Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benchmark sonuclarinin anlamini bilmeden benchmark yapan tek kisi olarak tarihe gececegini bilmeni isterim :)

• Arkadaşlar 3 saat kadar önce n82'mi almış bulunmaktayım hemen ilk izlenimimi aktarayım cihaz bir kere mükemmel ilk olarak sunu gördüm haritalara girdiğimde bir n95 ve n95 8gb kullanmıs bırı olarak soyluyorum aracta gider haldeyken tam 16 sanıyede uyduya baglandı ve bu şu ana kadarki en hızlı baglanan cihaz bana göre ses kalitesi harika çekim gücü zaten diğer cihazlarla aynı mukemmel şimdilik cokkısa yazıyorum cunku cihazı kurcalayıp pili bitirmeye ugrasıyorum uzun süre şarja takacagım fakat pil aldıgımdan beri 3 kademede ne yaptıysam düşüremedim her türlü merak ettiğiniz sorulara cevap yazacagım arkadaşlar benide n82ciler listesine ekleyin artık saygılar çok daha detaylı yazıcam yakında

• quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar 3 saat kadar önce n82'mi almış bulunmaktayım hemen ilk izlenimimi aktarayım cihaz bir kere mükemmel ilk olarak sunu gördüm haritalara girdiğimde bir n95 ve n95 8gb kullanmıs bırı olarak soyluyorum aracta gider haldeyken tam 16 sanıyede uyduya baglandı ve bu şu ana kadarki en hızlı baglanan cihaz bana göre ses kalitesi harika çekim gücü zaten diğer cihazlarla aynı mukemmel şimdilik cokkısa yazıyorum cunku cihazı kurcalayıp pili bitirmeye ugrasıyorum uzun süre şarja takacagım fakat pil aldıgımdan beri 3 kademede ne yaptıysam düşüremedim her türlü merak ettiğiniz sorulara cevap yazacagım arkadaşlar benide n82ciler listesine ekleyin artık saygılar çok daha detaylı yazıcam yakında

Hayırlı olsun.

Artık imzayı değşitireceksin demektir.
    THE BEST PHONE OF THE WORLD
    NOKIA N95

Nokia N82 yazarsın sanırım bu kadar beğendiğine göre.

• Hemre

Sen boşver onu bu tür kişiler hep olacak.

NiiMe Uygulaması nedir ? Bu konuda bilgi verebilir misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

reis aliomusun n82 yi? yoksa black mi alicaksin?

Bilmiyorum ki abi alıcam muhtemelen. 1 aksilik çıkmassa eğer.

@B o S c H:www.youtube.com/watch?v=79xeREnZ_7Q
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Arkadaşlar 3 saat kadar önce n82'mi almış bulunmaktayım hemen ilk izlenimimi aktarayım cihaz bir kere mükemmel ilk olarak sunu gördüm haritalara girdiğimde bir n95 ve n95 8gb kullanmıs bırı olarak soyluyorum aracta gider haldeyken tam 16 sanıyede uyduya baglandı ve bu şu ana kadarki en hızlı baglanan cihaz bana göre ses kalitesi harika çekim gücü zaten diğer cihazlarla aynı mukemmel şimdilik cokkısa yazıyorum cunku cihazı kurcalayıp pili bitirmeye ugrasıyorum uzun süre şarja takacagım fakat pil aldıgımdan beri 3 kademede ne yaptıysam düşüremedim her türlü merak ettiğiniz sorulara cevap yazacagım arkadaşlar benide n82ciler listesine ekleyin artık saygılar çok daha detaylı yazıcam yakında

Hayırlı olsun.

Artık imzayı değşitireceksin demektir.
    THE BEST PHONE OF THE WORLD
    NOKIA N95

Nokia N82 yazarsın sanırım bu kadar beğendiğine göre.

Teşekkür ederim kanka hemen dağiştiriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Hemre

Sen boşver onu bu tür kişiler hep olacak.

NiiMe Uygulaması nedir ? Bu konuda bilgi verebilir misin ?

NiiMe için şu videoyu bi izleyin.

Kısaca anlatmak gerekirse;
    Bluetooth aracılığı ile telefonu mouse gibi kullanmaya yarayan bir prorgram. Accelerometer aracılığı ile çalışıyor tabi.

• Hemen çal video linkimi saten...
  • PHI

Video için teşekkürler. Peki bu özellik N81 de var mı ?

((( sanki daha önce bu soruyu sordum cevapta hayır idi diye bir şeyler hatırlıyor gibiyim ama emin olamadım )))

Hemre

Bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 9 Şubat 2008; 0:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

PHI

Video için teşekkürler. Peki bu özellik N81 de var mı ?

((( sanki daha önce bu soruyu sordum cevapta hayır idi diye bir şeyler hatırlıyor gibiyim ama emin olamadım )))

Hemre

Bilgi için teşekkürler

N81'de hatırladığım kadarı ile accelerometer yoktu.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hemen çal video linkimi saten...

Youtube babanın malı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Şubat 2008; 0:19:21 >

• telefonun faturası yoksa ımeı nosunu kullanarak ne kadar garantisi kaldıgını kendimiz öğrenebilirmiyiz yoksa bu işi sadece yetkili kişilermi yapıyor (KVK) ¿
  • Accelerometer i kim kesfetti Alkislari alim alkislari duymak istiyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hemen çal video linkimi saten...

Youtube babanın malı mı?

Hayır ama benim kusenin...
    />

İsin verio bana...

Hacı gel N82 alalım.

@wolf16: Pilin altında Nokia Kom. Aş. Garantisi yasio mu?

• ewt nokıa KOM garantisi yazıyor
  • Muhtemelen garantili o saman.

Hatta kesin garantili.
  • Beyler netcell ne garantisi altında ?
  • tmm garantili ama faturası yok ımeı nosunu kullanarak ne kadar garantısi kaldıgını kendim öğrenemezmiyim ¿
  • quote:

Beyler netcell ne garantisi altında ?

KVK, genpa, eko grup ve netcell ortak servis sağlayıcılarıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Beyler netcell ne garantisi altında ?

KVK, genpa, eko grup ve netcell ortak servis sağlayıcılarıdır

Çok teşekkür ederim 850 ytl'ye aldım buarada arkadaşlar teli ama sadece bana özelmiş fiyat
  • neden sana özel ?
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.