Şimdi Ara

Nokia N8'de 3D Oyun Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia'nın akıllı telefonu N8'in ne zaman piyasaya çıkacağı belirsizliğini korurken, mühendislik sürümü cihazlardan alınan görüntüler Nokia N8'e olan ilgiyi artırıyor.

İşte onlardan biri:
    Finlandiyalı mobil devi Nokia'nın Symbian^3 işletim sistemi ile donatılmış ilk akıllı telefonu N8 hakkındaki kesinleşmiş detayları sizlere burada yer alan yazımızda paylaşmıştık. Nokia N8, Carl Zeiss optikli ve Xenon flaşlı 12 megapiksel kamerasının yanında, 680 MHz'lık ARM 11 işlemciye ve 3D grafik hızlandırıcısına sahip güçlü donanımı ile de dikkat çekiyor.

Cihazın mühendislik sürümlerinden birini ele geçirmeyi başaran bir grup geliştirici, Rally Master isimli Symbian oyununu ve Nokia N900'de yer aldığı şekliyle Bounce oyununu etkileyici bir performans ile port ederek çalıştırmayı başarmışlar. Nokia N8'in 3D grafiklerdeki başarısını merak ediyorsanız bu videoyu kaçırmayın.

Video Link

Kaynak:SDN

• Oldukça güzel ve etkileyici paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Oldukça güzel ve etkileyici paylaşım için teşekkürler.

ben teşekkür ederim yazılımın henüz oturmadığını düşünürsek gayet iyi bence de, ekran hassasiyeti tatminkar
  • Grafikler gayet başarılı olmuş beğendim. Acaba kullanılan graik işlemcisi hangisi? PowerVR SGX mi?
  • az kalmış PSP'ye...
  • acaba N8e uyarlanan oyunlar N95 8gb içinde uyumlu olurmu 3D N95 8GB da da vardı yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

acaba N8e uyarlanan oyunlar N95 8gb içinde uyumlu olurmu 3D N95 8GB da da vardı yanılmıyorsam

Hayır bu mümkün değil. 3D grafik işlemcisi olması aynı oyunun N95 8GB'ta çalışacağı anlamına gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten çok guzel bir telefon,ustune bide super ozellikler eklenmis ya şu grafiklere bir bakın
  • yıllardır nokia kullnıyorum şimdi de n97 kullanıyorum ama artık symbian sıktı.yeni iphone u bekliyorum.umarım iyi bir kamerayla çıkar bu sefer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.