Şimdi Ara

===> nokia n8 kamerasindaki büyük hata (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
19.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun sonucu: parlama olayi cozuldu!...
    Canon 650D
  • nasıl çözüldü bu tasarım hatası çok merak ettim:S
    külahla mı?
    Canon 650D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

yok hocam 18-55 nikon objektif taktık öyle çözüldü.

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

nasıl çözüldü bu tasarım hatası çok merak ettim:S
    külahla mı?

avutmayın kendinizi yahu üretim hatasını ancak fabrika çözer. n8 den vazgeçtim .nokia dan yeni kamera telefonu bekliyorum. tabi nokia yaparsa. ne oldu bunlara battılar mı.ses yok.

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

yok hocam 18-55 nikon objektif taktık öyle çözüldü.

hay ben sana ne diyeyim emi gülme krizine soktun beni

• quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

nasıl çözüldü bu tasarım hatası çok merak ettim:S
    külahla mı?

avutmayın kendinizi yahu üretim hatasını ancak fabrika çözer. n8 den vazgeçtim .nokia dan yeni kamera telefonu bekliyorum. tabi nokia yaparsa. ne oldu bunlara battılar mı.ses yok.

avutacak birsey yok arkadasim. telefon bizim yaptigimiz cozum olmadan bile kamera ve fotografta ayrica diger donanimiyla rakipsiz. su an icimizde en ufak bir cizirti heves bile yok dier telefonlara,hem vallahi hem billahi (kendi adima yemin ediyorum,kimler altina imza atar bilmiyorum). sen ister al ister alma bizim icin bir sey farketmez

• ayrica fabrikayi beklemeye luzum yok. buldugumuz cozum basit ve kesin cozum

dış kenar 1.2 cm iç yuvarlak açıklıkları 3,2 3,8 4,2 4,8 mm hangisi işinize geliyosa onunla kullanın.
    çok dikkatli uygulayın görüntü kenarlarında gölge oluşmasına sebebiyet vermeyin.

Nokia bu durumun farkına vararak bundan sonraki üretimlerde bu konuda önlem alıpta üretim yapacak mı acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • PEmbe renkli olanlarda senin yaptığına benzer birşey var hocam yani parlama soruna çözüm bulmuşlar..Pembe N8in videosu vardı gri ile felan yanyana getirmişler bir baktım pembenin kamerasının içindemi artık dışındamı bilmem ama aynıo seninkine benzer siyah birşey var baya kişide izlerken farketti bunu..Yolladığın kişilerden birisi Nokia da çalışıyor galiba

Orijinalden alıntı: Metin*

PEmbe renkli olanlarda senin yaptığına benzer birşey var hocam yani parlama soruna çözüm bulmuşlar..Pembe N8in videosu vardı gri ile felan yanyana getirmişler bir baktım pembenin kamerasının içindemi artık dışındamı bilmem ama aynıo seninkine benzer siyah birşey var baya kişide izlerken farketti bunu..Yolladığın kişilerden birisi Nokia da çalışıyor galiba

dostum sen servisteydin eline geçerse pembe bi baksana gerçekten öylemi.çünki reklam fotolarında tüm renklerin cameralarında aynı şey var.eskileride dahil.hatta anabaşlıkta konusu olmuştu.
    mesela bak bu resimde öyle ve bu eski bi resim.

===> nokia n8 kamerasindaki büyük hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 1 Temmuz 2011; 22:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

PEmbe renkli olanlarda senin yaptığına benzer birşey var hocam yani parlama soruna çözüm bulmuşlar..Pembe N8in videosu vardı gri ile felan yanyana getirmişler bir baktım pembenin kamerasının içindemi artık dışındamı bilmem ama aynıo seninkine benzer siyah birşey var baya kişide izlerken farketti bunu..Yolladığın kişilerden birisi Nokia da çalışıyor galiba

dostum sen servisteydin eline geçerse pembe bi baksana gerçekten öylemi.çünki reklam fotolarında tüm renklerin cameralarında aynı şey var.eskileride dahil.hatta anabaşlıkta konusu olmuştu.
    mesela bak bu resimde öyle ve bu eski bi resim.

Hocam servise pempe hiç gelmiyorki ama harbiden resimdeki gride bile siyah koruyucu var gibi..Yarın bir sorarımbenm çevreye eline mutlaka pembe geçen olmuştur herhalde bakim öyle birşey varmı gerçi senin gösterdiğine göre demekki öyle birşey yok olsaydı teleofnun özelliklerinde felan yazardı herhalde

• neyse bununda ne olduğunu çözdüm.bunlar tanıtım amaçlı demo telefonlar.aşağıdaki resmi bir telefoncuda çektim.resimdeki telefon demo yani oyuncak.

• bulamassın.kendin yapıcan stickeri diyorsan.
    ben yaptım ana başlıktaki arkadaşların hepsine dağıttım.kalmadı.olsa yollardım.

Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.