Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Midgàrd

hehe reis bu dedigine sen inaniormusun :)

dip not yasdım ya abi

ama çoğu konuda inanıyom, güveniom ve hep arkasındayım
  • arkadaslar ben dün çarşıda n82 buldum yurtdışı pasaport kaydıyla hepsi 850 ytl dedi nasıl sizce iyimi fiyati yoksa garantilisinimi bekliyim...
  • Daha da düşecek fiyatlar, garantili grey 1050 civarına düşmüş, ben de haftasonu kadıköyde 900'e bulmuştum ama almadım, adam 1hafta birşey olursa getir diyor, ama kimlerle muhattab olacağınızı görseniz şaşarsınız param bunlara mı gidecek dersiniz, türkçe bile konuşamayan kaçakçı tipli adamlar. Verin 200daha içiniz de gönlünüz de rahat olsun, çünkü onlara gidecek para büyük ihtimal pkk şerefsizlerine giden para olacaktır. Sözüm sadece benim konuştuğum adamlar içindir, lütfen üzerinize alıp da yok öyle yok böyle demeyin, kaldı ki kadıköyü bilenler ne tip adamlardan bahsettiğimi anlarlar çünkü maalesef çarşı artık tamamen onların tekeline geçti, cd satanları hiç saymıyorum bile...
  • bi tlf.la ilgili fiyat muhabbetleri başlamışsa tlf. ele düşmüş demektir .. sadece DH forumlarında durum böyle ama .. k790 konusunda oldugu gibi bu konuyu da terk etme zamanı gelmiş benim için .. size "hayırlı işler"
  • var mı lem öle çekip gitmek arar bulurus isini
  • arkadaşlar n82 nin garantilisi ne zaman çıkacak yahu...bende g800 ü satıcam büyüj ihtimalle n82 alıcam ama spotlara güvenemiyorum.sıfırı da 1200 den aşagı olmaz heralde..

• Dün gece itibariyle N82'mi siparis etmis bulunuyorum.
    Büyük ihtimal haftaya pazartesi sali elimde olur.
  • garantili olarak şubatı bulur demişti bayii ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

Dün gece itibariyle N82'mi siparis etmis bulunuyorum.
    Büyük ihtimal haftaya pazartesi sali elimde olur.

Hayırlı olsun

Şubatta Arte ile gelir sanırsam
  • Telefonu sattım bugün ben
  • quote:

Telefonu sattım bugün ben

• bende satmak istiyorum aslında laptop alıcam inşallah.almak isteyen olursa irtibata geçebilir benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare_night36 -- 18 Ocak 2008; 21:24:01 >
  • quote:

Telefonu sattım bugün ben

Kaça sattın? Neden sattın?
  • 1000'e sattım abi bi arkadaşa .. k790 konusunda da olmuştu bu sorunlar .. bu konuda da başladı .. böyle tiplerle aynı telefonu kullanmam ben
  • quote:

1000'e sattım abi bi arkadaşa .. k790 konusunda da olmuştu bu sorunlar .. bu konuda da başladı .. böyle tiplerle aynı telefonu kullanmam ben

dengesizliime ver açık sözlüyümdür biras ama pek inandırıcı 1 neden deil yani
  • inanmayabilirsin tabii .. sonuc bu yarin w960 alicam gidip .. onun resimlerini koyunca inanirsin belki :)
  • quote:

1000'e sattım abi bi arkadaşa .. k790 konusunda da olmuştu bu sorunlar .. bu konuda da başladı .. böyle tiplerle aynı telefonu kullanmam ben

Nasıl tiplerle aynı telefonu kullanmıyorsun? Ne alakası var? Telefonu sevdiysen alırsın kullanırsın.
  • quote:

inanmayabilirsin tabii .. sonuc bu yarin w960 alicam gidip .. onun resimlerini koyunca inanirsin belki :)

hayır sattığına inanırım inanmada bişe yok ben o tiplerle aynı cihası kullanmam sözün bana inandırıcı gelmedi onu dedim

hayırlı olsun w960i

inşallah burdaki gibi tipler olmas orda da

hem o cihas fake deil mi??

• quote:

Orjinalden alıntı: D day

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=90873&ref=google&gclid=CPebxJetgJECFQppQgodOiciFw

2 yil garantili satis burada baslamis arkadaslar....

milletin kalbine indirme grey o

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.