Şimdi Ara

nokia n72 hakkındaki yorumlarınız...???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar orjinal nokia n72 hakkında kullanıcı yorumlarınızı almak istedim..nasıl bir telefondur..kullanıcısını memnun eder mi??fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

• 100 YTL daha verip daha yeni ve bir üst model olan n73'ü alman daha mantıklı.
  • Ben n72 kullanıcısı olarak cihazdan memnunum...Hızı iyi,resim kalitesi iyi,sesi fln iyi..
    Eksikleri bana göre şunlar ;
    1-) Mp3 çalarında eq yok..Tabi ek programlarla bu ihtiyacı giderebilirsin..
    2-)Telefonun kapağında parmak izi çok kalıyor..
    3-)Tam ekran fotoğraf çekilemiyor..Yani telefonun tüm ekranın kullanarak fotoğraf çekemiyorsanız..

tabi donanım ve yazılımsal olarak pek problemi olmadığından ben seviyorum N72'yi..Paran varsa N73'te düşünebilirsin fakat onunda versiyon hataları çok die biliyorum..
  • Paran varsa N73 al.Ama N72 gayet iyi bir telefon.Sadece kamerada makro mod un olmaması bana göre tek eksiği
  • benim için kamera cok cok asırı önemli birşey değil aslında...
    sadece n72 cok kımsede yok ve de tipi n73 den daha şık gibi geldi bana...
    mp3 kulaklık ve dış ses konusunda beni tatmin ederse
    bir de şarj durumu iyiyse yeterli aslında..
  • Şarj bende 2 gün gidior..TAbi bi çok oyun,program bir de müzik'le 1,5-2 günü zorluyor..Ses konusunda speakerde tatmin edici fakat kendi mp3 çalarında eq olmadıı için kulaklıkta sıkıntı yaratabiliyor..Ama PowerMp3,VikingMp3 gibi yazılımlarla bu sorun halledilebilir..
  • symbian istiyorsan n70 al derim ama ses,kamera,kullanışlılık ve şekil falan istiyorsan hiç düşünme K790i,K800i,K810i al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoparlör konusunda bir zamanların efsane telefonu diye adlandırılan W810i'yi geçmiş bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Ancak kulaklık konusunda en son sıralarda yer alır.

Hız konusunda gayet iyi. Kasılmalar kilitlenmeler yok. Şarjı ben yarım günde bitiriyordum. Ancak normal kullanımda 2 3 günü bulur. Fazla kullanmazsan eğer 4 günü de bulur bu süre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Ben n72 kullanıcısı olarak cihazdan memnunum...Hızı iyi,resim kalitesi iyi,sesi fln iyi..
    Eksikleri bana göre şunlar ;
    1-) Mp3 çalarında eq yok..Tabi ek programlarla bu ihtiyacı giderebilirsin..
    2-)Telefonun kapağında parmak izi çok kalıyor..
    3-)Tam ekran fotoğraf çekilemiyor..Yani telefonun tüm ekranın kullanarak fotoğraf çekemiyorsanız..

tabi donanım ve yazılımsal olarak pek problemi olmadığından ben seviyorum N72'yi..Paran varsa N73'te düşünebilirsin fakat onunda versiyon hataları çok die biliyorum..

Raks 'cı & objektif biri olarak söylüyorum. N72 yi abim kullanmakta vede memnun,bende inceleyen biri olarak "mstf_N72" ye katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 2 Mart 2008; 17:09:27 >
  • Şahsen 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Telefon gayet hoş, görünüşü güzel (tabi çizilmeden koruyabilirsen sürekli). Yalnız cihazın kapağı inanılmaz çabuk çiziliyor. Hani bakıyorum internetten n72'nin fotoğraflarına bir de benimkine, uzaktan yakından alakası yok. Benimki çizikler içinde ekranın sağındaki solundaki metal rengi yerler çizile çizile yok oldu artık tamamen neredeyse (Telefonun orası da şeffaf oldu yani :) ) Yani telefonda 'parlak siyah' olarak hatta parlak olarak gördüğün heryer (ekran dahil) inanılmaz bir çizilme kapasitesine sahip. Onun dışında gayet memnunum, yetiyor bana.

Ek olarak: Hala kapak değiştirmedim, siyah orjinal kapak bulamadım. Çizilmelerin de benim telefonu hor kullandığımdan dolayı olabileceğini düşünmeyin istedim, normal insanlar nasıl kullanıyolarsa öyle kullanıyorum.

• tabiki bir yere kadar ihtiyacı karışılıyor mesela bence çok şık duruyor ama donanımsal olarak yeterli değil bence üstelik fiyatıda fazla
  • arkadaşlar değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
  • çok büyük bi telefon açıkçası ben olsam almam kibar bi telefon almanı tavsiye ederim.ele avuca özellikle de cebe sığan bi telefon.
  • n72 yerine aynı ayarda n70 ME tavsiyes ederim o da siyah ve tuş kullanımı daha kolaY sadece bi önEri
  • N73 al daha güzel telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.