Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Python】Battery Voice s60v3 — — Kalan batarya süresini İngilizce olarak söylesin

Yükleme talimatı zip li dosyanın içindedir.Kendi çevirimdir.Güle güle kullanın

İNDİR
  • ne gerenksiz programlar var yahu
  • arkadaşlar video çekerken ışık yanıyomu
  • @Reis : Orası öyle ama bu Phyton altyapılı olanlar genelde böyle ilginç oluyor

@spiderman 3 : Flaş yanmıyor . Kırmızı bir ışık var gerekirse bu ışık yanıyor
  • videoda kırmızı ışık biraz tuhaf deilmi acaba ortalığı aydınlatmak amacıyla ışığı yok yani
  • Xenon flaş olduğu için sürekli yanmaz xenon flaşlar anlık patlamalar yaratabilirler oyüzden yok sanırsam

Sayfa başı : Roulette for Symbian

http://rapid+share.com/files/113637320/roulette_240x320.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 11 Mayıs 2008; 1:38:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@Reis : Orası öyle ama bu Phyton altyapılı olanlar genelde böyle ilginç oluyor

• hey millet bu adaptörü n82 de kullanan varmı acaba.Bıktım valla arkadaşlar yüzünden tek kullak müzik dinlemekten.inşallah çalışıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.

• Denemek lazım.
  • Jbak TaskMan v0.98 - Küçük hatalar düzeltildi & Şimdi isteğe göre yeni tema ile
    (Kendi uploadım ve çevirimdir.SS ler benim telefondan alınmıştır)

*Bul ve başlat istenilen uygulamayı.

*Kısayollar yarat menüde başlangıç uygulamalarına.

*Çalışan bütün programlar hakkına tüm bilgilere sahip ol ve boş ve kalan hafızaları gör (Ram i,Telefon hafızasını ve hafıza kartını)

*Değiştir veya kapat tüm uygulamaları (evet bu program music player i da kapatabiliyor)

*Çalıştır Jbak TAskman da istediğin menu tuşlarını (istediğin gibi yarat görev yöneticisini)

*Herhangi bir ekranda tuş klidini devreye sokabilirsin

*Yeniden başlat telefonunu !!!

İNDİR Temasız Versiyonu

İNDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

hey millet bu adaptörü n82 de kullanan varmı acaba.Bıktım valla arkadaşlar yüzünden tek kullak müzik dinlemekten.inşallah çalışıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.

klasör x, bu cihazları 2-3 yıldır lazım olduğunda kullanıyorum. şöyle uyarayım, elimde 5 tane var bunlardan, hepsinde de girişlerden birinde arada bi temassızlık yapıyor (ilk alındığı günden itibaren, yani bozulma söz konusu değil, cihazın kendisinden), ayrıca takma yerlerinden biri fazla sert, kulaklığı çok zorlaman gerekebilir yer yer. Eğer pahalı bir kulaklıkla kullanacaksan takıp çıkartmaktan heba edebilirsin güzel aletleri bunda, dikkat et. Ayrıca fiyatına dikkat et, 3 sene önce tanesi 1 liraydı, şimdi de taş çatlasa 2 liradır. Bi yerden 10-20 milyona filan bulursan dikkat et. Her türlü elektrikçide bulunur, tek mesele cihazın ne işe yaradığını anlatmanda, bi adı yok malesef, anlatırsan verirler.

Henüz N82 sahibi olmadığım için ancak bu kadarına yardım edebiliyorum

• ===> Cihazınıza Özel Dosya İkonları <===

Dosyanıza sağ tıklayıp, özellikler-özelleştir deyip dosyanızın ikonunu değiştirin.

İndirmek için bağlantıyı kopyalayıp, adres çubuğuna yapıştırıp giriş yapınız.

http://rapidshare.com/files/114096292/Dosyalar.rar

• Siyah ne Zaman Çıkacak acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dashing

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

hey millet bu adaptörü n82 de kullanan varmı acaba.Bıktım valla arkadaşlar yüzünden tek kullak müzik dinlemekten.inşallah çalışıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.

klasör x, bu cihazları 2-3 yıldır lazım olduğunda kullanıyorum. şöyle uyarayım, elimde 5 tane var bunlardan, hepsinde de girişlerden birinde arada bi temassızlık yapıyor (ilk alındığı günden itibaren, yani bozulma söz konusu değil, cihazın kendisinden), ayrıca takma yerlerinden biri fazla sert, kulaklığı çok zorlaman gerekebilir yer yer. Eğer pahalı bir kulaklıkla kullanacaksan takıp çıkartmaktan heba edebilirsin güzel aletleri bunda, dikkat et. Ayrıca fiyatına dikkat et, 3 sene önce tanesi 1 liraydı, şimdi de taş çatlasa 2 liradır. Bi yerden 10-20 milyona filan bulursan dikkat et. Her türlü elektrikçide bulunur, tek mesele cihazın ne işe yaradığını anlatmanda, bi adı yok malesef, anlatırsan verirler.

Henüz N82 sahibi olmadığım için ancak bu kadarına yardım edebiliyorum

bundan 2 tane aldım. 1 i dediğin gibi temassızlık vardı 2.sinde ise birşey yok güzel çalışıyor.heralde içinde bakır kullanmışlar. o yüzden böyle oluyor.ama dediğim gibi şu an bilgisayarda kullanıyom ne bir zorlanma ne bir temassızlık söz konusu değil.fiyat konusuna gelince tanesi 50ykr den aldım.bu arada bi mağazada gördüm 2.5 ytl ye satılıyor.almadım tabi ordan.(ama kalite farkı varsa bilemem).

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Siyah ne Zaman Çıkacak acaba?

belli değil
  • Kızma REİS bu aralar beklemedeyimde ona göre daha 2 ayı bulursa bekleyemem

• bu ikon kızma ikonu değil ki abi

bilmiyom, beceriksizim manasında 1şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bu ikon kızma ikonu değil ki abi

Ben Döverim bak anlamında birşey sanıyorum...ama smile dan öyle anlaşılıyor...
  • Aslında o manada da değil ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bu ikon kızma ikonu değil ki abi

• Sen zopa istiyon tarzında birşey çıkarıyorum ben, yanlış anlaşılma olmasın da.
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.