Şimdi Ara

Nokia N8 19 gün sonunda kilitlendi kapandı ve malum sonuç açılmıyor / Nokia Sıfırı ile Değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başıma gelene kadar pek kulak asmamıştım ama gerçekmiş

Telefon ilk açtığınızda bir sorunla karşılaşmıyorsunuz belli bir süre kullandıktan (bu süre benim için 19gün) telefonum video kaydı yaparken dondu ve kapandı bir dahada açılmadı nokia'yı aradım teleservice'e yönlendirdi yarın telefonla beraber gideceğim bakalım karşılaştığım durumları paylaşırım

Sonuç:

28.12.2010 tarihinde arıza ile teleservice e götürmüştüm servise telefonun arızasını yazdırdıktan sonra değişim talep ettiğimi söyledim tamir istemediğimi söylemiştim
    06.01.2011 tarihine kadar durum sorgulamak için aradığımda arıza kaydı inceleniyor deniliyordu ertesi gün tekrar aradığımda nokia'dan yeni bir telefon geleceğini ve sıfırı ile değiştireceklerini söylediler banada beklemek düşüyor

14.01.2011 teyid için nokia destek hattını aradım doğruladılar değişim yapılan telefonlar yurt dışından geliyormuş onun için biraz sürebilirmiş, bu sürede garantili telefonun tamir günü olan 30 iş günü içinde sayılıyormuş aşıldığı taktirde para iadesi talep edebiliyormuşum

başına böyle birşey gelen olursa telaşlanmasın hemen servise götürsün madur olduğunu ve değişim talep ettiğini bildirsin gerisini hallediyorlar (en azından benim için halloldu). kim ister 15 günlük telefonun içinin açılıp onarım görüp tekrar almayı ;)

telefon yolda sanırım geldiğinde haber veririm yine
    iyi günler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alecomy -- 17 Ocak 2011; 10:18:06 >

• bu arada izmirdeyim telefonu teknosadan aldım 30 gün dolmadığı için iade edebilirmiyim sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alecomy -- 27 Aralık 2010; 17:31:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 27 Aralık 2010; 17:32:49 >

:( bu kadar para verince böyle bi sorunla karşılaşmak çok can sıkıcı

bu hatayla karşılaşan arkadaşlardan telefonunu sorunsuz iade veya yenisi ile değiştiren oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alecomy -- 27 Aralık 2010; 17:44:11 >

quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

bu arada izmirdeyim telefonu teknosadan aldım 30 gün dolmadığı için iade edebilirmiyim sizce

Şu linke de bir göz at istersen...:

http://www.teknosa.com/msib21/help/helpcontent.htm#teslimat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Aralık 2010; 17:46:37 >

• bi telefon için 1000 tl cok :) zamnında 5800 a 800 verdim yüreme oturdu

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

bi telefon için 1000 tl cok :) zamnında 5800 a 800 verdim yüreme oturdu

Orijinalden alıntı: gokmay

Elden satış yapan mağazalarda böyle bir durum yok malesef, sadece netten yapılan alış verişlerde 7 gün içinde koşulsuz iade hakkı olduğunu duymuştum.
    Ama yine de yapılabilicek ilk şey tabiki Teknosa'ya gidip durumu anlatmak...

Şu linke de bir göz at istersen...:

http://www.teknosa.com/msib21/help/helpcontent.htm#teslimat

anlamadığım 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması kanununda böyle bir ayrım yok internetten veya telefondan alınan diye
    ben mağzadan aldığım için internetten alana nazaran dahamı mağdurum

• yanlıs anlamada kardes ben kendi adıma diyorum bi tele o kadar vermek cidden aptallıkmıs ha memnunum ama cok para be:)

ama sen en iyisi direk aldın yere git söle değişim işte

Başıma gelene kadar pek kulak asmamıştım ama gerçekmiş

Telefon ilk açtığınızda bir sorunla karşılaşmıyorsunuz belli bir süre kullandıktan (bu süre benim için 19gün) telefonum video kaydı yaparken dondu ve kapandı bir dahada açılmadı nokia'yı aradım teleservice'e yönlendirdi yarın telefonla beraber gideceğim bakalım karşılaştığım durumları paylaşırım

