Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar kurduğum programlara ait birçok resim galeride resimlerde gözüküyor . normal bir durummu ? silsem bir sakıncası olurmu ?

_____________________________________________________________________________________________________________________________

ewet bendede oluyor.Silmenin hiç bir sakıncası yok ben sildim.Programlarda bi anormallik olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurçenli -- 3 Mart 2008; 10:13:05 >
  • valla arkadaşım haklısın bu tema bir acayip
    ben daha benim telefonda 3. günü görmemiştim
    bu gün ikinci gün sonu hala bi dünya şarz var
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

bir anda boşalmasın pil amaan haa

quote:

Orjinalden alıntı: kurçenli

bu temayı denedim.Böle bir şey olamas ya temada bi anormallik var.Yada gerçekten faydası var.Şu saat itibariyle 3.gün ve pil göstergesi :) hala 8. seviyede inanılır gibi deil.Çoğu zaman 1 günde,en fasla 2 gün dayanırdı şarjım bu gün 3. gün ve full dolu şarjım.Müzik dinledim foto çektim oyun oynadım.Gps e az da olsa bağlandım.wi-fi den nete girdim.Şebeke destekli msn e bağlandım.Bu saydıklarım çok uzun süreli olmasada yaptıım şeyler.ışık duyarlılıgı en düşükte güç tasarruf zamanı 30 sn ışık zaman aşımı 10 sn olarak ayarladım.Bakalım ne kadar gidicek şarj çok merak ediyorum.gece sadece 4 saat kapalı tutuyorum (yatınca kapıyom su içmeye uyanınca açıyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcark

valla arkadaşım haklısın bu tema bir acayip

Temanın hangi sayfada verildiğini bulamadım, rica etsem biri tekrar indirme bağlantısını paylaşabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

valla arkadaşım haklısın bu tema bir acayip

Temanın hangi sayfada verildiğini bulamadım, rica etsem biri tekrar indirme bağlantısını paylaşabilir mi?

quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

Arkadaşlar hatırlarsınız pil dayanımı konusunda sıkıntılarım vardı sürekli şikayet ediyordum cihaz 2 gün zor dayanıyor diye. Sanırım problemi buldum.

Ben telefonu aldığımdan beri sadece Pizero'nun temalarını kullanıyordum. Bir yerde okumuştum Pizero'nun temaları şarjı çabuk bitiriyor diye ama ciddiye almamıştım, bir temanın nasıl bir etkisi olabilir şarj üstünde diye düşünmüştüm. Ancak açık renkli ve koyu renkli temalar bir miktar farkedebilir diye düşünmüştüm.

Şimdi başka bir tema yükledim. Taieb isimli biri yapmış, aslında çok sayıda güzel teması var ama ben Red Highlights isimli temasını kurdum çok sade ve şık bir tema.

Sonuç: Telefon dördüncü gününde ve hala 4 kademe var şarj göstergesinde.

Gerçi telefonu yoğun kullanmadım ama hiç kullanmasam bile biterdi şimdiye kadar şarjı.

http://rapid--share.com/files/91459787/Gold_Highlights_By_Taieb.rar.html

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapidshare.com/files/91459787/Gold_Highlights_By_Taieb.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 3 Mart 2008; 11:43:48 >

• arkadaşlar opera_v8.65_full.rar
    dosyasını reis arkadaşımızın sayesinde (teşekkürler) bilgisayarıma indirdim
    nod 32 virüslü olarak görüyor neyse bu kısmı önemli değil
    rarlı dosyanın içerisinde generatör.exe ve opera v8.65 EMEA.sisx dosyaları mevcut
    kurulumu yapmayı beceremedim nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
    genaratör exe yi çalıştıramadım
  • operayı tele atıp kurcaksın diğerini bilgisayarda çalıştırıp imei numaranı yazcaksın generate diceksin.çıkan kodu telefonda operayı çalıştırıp girceksin
  • arkadaşlar daha önce sormuştum.N-gage konsolunu açıyorum ama oyunlar seçilmiyor.Net bir bilgisi olan varmı?
    Ayrıca Youtube için MobiTube yükledim.Ama programı çalıştırdığım zaman arattığım videoların resimlerini galeriye kaydediyo.Doğru mudur?
  • başlangıçtaki animasyondan ileri gitmiyo muydu seninki ?? bende herşey normal.10 veya 20 kez oynayıp kapansada bi seçebilme olanağın vardır yine yani ama demo ztn istediğin kdr oynarsın blli bi yere kdr ztn

youtube videolarını da ewt geçici olarak tlfna yukluyo.ztn ayalarlarına girdigin zmn geçiçi hafıza diye bi seçeneğin olduğunu görürsün
    quote:

Orjinalden alıntı: ozziii

arkadaşlar daha önce sormuştum.N-gage konsolunu açıyorum ama oyunlar seçilmiyor.Net bir bilgisi olan varmı?
    Ayrıca Youtube için MobiTube yükledim.Ama programı çalıştırdığım zaman arattığım videoların resimlerini galeriye kaydediyo.Doğru mudur?

