Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midgàrd

bi tlf.la ilgili fiyat muhabbetleri başlamışsa tlf. ele düşmüş demektir .. sadece DH forumlarında durum böyle ama .. k790 konusunda oldugu gibi bu konuyu da terk etme zamanı gelmiş benim için .. size "hayırlı işler"

Alıntıları Göster
    burada n82 8b çıkacak diyor...

http://www.teknomag.com/index.php/post/3148/nokia-n82-8gb-yolda/

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

burada n82 8b çıkacak diyor...

http://www.teknomag.com/index.php/post/3148/nokia-n82-8gb-yolda/

Alıntıları Göster
    O normalde N81 8GB olacak muhtemelen yanlış yasmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

O normalde N81 8GB olacak muhtemelen yanlış yasmışlar

Alıntıları Göster
    @Reis-i Eagles
    Tesekkürler kardesim. Gelince yorumlarimi yazarim. Telefon kutusunda 2 gb kart ile birlikte geliyor ama bir arkadasin dedigi gibi "muzik kontrol aparati" yok dogal olarak. Telefon o ve garantili olarak gelicek.

Bir tip muhabbetidir almis gidiyor topicte. Nedir neyin nesidir cözemedim.
    Forumda böyle durumlarin yasanmasi üzücü.:(

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRA

@Reis-i Eagles
    Tesekkürler kardesim. Gelince yorumlarimi yazarim. Telefon kutusunda 2 gb kart ile birlikte geliyor ama bir arkadasin dedigi gibi "muzik kontrol aparati" yok dogal olarak. Telefon o ve garantili olarak gelicek.

Alıntıları Göster
    reca...

Nasıl türde 1 muhabbet?

• quote:

@Reis-i Eagles

Alıntıları Göster
    bende sattım n82 mi arkadaşlar
    3 üncü de gitti
    kısmet 4. ye hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

3 üncü de gitti

Alıntıları Göster
    Yukarilardan biryerlerden alinti: "böyle tiplerle aynı telefonu kullanmam ben" muhabbeti.
    Ne yani simdi bizim tipimizde bir sorunmu olacak bu telefonu kullanirsak, yana bu telefonu kullananlar bir tip olarakmi adlandiriliyor.

Diger konu bu telefona 8 gb kart ismarlasam düzgün calisirmi 8 gb karti full doldurdigim düsünülürse?
    ikincisi naviyi (gps) kullanmak ücretli mi? ayrica gps i calistirdigimizda hedefi girdigimizde sesli olarak yönlendiriyormu? yoksa sadece telefon üzerinde gidilecek rotayi mi gösteriyor?

• quote:

Yukarilardan biryerlerden alinti: "böyle tiplerle aynı telefonu kullanmam ben" muhabbeti.
    Ne yani simdi bizim tipimizde bir sorunmu olacak bu telefonu kullanirsak, yana bu telefonu kullananlar bir tip olarakmi adlandiriliyor.

Diger konu bu telefona 8 gb kart ismarlasam düzgün calisirmi 8 gb karti full doldurdigim düsünülürse?
    ikincisi naviyi (gps) kullanmak ücretli mi? ayrica gps i calistirdigimizda hedefi girdigimizde sesli olarak yönlendiriyormu? yoksa sadece telefon üzerinde gidilecek rotayi mi gösteriyor?

Alıntıları Göster
    yabancı forumlarda 8gb ın çalıstıgı söyleniyor
    nokia maps ücretli ama GARMIN diye gps programı var onukurup kullanırsın
    o zaman ücretsiz olur
    hedefi girdiğinde ekranda senle beraber yolu gösterirken sesli olarakta size rehberlik eder
    quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

• quote:

3 üncü de gitti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

3 üncü de gitti

ohhh anasını satim bis cihasa dokunamadık millet alio-satio değiştirio bi tanda alio

• quote:

yabancı forumlarda 8gb ın çalıstıgı söyleniyor
    nokia maps ücretli ama GARMIN diye gps programı var onukurup kullanırsın
    o zaman ücretsiz olur
    hedefi girdiğinde ekranda senle beraber yolu gösterirken sesli olarakta size rehberlik eder
    quote:

Alıntıları Göster
    @blacks61
    Verdigin bilgiler icin cok tesekkürler. Bu telefonu siparis etmemdeki en büyük nedende gps inin olmasiydi. Insallah garmin sorunsuz calisir. Telefon elime gectiginde ilk isim, garmini kurup calistirmak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 18 Ocak 2008; 21:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    oguzhant tan yeni faaliyetler beklios bakalım...
  • quote:

Alıntıları Göster
    garmin sorunsuz çalısıyor
    bizzat denedim sorunsuz rahatlıkla kurabilirsin
  • quote:

garmin sorunsuz çalısıyor
    bizzat denedim sorunsuz rahatlıkla kurabilirsin

Alıntıları Göster
    anlatımımı güncelledim saten 114lük harita...

imsamdaki linke tıkla
  • quote:

Alıntıları Göster
    garmin cihazda süfer çalışıyor.ben de yüklü.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    reis sağolsun.Fakat nokia nın gps programı daha güzel.Ancak ücretli.
    Yapcak bişey yok.Arıyorum key.bulursam paylaşırım......

