Bugün telefon içindeki yazılım güncelleme ile telefonumu(Nokia N8) Annaya yükselttim. Fakat tüm uygulamalarım gitti. Uygulamaları geri yükledim fakat ovi storedan Battery Monitor 2 yüklerken sorun oluştu. Zannettiğim üzere ovi store onu yüklemeden önce gereken 13 mblık update benim telefonumda var zannediyor ve yüklemiyor fakat tüm uygulamalarla birlikte o da silindiği için battery monitor 2 çalışmıyor. Ve battery monitor 2 gibi bu updateyi isteyen diğer uygulamalarda yüklenemiyor. Acaba nerden bulabilirim bu updateyi. Varsayımım yanlış da olabilir çok iyi değilim bu tür işlerde. Şimdiden Teşekkürler.
Ben de anna yükledim. Telefonda hiçbir sorun yok. Tek sorun, daha önce bi arkadaşın yazdığı gibi, oyunlara ait müzikleri de müzik çalara atıyor.Bunları tek tek silmek zorunda kaldım. Ve müzik çaları her açtığımda karışık çalma kapalı olarak geliyor. Her girişimde bunu açmam gerekiyor. Ayrıca daha önce telefon arada bir de olsa restart atıyordu. Anna yı yükledikten sonra daha hiç restart atmadı telefon.
Telefonumun dilini ingilizceye çevirince hiçbir sorun kalmadı fakat tabi ingilizce bilmeyenler için bir çözüm değil bu.
quote:
Orijinalden alıntı: yasin123123
Ben de anna yükledim. Telefonda hiçbir sorun yok. Tek sorun, daha önce bi arkadaşın yazdığı gibi, oyunlara ait müzikleri de müzik çalara atıyor.Bunları tek tek silmek zorunda kaldım. Ve müzik çaları her açtığımda karışık çalma kapalı olarak geliyor. Her girişimde bunu açmam gerekiyor. Ayrıca daha önce telefon arada bir de olsa restart atıyordu. Anna yı yükledikten sonra daha hiç restart atmadı telefon.
müzik çalardaki sorun kabul edilemez. neyse nokianın wp7 kullanmasında bir hayır varmış demekki. yoksa nokianın bu güncelleme işini beceremeyeceği ortada. wp7 mango güncellemesi çıktı ve samsung ve diğer üreticilerin wp7 kullanan cihazların hepsi aynı anda sorunsuz güncellendi. stabilite bu olsa gerek.