzalamak gerekiyor.Genelde bunlar güzel ve gerekli,illa ki tabir edilen programlar oluyor nedense ..İmzalamak gerekliyse en sağlamı sertifikayla bence

@Reis : Bilgisayarı yaptım gördüğün gibi giriyorum herzamanda.Biraz uğraşla ısrarla yaptım.Herhalde harddiskteki kararsızlıktan dolayı işlemciyi yoruyordu ve kapanıyordu.Başlattığım zamanda yükleme devam etti kaldığı yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 20 Mayıs 2008; 20:44:19 >

• Bu imza ve sertifika olayını programları yazanlar mı yoksa Nokia' mı şart koşuyor?
  • Valla tam bir fikrim yok ama symbiansigned.com un bi parmağı olabilir bu işte gibime geliyo
  • Nokia-Symbian ve programcıların ortaya çıkardığı bir uygulama da olabilir. Amaç beleşçilere engel olmak, zorluk çıkarmak herhalde.
  • Para kazanmak var bunun ucunda nasıl olsa .Bir ara hizmet verdi ama sonra işte üyelik ücretli oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@Reis : Bilgisayarı yaptım gördüğün gibi giriyorum herzamanda.Biraz uğraşla ısrarla yaptım.Herhalde harddiskteki kararsızlıktan dolayı işlemciyi yoruyordu ve kapanıyordu.Başlattığım zamanda yükleme devam etti kaldığı yerden

oo süper
  • ^^^ SHAKE ME ALPHA 2 UNSIGNED ^^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR

• ===> Quickoffice 5.0.32 Lisanslı Yükleme Anlatımı!! (Bugün içerisinde) <===

Cihazın kendi orjinal ofis programı olan ve Microsoft Office 2007 desteği bulunan Quickoffice v5.0.32'yi lisanslı 1 şekilde yükleme imkanını bulacaksınız...
    Ben bizzat kurdum ve şuan kullanıyorum. Hız açısından 1 problem yok. Son derece güzel 1 program. Takılma, kilitlenme vs hiç 1 şey yok. Belki N82'de böyledir.

Kurulum dosyasını bana temin eden _HiPPoCrAtEs_'e teşekkürler.

Bekleyin, geliyor...

• ===> Resimli & Detaylı Quickoffice 5.0.32 Lisanslı Yükleme Anlatımı by Reis-i Eagles™ <===

Yükleyebilmek için sistemi hack etmek gerekiyor ve bunun 1 zararı yok.

Gerekli olan dosyalar;
    1-) Active Python - Bilgisayarınıza kurun.
    2-) Python Serial Port Extension - Bilgisayarınıza kurun.
    3-) AppTRK - Cihazınıza kurun.
    4-) Hack_perms_s60v3_FP1.py - 1 köşede dursun.

Dosyaları indirmek için;

Sistem Hack:http://rapidshare.com/files/116536006/Sistem_Hack.rar
    Quickoffice 5.0.32:http://rapidshare.com/files/116536989/QuickofficePU_QO_5.0.32_AM_S603.0.sis

Cihazı bilgisayarınıza PC Suite ile bağlayın. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Özellikler" deyin. Aygıt yöneticisine gelin. (Vista & XP fark etmez.) Bağlantı noktalarından port numaranızı 1 yere not edin. (Bağlantı noktaları için kısayol: Başlat-Çalıştır-devmgmt.msc )

Sonra App TRK programını cihazınızdan açın. Bluetooth açılsın mı diye sorunca "Hayır" deyin ve seçeneklere gelip bağlantıyı USB yapın. Başka 1 şeye dokunmadan geri deyip bağlan deyin.

"hack_perms_s60v3_FP1.py" dosyasını bilgisayarınızda Not Pad (not defteri) ile "1likte aç" yahut direkt "aç" diyerek açın. "Düzen" menüsünden "Bul"a tıklayın ve aranacak kelime kısmına ser = yazın. (Arada boşluk var.) Parantez içine not aldığınız port numaranızın 1 düşüğünü yazın. Diğer yere ise gerçek numarayı yazın.

Değişiklikleri kaydedip, çıkın. Sonra dosyayı tekrar "1likte aç" yahut "aç" deyip C:\Python25\python.exe ile açın. MS-Dos ekranın da 3-5 yazı çıkar ve kapanır. Hack işlemi başarı ile gerçekleşmiş demektir. Tüm kurulum bitene kadar cihaza reset atmayın.

Daha sonra Quickoffice uygulamasını açın ve QuickManager'a tıklayın. "Güncellemeler & Yükseltmeler"e tıklayın. Erişim noktasını belirledikten sonra 1 katalog inecek. Sol seçim tuşuyla "Satın Al" deyin. İşleme "tamam" diyerek devam edin. Dosyayı cihazınıza indirecek. Yükleme bitince SAKIN "ileri" demeyin. Programı kapatmadan, menü tuşu ile geçiş yaparak X-plore'u açın. C:\private\200002c0\ dizinini açın. (Gözükmüyorsa ayarlardan gizli ve sistem dosyalarını göstertin.) İçindeki Install.zip dosyasını kes deyip E: dizinine taşıyın. QuickOffice uygulamasına geri dönün ve cancel diyerek işlemi iptal edin ve programdan çıkın. Verdiğim QuickofficePU_QO_5.0.32_AM_S603.0 dosyasını cihazınıza kurun. Ama programı SAKIN açmayın.

Eğer C: dizininde aşağıdaki klasörler yoksa X-Plore ile bu klasörleri oluşturun. (Menü-Dosya-Yeni klasör oluştur)

C:\system\data\quickoffice\license_install\W910003 (İlk license_install klasörü, sonra içini açıp W910003 klasörü )

Daha zonra E:'ye kopyaladığımız install.zip dosyasını X-plore ile açın ve içindeki data.xml ve key dosyalarını yukarıda oluşturduğumuz klasörlerden W910003 dizinine kopyalayın. (X-plore ile zipli dosyayı çıkarmak için 4'e basın.)

Ve işlemler bu kadar... İşlemlerin doğruluğunu kontrol ettikten sonra cihazınıza reset atıp programı başlatın.

2004-2009 © Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Mayıs 2008; 19:10:03 >

• Hack işlemi diğer işlerinizde de yardımcı olur.
  • whyy bee ben takılmayalı burası bayagı gelişmiş programlar için saolun ellinize saglık
  • N82 black çıktımı arkadaşlar piyasadamı göremiyorum bi türlüü yana döne arıyorum ne zaman gelicek bi bilsem....mayıs 19 dan sonra deniyordu e hanii
  • Çıktığı zaman duyarsam hemen buraya en buyuk puntoyla yazıcam valla
  • O değilde ben N85 duyumları aldım.

480×272 çözünürlük ekran diyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    O değilde ben N85 duyumları aldım.
    480×272 çözünürlük ekran diyolar.

sende de ne kulak varmış be Reis...480*272 iiyimiş bee..
  • WQVGA oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    WQVGA oluyor

QVGA nın Wide Screen olanından mı ? Yoksa başka bi teknoloji mi..Bi de bu adamlar niye OLED yapmıyo ekranları acep
  • Açıkçası bunu uydurmasyon olarak düşünyorum çünkü bu çözünürlüklü cihaz ancak N9x serisinden olur.

Evet geniş ekran QVGA oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Mayıs 2008; 19:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.