Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musyun

@Hemre gözünaydın

ARKADAŞLAR BEN N82 İLE BİRLİKTE CX300 ALDIM FAKAT YENİ FARKETTİM KUTUDA MADE İN CHİNA YAZIYOR AMA YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÜRÜNÜ EREYONDAN ALDIM VE ARKASINDA HOLOGRAMLI ŞEKİLDE METAN LOGOSU VAR SİZCE ORJİNAL AMA ÇİNDE ÜRETİLMİŞ Bİ MAL MI ...ALMAN MALI OLANLARI VAR MI?ÜRÜNÜ 72 LİRAYA ALDIM Bİ YARDIMCI OLUN REİS SEN BİLİYORSUN GALİBA ...???

Orjinal olup da çinde üretilen mallar olabilir..orjinal markasının kalitesiyle üretildiyse sorun olmaz mesela microsof bazı fare&klavye gibi mallalrının çoğunu çinde üretiyo..demin yorumda demek istediğim taklit çin malları olmamasına dikkat edin..

• büyük markalar işçiliği ucuza getirmek için ürünlerinin bir ksmını böyle üretiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: H.M.

quote:

@Hemre gözünaydın

ARKADAŞLAR BEN N82 İLE BİRLİKTE CX300 ALDIM FAKAT YENİ FARKETTİM KUTUDA MADE İN CHİNA YAZIYOR AMA YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÜRÜNÜ EREYONDAN ALDIM VE ARKASINDA HOLOGRAMLI ŞEKİLDE METAN LOGOSU VAR SİZCE ORJİNAL AMA ÇİNDE ÜRETİLMİŞ Bİ MAL MI ...ALMAN MALI OLANLARI VAR MI?ÜRÜNÜ 72 LİRAYA ALDIM Bİ YARDIMCI OLUN REİS SEN BİLİYORSUN GALİBA ...???

Orjinal olup da çinde üretilen mallar olabilir..orjinal markasının kalitesiyle üretildiyse sorun olmaz mesela microsof bazı fare&klavye gibi mallalrının çoğunu çinde üretiyo..demin yorumda demek istediğim taklit çin malları olmamasına dikkat edin..

• quote:

@Hemre gözünaydın

EREYONDA CX300 KULAKLIĞI YOK Kİ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclone_34 -- 2 Şubat 2008; 21:14:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: andol

Ya arkadaşlar birşey soracam bu program yükleyince imza sorununu ben pek anlayamadım n73 e yüklerken hiç böyle seyler sormuyordu. Ben alacagım da bu sorunlar üstesinden gelinirmi yoksa tatsız bir durummu bu. Bide N82 alırsam sENNHEISER CX300 kulaklık nerede bulurum internette bi yerde vardı cardfinasa indirim de yapıyordu ama o siteyi şimdi bulamıyorum ya da istanbulda satılan bi yer varmı garantili olarak.

Capitol-DNR ben ordan aldım...

quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

N95'lerin sürgüleri folloş olduğunda görücem ben n95 daha iyi diyenleri :)

ben hep buradayım hacı

quote:

@Hemre gözünaydın

Made in China yasması normal Benimkinde de yasio herkeste yasdıı gibi. Metan logosuna dikkat et varsa nemaproblema saten.

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

EREYONDA CX300 KULAKLIĞI YOK Kİ???

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=80935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Şubat 2008; 21:19:38 >

• Reis:

1- Bana oyun ve tema lazim (N82'ye)
    2- CX400 bulunur mu orjinal? Nerden bulurum?
  • quote:

Reis:

Tema;
    http://rapidshare.com/files/76589739/tema.rar

GSL klasörü var içinde onları yükle saten yeter artar ordakiler

oyun hiç sevmediim için arşivim yok

• gereken neyse yaparım abi merak etme

aynı anda 1den fasla kontrol etmişliim var dokunmas o kadar bana

farelere gelince yıarım önüne onlar yer
  • quote:

Reis:

Reis diiliz ama olsun paylaşalım...

tema için

http://www.babinokia.com/?page_id=266
  • N82, E51'i tokatlarken ..

• çok adil 1 karşılaştırma olmuş...
  • N95'i tokatlarken de var reis istiyosan koyim? :)
  • o biras sor işte
    yıkarım lan forumu!!

sabunlu suyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Şubat 2008; 22:35:19 >
  • arkadaşlar ben de ereyondan almıştım..aynı dert benimde başımda.. n95in usb kablosu çıktı kutudan. pc ye bağlayamıyorum. birde ekranda kocaman bir ölü piksel var n82 kablosunu netten bulacağım bir yer varmı güvenilir ?

bugüne dek kullandığım en iyi symbianlı, wi-fi'li ve kameralı telefon bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 2 Şubat 2008; 22:59:07 >
  • ölü piksel ( 1-2 tane ise ) garanti kapsamında olmaz. ölü pikseli dert etmem belki ama usb kablosu da şart yani. mesaj yollamıştım ama. olmazsa yarın bir ararım. yalan değil tembellikten uğraşmak istemiyorum. bulursam kabloyu kendimde alabilirim. ama bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 2 Şubat 2008; 23:05:03 >
  • E51 çok yavaş
  • hacı linki seç DH tube'a tıkla...
  • N95 vs N82: GPS Zamanı

N95 8GB vs N82: Açılış Zamanı

N95 8GB vs N82: Kamera Tepki Süresi

Reis, çok su sıçratma yıkarken :)

• @Hemre_'den...

• linki yapıştır mesaj yasdıın yere sonra linki seç dh tüp 2e tıkla
  • Reis bu videoda da görünüyor hani o an açık olan uygulamarı gösteriyor ram durumu felan gösteriyor. Hangi program o ve linki var mı?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.