Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erbay6288

tipinden ve renginden dolayı n82 almaktan vazgeçmiştim ve arkadaşımda gördüğüm lg wiewty alıcaktım ki nokia siyah kapaklısını sürdü n82 nin...:) acaba satışa sunuldumu siyah kapaklı alan varmı aranızda..

hyr şu an satışa sürülmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

lg wiewty almanı kesinle önermem.... :) çektiği fotolara bir bak n82nin çektiklerine bir bak... arada çok fark var... hele gecen dolmuşta gpssi açtım şöför dayım birden demesinmi ana bizi gösteriyo bu laa harbi doğrumu gösteriyor,..aaa yolun adınıda yazıyo bu alet kaca aldın sen bunu bana satsana :D garibim şöför birden cepten cin malı nokia çıkarttı ilk defa gördüm bunu satsam onu alabilirmiyim dedi yok dayı dedim bundan 2 tane satsan ancak alırsın dedim :D
    quote:

Orjinalden alıntı: erbay6288

tipinden ve renginden dolayı n82 almaktan vazgeçmiştim ve arkadaşımda gördüğüm lg wiewty alıcaktım ki nokia siyah kapaklısını sürdü n82 nin...:) acaba satışa sunuldumu siyah kapaklı alan varmı aranızda..

O da güzel.

• @Hemre
    satsaydın 2 dk. ne olcek
  • sony den nem kapmışlar sanki tuş takımına bakın
  • eskitmişsin zaten
    neyse bütün aksiliklerde seni buldu
    inş. bundan sonra zevkle kullanırsın N82 yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

arkadaşlar aranızda answering machine kullanan varmı?ya kurdum arayanların duyması için kayıt ettiğim mesajı okumuyor

hiçmi kullanan olmadı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefona siyah rengin çok da yakışmayacağını düşünüyorum.

katılıyorum
  • hiç kullanmadım üzgünüm

quote:

quote:

arkadaşlar aranızda answering machine kullanan varmı?ya kurdum arayanların duyması için kayıt ettiğim mesajı okumuyor

hiçmi kullanan olmadı???
  • bizim bir müşterimiz ortaya attı benim çalıştığım yerde [nokia club] var telefonuna attıgı mp3 leri çalamadıgını söyledi lisans falan soruyormuş.etrafından duydugu ise symbianın sitesine girip lisans olayını halletmesi gerekiyormuş.asıl problemi ise sıfır aldığı telefon ekranındaki çizik idi alırken jelatin oldugu için ekrana pek dikkat etmemiş.jelatini kaldırınca harketmiş.bize getirdi.bizde müşteriyi üst servise yönlendirdik.çizik müşteri hatası değildi ekranın iç kısmında olan üretim hatasıymış.kozmatik hata diye adlandırılıyor.

mp3 ü malesef deneyemedim.sizdeki cihazlar kvk garantili mi.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: lexus

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar n82 de mp3 attıktan sonra çalmadığı lisans istedigi doğrumudur.ben henüz n82 alamadım.kredi kartımı bekliyorum.kesin alacağım.

varmı öyle bişey gerçekten

Böyle bir tezi kim attıysa ortaya tebrik etmek lazım

• TTMüzikten indirilen mp3leri N95 8Gb ta çalamadım.Sorun yaşayan arkadaşlar da bu tür bir mp3ü çalmayı denemiş olmalı.
  • Büyük ihtimal öyledir; çünkü genelleyip her mpeg-3'te lisans soruyor gibi bir durum olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

TTMüzikten indirilen mp3leri N95 8Gb ta çalamadım.Sorun yaşayan arkadaşlar da bu tür bir mp3ü çalmayı denemiş olmalı.

Bildiğim kadarı ile TTNet müzikten indirilen dosyalar (ki mp3 formatında olduklarını hiç zannetmiyorum çünkü onlarda böyle bir koruma yok) DRM (Digital Rights Management, Dijital Hak Yönetimi) koruması altındadır ve yalnızca indirilen bilgisayarda çalacak şekilde ayarlanmışlardır.

Korumalarını kaldırmak isterseniz Tunebite Platinum isimli bir yazılımı kullanabilirsiniz. Link isteyen arkadaşlara 5.0.335.30 sürümünü indirebilecekleri bir link verebilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

TTMüzikten indirilen mp3leri N95 8Gb ta çalamadım.Sorun yaşayan arkadaşlar da bu tür bir mp3ü çalmayı denemiş olmalı.

Muhtemelen öyledir. N82 kullanan diğer arkadaşlar bu yönde bir şey söylemediler çünkü.
  • quote:

telefonun bazı kişiler tarafından ekranı plastik deniliyor hemen söktüm ekranı biraz zor oldu tırnaklarım acıdı ama olsun :D

bu ekranı üst kapağın sökülmüş hali :))
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

buda üst kapak ve tel :D
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Sonuç ne oldu ? Plastik mi ?

• ben 4 n82 kullandım ama hiçbirinde böyle bişi basıma gelmedi
    korumalı dır muhtemelen yoksa neden çalmasın ki
  • Hemre_

Bende kimyagerim 1 hafta kadar önce mezun oldum 4 yıllık. Çizilme sorunu için sordum. Eğer dediğiniz gibiyse çizilmesi zor olur değilse kolay çizilir.
  • quote:

yaw biri bana özel mesajdan şu mp3'ün linkini atsın yaw merak ettim ttnet müzik üyeliğim yok olsa indirecem oradan ama yok. biri atsın ben bi deneyim :D hem tele bi müzik daha gelmiş olacak. gerçi sybnella ile netten müzik indirdim tel rahatlıkla çaldı acep onlar imzalımı değilmi bilmiyom ama oradan mp3 indiriyorum sorun yaşamıyorum.....
    quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

ben 4 n82 kullandım ama hiçbirinde böyle bişi basıma gelmedi
    korumalı dır muhtemelen yoksa neden çalmasın ki

Lisanslı müzikler genelde mp3 formatında olmuyordu bildiğim kadarı ile. N82 muhtemelen çalmayacaktır yani.

• quote:

bide reis... versiyon güncellemeden önde tr kodunu girdim yaaa versiyon güncellemeden sonra kodu eski haline getirincede tel çatır çatır tr çalışıyor.

Sen 1 daha ki update'te görürsün.

Yine çatır çatır TR mi olucak yoksa çatır çatır ENG mi olucak.

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bildiğim kadarı ile TTNet müzikten indirilen dosyalar (ki mp3 formatında olduklarını hiç zannetmiyorum çünkü onlarda böyle bir koruma yok) DRM (Digital Rights Management, Dijital Hak Yönetimi) koruması altındadır ve yalnızca indirilen bilgisayarda çalacak şekilde ayarlanmışlardır.

Korumalarını kaldırmak isterseniz Tunebite Platinum isimli bir yazılımı kullanabilirsiniz. Link isteyen arkadaşlara 5.0.335.30 sürümünü indirebilecekleri bir link verebilirim...

Gece Bekçisi'nin cevabı doğru. Onlar korumalı. TTnet kek mi öyle müsik portalı açsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Şubat 2008; 22:37:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Hemre_

Bende kimyagerim 1 hafta kadar önce mezun oldum 4 yıllık. Çizilme sorunu için sordum. Eğer dediğiniz gibiyse çizilmesi zor olur değilse kolay çizilir.

bende kimyagerim tabi mezun olalı 5 sene olacak nerdeyse...hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Hemre_

bende kimyagerim tabi mezun olalı 5 sene olacak nerdeyse...hayırlı olsun

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.