Ben siyahı çıtkığı gün alıyorum Amerikadan aleti (ayın 12'sinde yani)
Bu arada sennheiser cx400 aldım direk
Hemen çakmadır o demeyin, çünkü çakma değil, 100% orjinal ama 5 para etmes, çevirici olarak kullanıcam HPM82 için ..
Dandikmis sennheiser ya o kadar da övüyo millet ...
bende bugün baktım mediamarkt ta 79ytl idi cx300 ise 75 ytl
hem bis sana cx300ü önerdik 400ü deil
işte buldum;
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
Dünya Televizyonlarında İlk !!! Nokia N82 Ön Kapak Anten Kapağı Resimleri
Oldum olası değiş tokuş kapakları sevmişimdir.Üç kuruş paraya telefonu sıfır gibi yapabilirsiniz. Bu maksatla N82 nin kapaklarını söktüm.Buyrun resimler ve yorumlar.
Resimleri oda ışığında nokia 2630 ile flashsız olarak çektim (gerçi flash yok onda)
Telefonun malesefki yalnızca ekranı sökülüyor.Orta tuşlar sökülmüyor.Yada ben sökemedim.En alt bastığınız tuşlar ise çift taraflı bantla yapışkılığı olduğunu gördüm aradan tam sökmeden.
Sökülen ön camın görüntüsü.
Ön camın içten görüntüsü.
Burası arka antenin bulunduğu yerin kapağı.Çok kolay sökülüyor. Dikkat ettinizmi üst kenarda kırmızı ve mavi ile minicik bişeyler yazılmış ne olduğunu çözemedim bir anlamda veremedim.Spotçu firmanın kendini malı için koyduğu minik bir işaret olabilir mi?Ellemedim alkolle temizlemedim bende.
Anten kapağının görüntüsü.
Ek bilgi : Sökülen n82 camı plastik(miş) öğrenmiş olduk.
ben + cyi de yükledim şimdi ne yapmam lazım nokmote yi aktif yapmak için???
Nokmote u aç.ama kapatma.arka planda çalışsın.sonra pen c yi aç.ekranda actived yazması lazım.
bu arada sibermarket diye bi alışveriş sitesinde kapağın değişmediği yazıyo
n81 le n82 kulaklık sesini dinlayen varmı hanngisi daha iyidir?
n95 dınledim bas yoktu.n95 8gb daha iyidi.
arkdaşlar n82 de 3d hızlandırıcı varmı n95 deki gibi
telefonu daha dün aldım ama şimdiden tuş takımı can sıkmaya başladı
bu telefona bu tuş takımı hiç olmamış
tuş takımı ilk 1-2 hafta can sıkıcı olabiliyor ama düzelecektir ilerleyen günlerde ...
ARKADAŞLAR N82 DE BARKOD OKUYUCUYU DENEDİNİZ Mİ HİÇ ?
NASIL SONUÇLAR.....
barkod okuyucu ne işe yarar hiç bi fikrim yok ..
quote:
Orjinalden alıntı: B o S c H
(((PHI senden şahsım adına özür dilerim. Konunda bu tür N82 dışı yazılar yazdığım için)))
Estağfurullah. Konu senin benim yok. Artık herkese ait. Düzeninden nizamından herkez bir nebze sorumlu. Konu ile ilgilenen bir sürü kullanıcı var
arkadaslar bence gumus beyaz karisimi rengi daha iyi.guneste cok parliyor mu acaba parlak kasa???
arkadaşlar kardeşler bir bileniniz varmı n82 de 3d hızlandırıcı varmı n95 deki gibi
Abiler sizdede aynı sorun vamı bılmıyorum ama ben cıhazı bazen bılgısayara verı aktarma modunu secerek bagladım mı hafıza kartı kullanıldıgı ıcın olmuyor dıyor oysakı arka planda fılan calısan bırseyde olmuyor cıhazı acıp kapıyorum sonra baglanıyor bu sızde varmı ???
quote:
Orjinalden alıntı: akay635
Barkod okuyucu programlar kızılötesi ile çalışıyordu sanırım. N82' de kızılötesi olmadığı için barkod okuyucu programlar kullanılamaz.
Çok biliyosun sen ... Kızılötesiymiş ... peh ...
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmorbulut
Abiler sizdede aynı sorun vamı bılmıyorum ama ben cıhazı bazen bılgısayara verı aktarma modunu secerek bagladım mı hafıza kartı kullanıldıgı ıcın olmuyor dıyor oysakı arka planda fılan calısan bırseyde olmuyor cıhazı acıp kapıyorum sonra baglanıyor bu sızde varmı ???
bendede oluyo bu ama hiç cihazı kapatıp açmayı denemedim.böyle olunca bende ortam yürütücüsü modunda bağlıyorum