Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (1604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.025.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16021603160416051606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

Tam duvara asmalık tablo gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 3 Eylül 2011; 12:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

nokia türkiye n8 için işletim sistemini anna diye değiştirmiş pazartesi salı büyük ihtimal çıkar tr anna sabırla bekliyoruz

Eee bi zahmet artık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcihan

arkadaşlar myquran programını birtürlü yükleyemiyorum .uygulama yöneticisinde program kurulu gözüküyor.ancak kurulma aşamadında kurulamadı hatası veriyor. Defalarca hart format attım ama nafile.yardım edebilecek varmı acaba

asgatech kuran'ı kur hocam. hem daha az yer kaplıyor hem okunması daha kolay.
  • belle bugün de mi yok :)
  • ANKARADAN ALINIK N8 ARANMAKTADIR TEMİZ VE GARANTİLİ.. FİYAT ARALIĞI 550-650 ~ LAKİN KREDİ KARTINA TAKSİT İMKAI OLURSA SEVİNİRİM.. ÇOK ACİL.. PM ATMANIZ YETERLİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

n8 için talking tom cat tarzı uygulama arıyorum varmıdır acaba

yokmu
  • quote:

quote:

yokmu

Ovi Mağaza dolu. Talking diye aratırsan bir çok alternatif görürsün.

Düzenleme: Çok da yok gibi aslında: Puppy Talk ve Talking Hamster gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 3 Eylül 2011; 13:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

Tam duvara asmalık tablo gibi oldu.

şu kılıftan bi alamadık.nerde var.
  • Kart kullanmadığımdan bende alamadım netten...

o kadar yerede baktım ama çıkmadı karşıma bir türlü...

çok şık duruyor...

Viper terk...

bi tane daha vardı mıknatıslı deri kılıf o da şık duruyor...

ama o ekranı kapatıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedollar -- 3 Eylül 2011; 14:16:38 >
  • ben daha çok beşiktaşın renklerinde olduğu için beğendim.siyah beyaz kırmızı.beşiktaşın avrupa kupalarında giydiği kırmızı formalara benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ben daha çok beşiktaşın renklerinde olduğu için beğendim.siyah beyaz kırmızı.beşiktaşın avrupa kupalarında giydiği kırmızı formalara benziyor.

Aslında üstüne beşiktaşımızın küçük bir amblem stickerini bulsam da yapıştırsam

sharpie, aslında teknosa da, turkcell'lerde falan var ama 45 TL civarında. Ben o fiyata 2 ayrı renkte aldım.
  • quote:

ben daha çok beşiktaşın renklerinde olduğu için beğendim.siyah beyaz kırmızı.beşiktaşın avrupa kupalarında giydiği kırmızı formalara benziyor.

TeknoSa da var gözüküyor nette ama 2 ay önce gittiğimde yoktu...

Şimdi ne alemdedir bilemiyorum...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051562&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedollar -- 3 Eylül 2011; 14:20:44 >

• teknosa çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedollar

quote:

TeknoSa da var gözüküyor nette ama 2 ay önce gittiğimde yoktu...

Şimdi ne alemdedir bilemiyorum...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051562&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

Ben yeni gördüm daha Teknosa'da. Yalnız bir tanesine çok para sanki

Sharpie; fiyatları standart bunların. Turkcell'de de aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 3 Eylül 2011; 14:25:35 >

• quote:

Alsana direkt talking tomcat ama ben denemedim.

http://uploaded.to/file/3pksowda

http://www.fileserve.com/file/67HrP5y

Kaynak:http://www.maxi cep.com/symbian-3-oyunlari/outfit7-talking-tom-cat-v1-00-0-symbian-3-signed-511476.html

• quote:

babamda HTC Desire S var o yuklemisti tom cat talking i iste , mukemmel bise ya ama bizim markette n8 icin bulamadim tom cat?? yoktu yani..2 tane buldum birisi fare digeride kopek aptal aptal konusuyor duzgun bi program degil yani 2side ise yaramaz.. tom cat talking 2 cok iyi babmda incelemistim dovuyorsun tokat flan atiyorsun harika

•  ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

CameraPro 2.2.1 sürümüne yükseltildi. Şu an gayet stabil bir halde. Özellikle eskiden bir fotoğraf çektiğimde, fotoğraf bozulmasın diye bayağı bir bekliyordum. Şimdi 2sn altında bu süre. Tabi işleme süresi kalitesiyle doğru orantılı olarak değişiyor ama, en azından hiç oynatmadan uzun süre bekleme gibi bir sıkıntı yok şu an.

Hardware Acceleration ve Rotate Images yeni eklenen özellikler. Rotate Images in nasıl çalıştığını anlayamadım. Hem açık hem de kapalı konumda değişen bir şey olmadı.
    Hardware Acceleration'ı kapattığımda ekran geçişleri çok yavaşlıyor. Açtığımda ise normal hali gibi hızlı. Fark ettiğim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

CameraPro 2.2.1 sürümüne yükseltildi. Şu an gayet stabil bir halde. Özellikle eskiden bir fotoğraf çektiğimde, fotoğraf bozulmasın diye bayağı bir bekliyordum. Şimdi 2sn altında bu süre. Tabi işleme süresi kalitesiyle doğru orantılı olarak değişiyor ama, en azından hiç oynatmadan uzun süre bekleme gibi bir sıkıntı yok şu an.

Hardware Acceleration ve Rotate Images yeni eklenen özellikler. Rotate Images in nasıl çalıştığını anlayamadım. Hem açık hem de kapalı konumda değişen bir şey olmadı.
    Hardware Acceleration'ı kapattığımda ekran geçişleri çok yavaşlıyor. Açtığımda ise normal hali gibi hızlı. Fark ettiğim bunlar.

link varmı?

• @Sharpie

Size ben alayım diyeceğim ama iş bankası hesabınız var mı yok mu bilmiyorum. Olmadığı için hesaba para yatırmada ücret alırlar mı yada atm den yatırırken ekstra ücret keserler mi emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 16021603160416051606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.