• quote:

Orijinalden alıntı: ozziii

garmin cihazda süfer çalışıyor.ben de yüklü.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    reis sağolsun.Fakat nokia nın gps programı daha güzel.Ancak ücretli.
    Yapcak bişey yok.Arıyorum key.bulursam paylaşırım......

Alıntıları Göster
    ben Nokia Maps'i Garmine tercih ederim ama daha pratik bence daha kullanışlı...
    Garminde hertürlü edit olayı biras kasıntılı

garminin haritalari iyi

o haritalar NokiaMapste olcak varya... NokiaMaps'i almayan en adi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 18 Ocak 2008; 22:42:42 >

• quote:

ben Nokia Maps'i Garmine tercih ederim ama daha pratik bence daha kullanışlı...
    Garminde hertürlü edit olayı biras kasıntılı

garminin haritalari iyi

o haritalar NokiaMapste olcak varya... NokiaMaps'i almayan en adi

Alıntıları Göster
    reis nokia maps in haritası daha detaylı gibi.ben senin upload ettiğin garmini yükledim.
    aynı yerlerde nokia maps e bakıyorum.dha detaylı görünüyor.ayrıca simülasyondan baktığımda daha keyifli görünüyor.
    birde gps programı smart2go değil mi?çünkü bir türlü key bulamadım yahu...

• quote:

reis nokia maps in haritası daha detaylı gibi.ben senin upload ettiğin garmini yükledim.
    aynı yerlerde nokia maps e bakıyorum.dha detaylı görünüyor.ayrıca simülasyondan baktığımda daha keyifli görünüyor.
    birde gps programı smart2go değil mi?çünkü bir türlü key bulamadım yahu...

Alıntıları Göster
    eet smart2go...

grafikler çok daha güsel... yerler daha pratik yani küçücük deil nokiamaps daha kullanışlı yani
    haritalarda kırsal kesimlere gidersenis detay farkını görürsünüs

• quote:

eet smart2go...

grafikler çok daha güsel... yerler daha pratik yani küçücük deil nokiamaps daha kullanışlı yani

Alıntıları Göster
    ewet reis.çok farklı gerşekten.sanayi bölgesinin içindeki caddeler bile vardı eskişehirde.
    iş için sürekli geziyorum.Bu sebepten kıyaslama şansım çok oluyor.Birde reis bir sorum olacak.
    senin verdiğin bir link var telefona türkçe menü yüklemek için.
    telefon türkiyede henüz çıkmadı.herhangi bir sorun olurmu acaba...ben telefonu dubaiden almıştım.
    şimdi türkçe yapsam mı diye düşünüyorum da..

• quote:

eet smart2go...

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ebayde rastladim n82 icin 1700 mAh lik batarya satiliyor. bu tür bataryalarin telefona ne gibi avantaji dezavantaji vardir?

Sahsen ben N82 ye takip kullanmak istemem. telefonun kullanim süresini arttirabilir ama devrelerdede hataya neden olabilir gibi bir düsüncem var.

Bu gibi yan sanayi pilleri kullanan arkadaslar tecrübelerini paylasabilirlermi?

• quote:

Arkadaslar ebayde rastladim n82 icin 1700 mAh lik batarya satiliyor. bu tür bataryalarin telefona ne gibi avantaji dezavantaji vardir?

Sahsen ben N82 ye takip kullanmak istemem. telefonun kullanim süresini arttirabilir ama devrelerdede hataya neden olabilir gibi bir düsüncem var.

Alıntıları Göster
    quote:

Nokia N95 için yanılmıyorsam 1400 mAH'lık batarya satılıyordu. Ancak arka kapak bataryanın ebatlarından ötürü telefona geri takılamıyordu. Elinde Ebay'den resim var mı?

• quote:

ewet reis.çok farklı gerşekten.sanayi bölgesinin içindeki caddeler bile vardı eskişehirde.
    iş için sürekli geziyorum.Bu sebepten kıyaslama şansım çok oluyor.Birde reis bir sorum olacak.
    telefon türkiyede henüz çıkmadı.herhangi bir sorun olurmu acaba...ben telefonu dubaiden almıştım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozziii

denemek lasım.sen her halükarda TR kodunu gir.güncellemeyi dene...

kod 1-2 sayfa geride olcaktı

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.