Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

kulaklıkta çoğu cihasdan çok daha iyiymiş sanırım.dışarı verirken kısık verio ama...

N73 çağrı geldiğinde çıkan hoparlör sesi ile N82 çağrı geldiğinde çıkan hoparlör ses kalitesi arasındaki fark nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 26 Ocak 2008; 0:42:31 >
  • N82 alanlar, telefonlariniz hayirli olsun. Güle güle kullanin.

bugün ilk defa telefonumla, bir cafede otururken wlan baglantisi kurdum. sayfalarin acilis hizi beni hayrete düserecek kadar hizliydi. msn'ye baglanarak arkadaslarla anlik konustum. oldukca güzeldi.
    Telefonu cok begendim dogrusu.
    Yeni telefon alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
  • @B o S c H : deneme imkanım olmadı...

@FoRA : oo aldın mı hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Teşekkürler H.M.. Başka önemli noktalar varsa hatırlatın arkadaşlar.

Bir ricam daha olacaktı. N82 ile çekilmiş video örneği arıyorum; yardımcı olurmusunuz?

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n82upd/more/10012008.mp4 (Direkt Link)
    http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n82-preview/video/gsmarena_v001.mp4 (Direkt Link)

Her ne kadar donanım olarak aynı olsalarda N82 hem fotoda hem de video da N95 ten daha üstün.

• Tesekkürler kardes. Darisi senin basina
    Bu arada, garmin cok güzel calisiyor.

quote:

@B o S c H : deneme imkanım olmadı...

@FoRA : oo aldın mı hayırlı olsun...
  • akt23 eklemisti bir tane asagida linki var. vakit buldugum zaman bir videoda cekip buraya yüklemeyi düsünüyorum. Almayi düsünenler icin belki bir faydasi dokunur

quote:

Orjinalden alıntı: akt23

N82 ile arabada giderken çektiğim ve ço kalite bir video seyredin ve yorumlarınız bekliyorum.
    http://rapid-share.com/files/79124394/19122007003-001.mp4

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Teşekkürler H.M.. Başka önemli noktalar varsa hatırlatın arkadaşlar.

Bir ricam daha olacaktı. N82 ile çekilmiş video örneği arıyorum; yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 26 Ocak 2008; 0:25:30 >

• çok kolay bir soruysa özür dilerim ama arkadaşlar accelerometer ne. bu telefonu almaya hazırlanan biri olarak bilmiyorum ne olduğunu.
    edit: arkadaşlar tamam öğrendim açıklamanıza gerek kalmadı. madem bu özellikte n82 de var kesin n82 yi alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 26 Ocak 2008; 2:06:01 >
  • hepsiburada.com da çikmis ha,,1050 ytl,,bekledigimiz kadar pahali gelmedi telefon ya.
  • Accelerometer (İvme Ölçer) diye geciyor.
    telefonu sola dogru cevirdiginde otomatik olarak ekrandaki görüntüde sola dönüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

çok kolay bir soruysa özür dilerim ama arkadaşlar accelerometer ne. bu telefonu almaya hazırlanan biri olarak bilmiyorum ne olduğunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

YA TAM %99 N82 ALMAYA KARAR VERMİŞTİM AMA BU SES KONUSU YİNE BENİ KARARSIZ KALMAYA İTTİ.HOPARLÖR SESİ ÇOK DÜŞÜK VE KALİTESİZ Mİ?KULAKLIK SESİ OLARAK DA EN İYİ TELEN DİYEBİLİRMİSİNİZ RAHATLIKLA?

Eğer w810, k790 veya Samsung teller gördüysen, dinlediysen onlardan çok daha iyi.
    Bizim kıyasımız, N95, 6233 gibi çift hoparlörlü diğer nokia telleridir ki bu teller hoparlör sesinde çok iddialıdır.
    Onlara göre bir parça kısık. Yoksa çok kısık, kalitesiz diye bir şey yok.
    Tüm inceleyenlere göre N91'den sonra gelen cihaz deniliyor kulaklık için.

N81'den vazgeçmtim bende N82'ye yöneldim ve gerçektende tüm ihtiyaçlarıma fazlasıyla cevap verebilecek nitelikte (hatta fazlasını)... Kulaklık sesi N91'e yakın ise gerçekten N82 + CX300 = tadından yenmez harika olur Sanki ekran parlaklık canlılık açısından N81'e göre geride gibi geldi bana sence nasıl hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: p.seco

hepsiburada.com da çikmis ha,,1050 ytl,,bekledigimiz kadar pahali gelmedi telefon ya.

evet... fiyat ta herkesi bayağı 1 şaşırttı açıkçası.

@FoRA:
  • N82-N95 8gb-TYTN 2
    diyelim bi tanıdığınız size bunlardan birini hediye alıcak.
    birini seç diyoo...
    hangisini seçerdiniz??
  • tytn 2yi bilen 1 kimseyse bu işleri takip eden 1idir.

DHıda takip ediosa N82 alabilir.
  • 82 ye tam karar veriyorum sonra 8gb topiğine girince fikrim değişiyo
  • hiç merak etme bi kaç ay sonra çıkar bunun da 8 GB'lısı
  • n82 nin siyahının çıkma ihtimali var mı arkadaşlar?
  • Geldi N82

site sağlam bi paketleme yapmış gayet sağlam geldi.

teli inceledim şöyle bir,

ve kararım,

kim ne derse desin Karizma sadece N95

çok garip geldi ya bu N82 yanlız kutunun üstünde 3 ay navigasyon yazıyodu birde boyle birden fazla dil falan hep yuklemişler ben bunu N595 e aktarabilirmiyim ki ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEIKO -- 26 Ocak 2008; 13:40:16 >
  • çakal...

sistem dosyalarını alsanda sanırım IMEI'ye bakacağından çalışmaya bilir. ki hangi sistem dosyalarını alcaan hakkında pekte1 bilgim yok

evet bencede N95 hem 8gb dan hem 82den daha karisma... şeytan tüyü var
  • Bence N serisinde karizmanın öncüsü N93i. Sonra N81, sonra N91, sonra N95
  • quote:

çakal...

sistem dosyalarını alsanda sanırım IMEI'ye bakacağından çalışmaya bilir. ki hangi sistem dosyalarını alcaan hakkında pekte1 bilgim yok

evet bencede N95 hem 8gb dan hem 82den daha karisma... şeytan tüyü var

üç ay lem

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.