Kurdum son vuruşlar matrix gibi açılardan tekrarlanıyor güzel ama müzigi sakın açmayın iğrenç 10/4 verdim oyuna 3 boyutlu ama daha akıcı olabilirdi Teşekkürler @Révølvér
selamlar dün gelen telefonumla bende aranıza katıldım. 8310 dan sonra beya bi kademe atladım sanırım.
Bi sorum olacaktı. Nokia PC Suite 6.85.14.1 kurdum ve USB kablosu ile bağlandım. Fakat işim bittiği zaman bağlantıyı nasıl sonlandıracağımı bilmiyorum. bilgisayardada görev çubuğunun sonudaki bildirim alanından PC Suite'i kapatsamda telefonda USB simgesi hala gözüküyor. telefonda veya bilgisayarda başka bir sonlandırma yapmalımıyım yoksa PC Suite'i kapatınca(telefonda hala USB bağlantısı gözüküyor) USB'yi direk telefondan sökeyim mi ?
===> Windows Live Messenger v1.1.8161 TR<===
Sonunun 8161 olduğuna bakmayın, yeni sürüm.
Bizzat N82'de kurdum, çalıştırdım. Hem de Türkçe... Karşı tarafa ileti gönderememe sorunu yok.
Bilgisayarınızdaki messenger'ınız ile aynı. Avatar, nik, kişisel ileti değiştirme imkanı sunmakta. Çevrimdışı göster modu da mevcut. Kısaca; tam anlamıyla Windows Live Messenger
Not: İlk DEP.sisx kurulacak sonra ana dosya kurulacak.
quote:
Orjinalden alıntı: akof
selamlar dün gelen telefonumla bende aranıza katıldım. 8310 dan sonra beya bi kademe atladım sanırım.
Bi sorum olacaktı. Nokia PC Suite 6.85.14.1 kurdum ve USB kablosu ile bağlandım. Fakat işim bittiği zaman bağlantıyı nasıl sonlandıracağımı bilmiyorum. bilgisayardada görev çubuğunun sonudaki bildirim alanından PC Suite'i kapatsamda telefonda USB simgesi hala gözüküyor. telefonda veya bilgisayarda başka bir sonlandırma yapmalımıyım yoksa PC Suite'i kapatınca(telefonda hala USB bağlantısı gözüküyor) USB'yi direk telefondan sökeyim mi ?
Ben hem PCSuite modunda hem de Veri aktarımı modunda işim bittikten sonra kabloyu haşırt diye çıkarıyorum, 4 aydır hiçbir sorun yaratmadı.
Önemli olan kabloyu çıkarttığın anda herhangi bir veri aktarımı olmamasıdır.
bugün denedim telefon açık ortamlarda tuş takımı ışıklarını söndürüyor.Yani kapalı ortama girince ışık ne kadar kuvvetli olursa olsun gidip ışığın dibine oturmadıkça tuş takımlarının ışıkları hep açık kalıyor.Bana göre çok daha hassas olmalıydı bu sensör
Gündüzde sönüyorsa problem yok. Işıklı ortamda genelde benimki de yanmakta.
bir de Nokia Türkiye'ye ekran hakkında mail atmıştım dün aradılar telefonun imeisini falan sordular Nokia Türkiye kayıtlısı değil telefon falan dediler faturalı mı aldınız dediler evet dedim telefon bizim garantimizde değil falan dediler.Nasıl oluyor o iş?Telefonu kaçak falan almadım kayıtlı aldım işte nasıl Nokia Türkiye kayıtlı olmaz anlamadım???
Grey mi cihaz?
Sagol Reis msn için
grey diye tanımladığınız tam olarak ne?Cihat Marcell den garantili işte???
KVK,Genpa vs tarzı distribütör ürünü olmayan ürünler.
Ürün kodu TR değildir onların.
çok kral telefon paylaşım için eline sağlık telefon almayı düşünüyorum bu çok cazip model ama bunun için biraz dhaa beklicez anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
hmmm demek ondan öyle oldu benim cihaz arkasında zaten Nokia A.Ş. diye falan bi bandrol görememiştim
quote:
Orjinalden alıntı: ::ExtremE::
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
hmmm demek ondan öyle oldu benim cihaz arkasında zaten Nokia A.Ş. diye falan bi bandrol görememiştim
Evet arkasında Nokia Kom. A.Ş. yazardı yoksa...
Hemre bilirisn bende seninle aynı vakit aldım ereyondan fakat bana öyle bi mesaj gelmedi!!!gelse aslında iyi olur beleşe telefonu yenilemiş olurum
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_
ewt bende ereyondan grey almıştım 2 gün önce bir mesaj ile şok oldum :)) YASA DIŞI kullanıcısından gelen mailde kullanılan cihaz kayıt dışı olduğundan 1 hafta içinde kapatılacaktır lütfen aldığınız yere başvurun yazıyordu...
ereyona mail attım telefonun imei nosu ile gelen mesajdaki imei nosunu verdim... işin tuhaf tarafı mesajdaki imei nosu 14 haneli bendeki 15 haneli... yani mesajdaki 14 hane telefonuma uyuyor ve bende extradan son 1 hane daha var kafam allak bullak oldu pazartesi günü size dönüş yapacaz filan dediler bakalım ne olacak. ben şu imei sorgulamadan bir kontrol edeyim... marcelle msnden görüştüm telefonunuz değiştirecez dediler anlamadım gitti bişiler dönüyor ama :))
Kontör bilgisini veren mesajın sesini nasıl değiştirebiliriz?çok saçma her telefonla görüştükten sonra bildiğimiz mesaj sesi ile kontör bildiriyor!!
Evet gıcık 1 durum ama değişmez sanırım.
Mesaj gönderiyom, şu kadar kontör kaldı diye mesaj sesi geliyo, bakkala gidiyom.