Şimdi Ara

nokia n80 mi yoksa nokia n73 mu arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik bu konuya noktayi koyalim iki telefonu bayagi bir inceledik sizce hangsi daha ii ve daha uygun bize gore cevaplarinizi bekliyorum

• Tabikide n73 n80'nin camera kalitesi pek iii değil ses olarakta n73 daha iyidir bence...
  • Kamera önemli değil diyosan bence N80...kamera önemli diyorsan zaten bu N73 tür
  • n80 de wireless var n73 de ise yok.eğer kullanırım diyorsan göz ününde bulundur bu yönüde
  • n80nin n73 e göre bi wi-fi si var ama n73ün sesi ve kamerası daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

n80nin n73 e göre bi wi-fi si var ama n73ün sesi ve kamerası daha ii

bence n80 daha iyi en büyük artısı biri 73 diğeri 80
  • arkadaşım dediğin gibi son noktayı koyamayız böyle bir soruya çünkü iki telefonun da birbirine üstün özellikleri var.eğer herşeyin en iyisi olsun para da mühim değil diyosan biraz bekle n83 çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne diyim arkadaslar ama n80 alan cogu ksisi de soruncikti diyo ve sarji da az gidiyomus
  • sekil bir telfonum olsun geceleri mavi ışığı ile karizmasını konuştursun diyosan wireless nete bağlanmak istiyosan n80 derim
  • n80'e 1gb atabilirmisin atsanda zorlar n73'e cok rahat istersen 2 ye de cık tın demez benim meraklandıgım cd' den direk film atıp izleyebiliyormuyuz 9.1 de.(tabiki n73)
  • timur arkadaşım ben n80e 2 gblık kart koydum herangi bir yavaşlama hantallaşma yok telefonun 1.5 gbtı dolu buna rağmen ilk gunkü gibi hızlı çalışıyor ve şimdiye kadar zipli dosyalar dişında tüm uygulamaları çalıştırdı n80 nin hızına yaklaşan telefon tanımıyorum şu an nokiada
  • n73 piyasaya çıktımı arkadaşlar ben hiç bi yerde görmedim.n80 daha yeni çıktığı için başta sorunlar çıkması normal ilk yazılımlar öyle oluyor zaten.o yüzden n73ü alıp uzun süre kullanmayan n80 e b.. atmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metal God

Kamera önemli değil diyosan bence N80...kamera önemli diyorsan zaten bu N73 tür

+1000
    Arkadaslar biraz seri anlayisiniz olsun farkli katagori telefonlari n73 ve n80...n80 kamerasi ile fiyasko n70 daha iyi video ceker fotolar ise ayni nerdeyse

ekran kalitesi iyi olsun wifi gerekli kamera o kadar onemli degil se n80 alinir ama n73 kamerasi ile bir harika denilenebilir ayrica wifili hafiza kartlari var ben n73.....tabi karar sizlerin
  • n73 daha iyi olacak.
  • n80 geceyken kamerasının kotu oldunu biliyorum yalnız sabahken hele hava güneşliyken harikalar yarattını söleyebilirim tek onemli olan şey modları güzelce ayarladınızda çok gzl fotolar çekiyo ayrıca telefonun kamerasına takanlar var oysaki wireless internette inanılmaz hızlı dolaşabiliyosun bu telde bu yüzden n80 i n73nun kamerasıyla kaşılaştırıp b..k atmak dogru olmaz
  • bencede wlan sorununu kartla çözebilirsinbence de şaşma ve N73 al
  • ben sabırsız biriyim benim gibiysen n80 al wifi de war
  • tabiki n73 arkadaşım
  • bu soruna bir soruyla cevap veriyorum fotoğraf mı internet mi?
  • fotograf onemli tabii yani hem telefonda int ne kadar etkili olur ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.