Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapid-share.com/files/101859632/4-Tema.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanity -- 24 Mart 2008; 3:23:55 >

• @vanity Çok teşekkürler
  • Pro. sürelimi yoksa sınırsız kullanıma sahipmi?

quote:

Orjinalden alıntı: vanity

Killer Mobile TotalRecall V 2.1.1

Beep sesi çıkarmadan telefon görüşmelerinde kayıt yapabilen, şifre koruma ile kayıtları başkalarından koruyan bir ses kaydedici program. Yeni versiyon.

Programın yeni versiyonunda waw desteği eklenmiş. Ses kliplerini otomatik olarak Email & MMS ile gönderme eklenmiş. Geliştirilmiş kısayol tuşu. Arama kaydetme filtresi ve çeşitli hatalar giderilmiş.

Yüklemedim Denemedim arkadaşlar

http://rapid-share.com/files/101842659/Killer_Mobile_TotalRecal_v_2.1.1.rar

• Wii'si olanlar bu haberi çok sevecek!!!...

mobiPad: Wii Kumandası Telefonda

mobiPad isimli yazılımla, Symbian işletim sistemi kullanan cep telefonlarında Nintendo Wii oyun konsolunun uzaktan kumandasını kullanabiliyorsunuz.

Nintendo Wii ürününü satın aldıysanız, yanında gelen kumandayı başka yerde oyunlar oynamak için kullanmak istemişsinizdir. Uzaktan kumandayı cep telefonunda oyuın oynarken kullanmak fikri nasıl? Şu an için üretilmiş bir yazılımı telefonunuza yükleyerek bunu yapmanız mümkün. Bu iş için geliştirilmiş olan mobiPad isimli uygulama, Symbian S60 uyumlu cep telefonlarında çalışabiliyor.

Wiimote tarama ve kumanda kalibrasyon ekranları.

Nasıl Çalışır?

Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek yazılımı indirin. Bir şekilde (bellek kartı, Bluetooth veya kabloyla bağlama yöntemi) bu yazılımı cep telefonunuza kopyalayarak kurun. Daha sonra telefonunuzdaki Bluetooth bağlantısını etkinleştirerek yazılımın içinden Wii kumandasını (Wiimote) taratıp, kumanda üzerindeki 1 ve 2 tuşlarına aynı anda basarak eşleştirin. Artık telefonunuzdaki tuşlara eziyet etmekten kurtulabilirsiniz.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın:http://mobi-pad.com/download/mobiPad_1.0_S60_3rd.zip

• Evet arkadaşlar...
    Garmin'in yeni versiyonu sorunsuz çalışıyor.
    # Copy-paste problemi ortadan kalkmış.Baya canımı sıkıyordu.
    Yardım dosyaları mevcut.Bu iyi olmuş
    Ekleyen arkadaşın belirttiği gibi eski versiyonun üzerine kurun.
    Yerden kazanmak istiyenler sadece tükçe yardım ve ses dosyalarını kopyalayabilirler.
    Eski haritayı kullanıyor.Bunun günceli de olsa süper olacak...
  • Reis live msn icin tskler .
  • copy-paste gerçekten düzeltiyse çok iyi yaaa
    bu arada temalar için saolun bence en iyi tema pizerodan silver özellilkle black için çok yakışacak bir tema tek geçerim
    quote:

Orjinalden alıntı: zogg

Evet arkadaşlar...
    Garmin'in yeni versiyonu sorunsuz çalışıyor.
    # Copy-paste problemi ortadan kalkmış.Baya canımı sıkıyordu.
    Yardım dosyaları mevcut.Bu iyi olmuş
    Ekleyen arkadaşın belirttiği gibi eski versiyonun üzerine kurun.
    Yerden kazanmak istiyenler sadece tükçe yardım ve ses dosyalarını kopyalayabilirler.
    Eski haritayı kullanıyor.Bunun günceli de olsa süper olacak...

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

bu arada ben garmin in yeni versiyonunu yukledim..sadece sis dosyasını.programa girdim yazılar birbirine karışmış accaip bişi olmuş ..niyeki ???

Klasörleri yapıştır garminin içine sonra bizzat kurulum dosyasından kur.
  • eyw sagol..dun kritiğini yaptık brz diğer topikte..yaparım bir ara inşallah bakalım
  • siyah rengi ne zaman çıkar acaba bide bunun yanında ad-54 verilmiyor galiba kulaklık olarak... siyahta verirlermi acaba?
    ad-54= n81 in yanındaki kulaklık...
  • Kutu içeriği değişmez heralde çünkü güncel renkteki cihazın kutu içeriğinde de siyah kulaklık çıkmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

siyah rengi ne zaman çıkar acaba bide bunun yanında ad-54 verilmiyor galiba kulaklık olarak... siyahta verirlermi acaba?
    ad-54= n81 in yanındaki kulaklık...

Birkaç haftaya kadar çıkar.
    Boşver kulaklığı ya zaten evrensel 3,5 mm kulaklık jackı var. Kafana göre istediğin bir kulaklık al.

http://rapid-share.com/files/11526697/SpidermanV2_by_babi.zip

Bu arada güzel bir tema...

• N95 8GB'çılar yüklesin işte bunu...

Eyw. tema için...
  • şu anda n82 nin kutu içeriğinde kulaklık olarak ne çıkıyor acaba?siyah diyince bilemedimde...
  • HS-43
  • arkadaşlar mail için kullandığınız bi program varmı??outlook gibi mesela?
    bilgi alabilir miyim?

Teşekkürler !!!
  • nası yani ???
  • Mail fo Exchange diye 1 prg var cihazdan download bölümüne gir.
  • tamam reis...o program bende yüklü ama bağlanmıyor bir türlü.bu sadece exchange server için değil mi?
    POP3 destekli olmalı her türlü kullanabilmek için
  • hotmail'i kullanamassın baştan söyliyimde...

gmail içinde ayar yapman lazım mailinden
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.