Şimdi Ara

NOKİA N8 batarya değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=voHj0kvvdKQ&feature=player_embedded#!]

arkadaslar N8 almak istiyordum bunu içinde arastırma yapıodum.adam bataryayı sökmek için teli tornavidayla actı.simdi bu N8 hiç donmayan telefonmu demek oluyor.yada tel donunca neler yapılıyor.yanımızda tornavidaylamı geziyoruz bu konuda bilgisi olan varsa paylasabilirmi.

su anda 5800 kullanıcısıyım telefon ister istemez donma yapıyo.beklesende bazen acılmıyo mecbur batarya söküp takmak gerek bunu N8 de illa tornavidayla acıpmı yapıyoruz bana cok komik geldi yahu :) telefon tam kasadır anlarızda bu cok tuhaf ve kullanıssız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 5 Ocak 2011; 18:34:33 >

• Donduğu zaman 10 saniye boyunca güç tuşuna basılı tutulunca telefon reset atıyor
  • Bende düşünüyorum n8 almayı muhtemelen 2-3 hafta içinde alacağım ama uygulama oyun falan 5800 farksız resmen. 6 tane HD oyun var gameloftun o kadar. Geri kalanlar 2-3 mb lik bildigimiz dandik uygulama oyunlar vb. kararsızım. Değermi diye düşünüyorum açıkçası
  • yedek batarya kullanmak istesek telefonu tornavida ile açmak lazım yani.sevmedim bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Donduğu zaman 10 saniye boyunca güç tuşuna basılı tutulunca telefon reset atıyor

bak bunu bilmiodum acikcasi tesekkur ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Donduğu zaman 10 saniye boyunca güç tuşuna basılı tutulunca telefon reset atıyor

Böyle bir şey yapmasalar olmazdı zaten.
  • Vida açılırken, torno vidayı 7 turdan fazla döndürmemenizi tavsıye ederim, aksi taktirde arkadaki yuva düşünce ,vidayı tekrar yerıne takamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç pratik değil, sürekli tornavida mı taşıyacağız yani ?
  • gecenlerde bu video yu görmüştüm ama ben söküp takmayı anlatıo sanmıstım muhaha adam bataryayı vidayla cıkartıo :) cidden cok sacma o kadar saklama gereği neden düşünülmüş anlamadım yani.tek artısı tel düşünce batarya fırlayıp gitmiodur :) inceleyenler 5-6 oyundan baska 5800 gibi kullanıyosun diyolar zaten iyice gözümmden düştü valla.
  • C7 veya E7 olabilir ama iyi incelemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

C7 veya E7 olabilir ama iyi incelemek lazım.

o telefonları o kadar pahalı kılan sey nedir cok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

quote:

Symbian 3, 8 mp kamera... cpu,

E7 de ek olarak Klavye.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 5 Ocak 2011; 21:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

quote:

quote:

bumudur olay...
  • n8 de kullanışsız demişsiniz ya pes doğrusu. bir telefon bin tl'ye daha ne kadar mükemmel olabilir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

n8 de kullanışsız demişsiniz ya pes doğrusu. bir telefon bin tl'ye daha ne kadar mükemmel olabilir ki.

unutmayalım, 5800 da ilk çıktığında o rakamlara satılıyordu :)) gerçi ben 5800'ımdan gayet memnunum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

quote:

quote:

bumudur olay...

Yani bide görüntü, ekran boyutu farkı var ama temel olarak budur.

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

n8 de kullanışsız demişsiniz ya pes doğrusu. bir telefon bin tl'ye daha ne kadar mükemmel olabilir ki.

kullanışsız diyen mi oldu ? bende alacağım 2 hafta sonra n8 ama gerçekten 12 mp kamera amoled ekran gibi artısı dışında gerçekten uygulama açısından çok eksiği var. belki zamanla kapanır bu eksikler ama şuan telefonun özelligine uygun HD uyguama ve oyun az. Ayrıca birkaç eksiği var okuduğum kadarıyla...
    stylus yok., yani detaylı şeylere, ufak şeylere tıklarken problem oluyormuş. mesela n8 tek hoparlöre sahip. Eğer telden direk olarak müzik dinlerseniz bu müzik mono kalitede olacak. dizi veya film izlerseniz aynı şekilde tek hoparlör ve mono. Ayrıca kasa yapısı çok basit 1 metre den düşürenler telefonun alt kısmının kırıldıgını söylüyor ( İLK MESAJDAKİ VİDA İLE SÖKÜLEN PARÇA) . bilmiyorum vardır daha bilmediğim çok şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 7 Ocak 2011; 11:36:38 >

• Uygulamalar çok az birde şu batarya değişiminin tornavida ile yapılması çok kafamı karıştırıyor.Zaten sırf piksel için alınmaz.Ben slr fotoğraf makinesi kullandığım içinde cep telefonları tatmin etmiyor tabi.
  • merhaba arkadaşlar ben n8 telefonu kullanıyorum 1 sene oldu olacak şuana kadar hiç bir donma sorunu yaşamadım olsa olsa 1 kere donmuştu oda aşırı proğram yükleyip silmemden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ve bilgisayar türünü kapsadığı için 5 sn donup kendi kendine reset atmıştı ve 2011 yılının diğer telefon modelleri bilmiyorum ama nokianın ilk 12 mp kamerası olduğunu biliyorum ve inanın kamera ve foto çekimi oldukça yüksek HD kalitesini kapsıyo almayı düşünenlere uygun fiyatta almasını tavsiye ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_1616

merhaba arkadaşlar ben n8 telefonu kullanıyorum 1 sene oldu olacak şuana kadar hiç bir donma sorunu yaşamadım olsa olsa 1 kere donmuştu oda aşırı proğram yükleyip silmemden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ve bilgisayar türünü kapsadığı için 5 sn donup kendi kendine reset atmıştı ve 2011 yılının diğer telefon modelleri bilmiyorum ama nokianın ilk 12 mp kamerası olduğunu biliyorum ve inanın kamera ve foto çekimi oldukça yüksek HD kalitesini kapsıyo almayı düşünenlere uygun fiyatta almasını tavsiye ederim ;)

belleden haberiniz varmı bilmiyorum ama belle ile daha da güzel olacak n8...Gerçi 2012de yeni bir model gelecekmiş symbian...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.