arkadaşım ana konuya srsana sorunu.sizin gibiler yüzünden forumda aradığımızı bulamıyorum
    "Ben, Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım. Ben, Fenerbahçe formasını her zaman "Tanrı uzun ömürler versin" aşkı ve anlayışı içinde giydim.Futbolda gözyaşı dökmesini bilmeyen insan sevinmesini asla öğrenemez" Ordinaryüs
  • Malesef durum öyle hemşehrim...:(
    Bunun mantığı da (bana göre) şöyle olmalı :
    Mağazadan alan müşteri görerek, deneyerek, kontrole ederek alma imkanına sahip, ama netten veya tlf ile alan kişi ürünü hiç görmediği için teslim aldıktan sonra 7 gün içinde iade hakkı verilmiş.
    Mesela xxx modele telefonu hiç görmemiş biri netten sipariş veriyor telefon geliyor kutuyu bir açıyor ki, kocaman bir cihaz, kalın, ağır ve kaba vs....İade mantığı bu amaçla devreye giriyor işte...

quote:

anlamadığım 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması kanununda böyle bir ayrım yok internetten veya telefondan alınan diye
    ben mağzadan aldığım için internetten alana nazaran dahamı mağdurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Aralık 2010; 18:18:57 >

• Onlara hard format filan atılmıyor mu?
    Bir denesen diyecektim
  • Nokia başkan yardımcısı N8 ile ilgili röportajında sürekli yeniden kendini başlatma veya kapanıp birdaha açılmama gibi hata olduğundan bahsediyor
    montaj sırasında yapılan bi hatadan kaynaklanıyormuş
    yinede tam türkçeye çevirebilecek arkadaşlarımız varsa konuşmaya bence daha faydalı olacaktır bu bilgi

http://www.youtube.com/watch?v=z2f4MnLKiT4
  • quote:

Şu an itibari ile N8-00 marka telefon değişim talebi ile teleservis konak/izmir şubesine teslim edilmiştir.
    sonucunu bekliyorum

hayirlisi olsun inşaAllah degişim olur mağdur olmazsin arkadasim
  • Bu telefonu seneye bu zamanlar alacağım.Hep 1 yıl geçmesini beklerim.Hem çok ucuzlar hemde temiz ikinci el telefon bulurum.5800 2 ay oldu alalı 350tl vermiştim.Bunuda o seviyede gelecek yıl almak güzel olacak.

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    Bu telefonu seneye bu zamanlar alacağım.Hep 1 yıl geçmesini beklerim.Hem çok ucuzlar hemde temiz ikinci el telefon bulurum.5800 2 ay oldu alalı 350tl vermiştim.Bunuda o seviyede gelecek yıl almak güzel olacak.

Pardon ama bu ne kadar itici ve iğneleyici bir mesaj farkında mısınız? Üstü kapalı olarak burada N8 alan kişilere enayi demeye getiriyorsunuz lafı. Siz 1000 lira verdiniz ama ben o parayı vermeyeceğim diyorsunuz. Ne kadar terbiyesizce ve görgüsüzce bir mesaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Bu telefonu seneye bu zamanlar alacağım.Hep 1 yıl geçmesini beklerim.Hem çok ucuzlar hemde temiz ikinci el telefon bulurum.5800 2 ay oldu alalı 350tl vermiştim.Bunuda o seviyede gelecek yıl almak güzel olacak.

Pardon ama bu ne kadar itici ve iğneleyici bir mesaj farkında mısınız? Üstü kapalı olarak burada N8 alan kişilere enayi demeye getiriyorsunuz lafı. Siz 1000 lira verdiniz ama ben o parayı vermeyeceğim diyorsunuz. Ne kadar terbiyesizce ve görgüsüzce bir mesaj.

Yok artık böyle bir mesajdan böyle bir yorum çıkarmak olacak iş değil Ben kendi tercihimi söyledim hem fiyat uygun oluyor hem öğrenci olarak alması daha basit oluyor.Yoksa 1000lira param olsa bende alırdım

• Arkadaşın yazdığı şey tamamen kendi görüşüne ve bütçesine göre kaleme alınmış.
    Bu mesajda ben herhangi bir ard niyet, iğneleme, terbiyesizlik ve görgüsüzlük görmüyorum.
    Burdan nasıl farklı anlamlar çıkarıldı bilmiyorum......?

quote:

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.