Şimdi Ara

nokia n73 için daha beklemeye gerek varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 alıcamda suan fiyatı 550 civarlarında daha fazla ucuzlarmı 1-2 ayda:S beklemeye değermi...

• ben 790 almıştım.
  • dolar falan dustu fıyatta dusmusken alll yada n96 cıkıyor ekimde o cıkınca bırazdaha ucuzlar dolar flan yukselmezsse
  • bende alıcam ama araştırmak gerek neresi uyar bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

bende alıcam ama araştırmak gerek neresi uyar bize

haberleseilim:) ben gebzede sordum 480 dedi adam sasırdım baska yere sordum 580 dedi :S nerden alcm karar veremedim...
  • teknosada peşin 520ytl ye dusmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence n73 artık alınacak bi tel değil daha iyi modeller piyasaya çıkyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

bence n73 artık alınacak bi tel değil daha iyi modeller piyasaya çıkyor zaten

arkadaşım yönlendirmen yanlış bir kere bu arkadaşlar 500 - 550 civarı telefon arıyorlar... o fiyata en uygunu n73 yada n73 me... gidip 5610 veya 6500 slide mi ne varsa onlardan alıcaklarına bunu alsınlar... çünki ben ara sıra arkadaşın telefoncu dükkanında duruyorum... durmadan o telefonları getiren getirene herkez bıkmış durumdan... daha bugün 5610 unu alalı 2 saat olan adam ekran gidip duruyor die telefonu getirdi... ha ben demiyorumki n73 süper telefon tabiki deil ama 500 550 ytl bütçesi olan adam için şimdilik en iyi telefon n73 gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 1:01:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiruh

n73 alıcamda suan fiyatı 550 civarlarında daha fazla ucuzlarmı 1-2 ayda:S beklemeye değermi...

Fiyatı 450-480 YTL arası diye biliyorum ben..550 çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

arkadaşım yönlendirmen yanlış bir kere bu arkadaşlar 500 - 550 civarı telefon arıyorlar... o fiyata en uygunu n73 yada n73 me... gidip 5610 veya 6500 slide mi ne varsa onlardan alıcaklarına bunu alsınlar... çünki ben ara sıra arkadaşın telefoncu dükkanında duruyorum... durmadan o telefonları getiren getirene herkez bıkmış durumdan... daha bugün 5610 unu alalı 2 saat olan adam ekran gidip duruyor die telefonu getirdi... ha ben demiyorumki n73 süper telefon tabiki deil ama 500 550 ytl bütçesi olan adam için şimdilik en iyi telefon n73 gözüküyor...

nokia modeleri içinde olabilir ama genel olarak o fiyat aralığında en iyisi değil hatta ben telefon alacak olsam alacağım en son tel n73 olur bi türlü sevmedim telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 1 Ağustos 2008; 22:24:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

6500s alınır bea

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.