• yok animasyonu geçiyo.Oyun seçeneklerine geliyor.1 fifa var birde asphalt diye biroyun.Ama herhangi birini seçemiyorum.
    Yani seç tuşuna bastığımda değişen bişey olmuyo
  • ozziii vlla karşılaşmadım şu ana kdr ama önemli diyosan format at bence.blki düzelir ama demo oldukları için bnce gerekmez
  • quote:

arkadaşlar opera_v8.65_full.rar
    dosyasını reis arkadaşımızın sayesinde (teşekkürler) bilgisayarıma indirdim
    nod 32 virüslü olarak görüyor neyse bu kısmı önemli değil
    rarlı dosyanın içerisinde generatör.exe ve opera v8.65 EMEA.sisx dosyaları mevcut
    kurulumu yapmayı beceremedim nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
    genaratör exe yi çalıştıramadım

generetör nanesini nod virüs olarak görür. iki dk virüs programını kapat, disable et bişe et sonra aç
  • tam almaya karar verdim euro yükseldi...şans...belki euro yükseldi diye fiyatını geri çekerler..bekleyecez bakalım..
  • Smart Get v2.0.2 Powerful Download Manager

http://www.symbian-freak.com/news/008/03/smartget_powerful_download_manager_for_s60.htm

Henüz deneme fırsatım olmadı.

İndirmek için tıklayın;
    http://www.symbian-freak.com/downloads/app/3rd_ed/SmartGET.zip

• arkadaşlar belki daha öncede defalarca soruldu belki çok defa cevaplandı ama ben ne kadar arasam da göremedim bu konuyla ilgili birşey...
    N82 de N95 8gb deki gibi Youtube dan video izleyebiliyor muyuz ? cevaplayan arkadaşlar şimdiden sağolun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaKıN

arkadaşlar belki daha öncede defalarca soruldu belki çok defa cevaplandı ama ben ne kadar arasam da göremedim bu konuyla ilgili birşey...
    N82 de N95 8gb deki gibi Youtube dan video izleyebiliyor muyuz ? cevaplayan arkadaşlar şimdiden sağolun ;)

Direkt web tarayıcıdan hayır çünkü henüz Flash Lite 3 (FLV) desteği yok. Yeni sürümle muhtemelen gelir.

MobiTubia, EmTube gibi programlarla izleyebilirsin ama.
  • arkadaşlar telefonu aldığımdan beri hep dert hep dert bugün yeni bir şey daha farkettim.okulda telefonu kullanırken benim telefonumun ekranının 6600-6630-6670 gibi telefonların ekranından hafif sarımsi olduğunu farkettim.az daha dikkat edince daha belirgin bir sarılık olduğunu gördüm servisle görüştüm tüm n82lerin böyle oldugunu söylediler uşenmedim gittim bi n82 buldum sonuç yine aynı.benim ekran hafif sarı.tam beyaz renkleri krem gibi yansıtıyor.eger mumkunse sızde bi deneyıp sonuçları yazarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: CaKıN

arkadaşlar belki daha öncede defalarca soruldu belki çok defa cevaplandı ama ben ne kadar arasam da göremedim bu konuyla ilgili birşey...

Direkt web tarayıcıdan hayır çünkü henüz Flash Lite 3 (FLV) desteği yok. Yeni sürümle muhtemelen gelir.

MobiTubia, EmTube gibi programlarla izleyebilirsin ama.

hmm anladım sağol dostum ;)

•  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

soldaki: Normal N82 sağdaki: Benim N82

bu kadar bariz bir fark olmasa da telefonum ekranında normalden bu şekilde bir farklılık var.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • bnm tlfnumda herhangi bi sarılık yada krem renge rastlamadım beyaz yerlerdee
    quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

arkadaşlar telefonu aldığımdan beri hep dert hep dert bugün yeni bir şey daha farkettim.okulda telefonu kullanırken benim telefonumun ekranının 6600-6630-6670 gibi telefonların ekranından hafif sarımsi olduğunu farkettim.az daha dikkat edince daha belirgin bir sarılık olduğunu gördüm servisle görüştüm tüm n82lerin böyle oldugunu söylediler uşenmedim gittim bi n82 buldum sonuç yine aynı.benim ekran hafif sarı.tam beyaz renkleri krem gibi yansıtıyor.eger mumkunse sızde bi deneyıp sonuçları yazarmısınız
  • ekranın belirli bir bölgesinde değil bu renk olayı.Telefon saf beyaz rengi bahsettiğim şekilde veriyor.Etrafta varsa bi 6600 falan iki telefonunda ekran parlaklığını en sona ayarlayın ve yan yana koyup bi bakın bakalım ne gibi bir fark olacak?
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.