Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
230.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar n72'mle ilgili bir sorunum var. Yeni konu açtım ama hala çözüm bulan bir cevap gelmedi. Buraya da yazmak istedim.

Daha önce hiç duymadığım, yaşamadığım bir sorunla karşı karşıyayım.

Çok ilginç bir olay nasıl anlatacağımı bilmiyorum aslında.

telefonuma mesajlar gelmiyor.

3, 4 gün sonra tesadüfen veya isteyerek telefonu açıp kapattıktan sonra hepsi geliyor.

Artık uzun bir süre mesaj gelmeyince kıllanmaya başlıyorum. Kapatıp açıyorum cihazı. Bakıyorum ki bir sürü ms var.

Bazen de kıllandığım için telefonu açıp kapatıyorum. Ama bakıyorum ki mesaj yok.

Ve de her zaman olmuyor bu olay yani ne zaman olacağı belli olmuyor.

Bu sorundan dolayı çok sorun yaşadım.

Cihazı garantisi var ama göndermek istemiyorum şimdi çünkü orada kaldığı sürede idare edebilecegim telefon yok.

Yeni telefon alcak durumda da değilim. Lütfen yardım edin. Ne yapayım?

• versiyonU
    V.2.0635.3.0.2
    29.08.06
    RM-180

telefonu açıp içindeki yedi haneli no yazıp tekrar güncelleme programını indirdim,
    yine olmadı.
    tekrar tekrar yenile dedim olmuyor.
    versiyonu eski,
    neden yeni versiyonu yüklemiyor....

versiyonu yükseltemedim,
    burda kaldı.
    yeni güncelleme yok hatası veriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordomavi -- 26 Şubat 2009; 13:57:55 >

• @saldıray5520;
    Önceden bende de oluyordu ancak kendiliğinden geçti sanırım ya da bana öyle geliyor şu an öyle bir problem yok.

@bordomavi;
    Nemesis ile Türkiye kodunu atmayı denemiş miydin?

Kendi yıldızını takip et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_
    @bordomavi;
    Nemesis ile Türkiye kodunu atmayı denemiş miydin?

önce yeni versiyonu attım,
    sonra atılmıyormuydu dil kodu.

önce mi dil kodu atılıyor...

• ilginç,
    benim telefon zaten türkçe.
    türkçe olmayanlara atılıyor biliyordum.
    atalım bakalım nasıl olacak....

ayrıca Nemesis ile Türkiye kodunu atacam,
    ancak iki tane n72 buldum...

bunlardan da hangisi atılacak acaba..

N72
    0531459 EURO 2 Tur / Glossy Black
    0531460 EURO 2 Tur / Glossy Pink

benimki siyah görünüşlü
    bu mu atılacak
    0531459 EURO 2 Tur / Glossy Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordomavi -- 3 Mart 2009; 14:55:28 >

• Nemesis ile Türkiye kodunu atacaktım,
    ancak zaten 0531459 türkiye kodu varmış.

acaba bunnu mu yapmalıyım

Yazılım güncelleme mevcut değil.” Şimdiki yazılım sürümüz için piyasada mevcut bir güncelleme yok.
    Daha sonra tekrar deneyin.
    * “Ayarlar bulunamadı. Servis sağlayıcınıza başvurun.”
    Telefon güncelleme işlevi ayarları yapılmamıştırwww.nokia.com/phonesettings sayfasına gidin
    ve telefon modeliniz ve şebeke operatörünüz için "Nokia software (firmware) update over-the-air" ve “standard settings”
    sipariş edin

bunu mu yapmalıyım,
    ve nasıl yapılacak....
    cözemedim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordomavi -- 4 Mart 2009; 13:44:55 >

• Ben de anlamadım şimdi. Türkiye kodu varsa yeni versiyonu görmeliydi Telefonun KVK garantiliyse servise ver diyebilirim .

• yok garantisi,
    2 el almıştım 3 ay önce...
    2006 model

ayrıca telefonun niye beyaz ekrana dönüştüğünü buldum.
    kapağı açtım ve
    kapağın N72 yazan yerin arkasına pamuk sıkıştırdım,
    artık olmuyor.
    temazsızlık vardı herhalde,
    bir kere düşürdüm ondan sonra olmuş olabilir.
    şimdilik böyle kullanıyorum,
    belki birgün telefoncuya gösteririm...

• merhaba arkadaşlar ya N72 için .wma uzantılı dosyaları açmak için codec ya da program varmı??

Orjinalden alıntı: v_emre

merhaba arkadaşlar ya N72 için .wma uzantılı dosyaları açmak için codec ya da program varmı??

wma'ları direk çalmıyormuydu yav n72 oLmadı Core Player & Jukebox gibi bi programla halledersin

Özellikle şarjı konusunda çok sıkıntı çekiyorum. bunun dışında bu harika telefondan şikayetim yok.
    Bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilirmi?

Orjinalden alıntı: problems_little

N72 kullanıcısıyım,fakat sorun şu ki 2 kez servise gitmesine ragmen,hatta batarya degişmesine ragmen şarjı sadece 1 gün giden bir telefon.
    Sorun bitmiyor; bir digeri telefonumun kapagını açamam ki telefonumu temizleyemiyorum.

Özellikle şarjı konusunda çok sıkıntı çekiyorum. bunun dışında bu harika telefondan şikayetim yok.
    Bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilirmi?

bi çok n72 kullanıcısında şarjda bi probLem yok..Sizin cihazınızda vardır bi sorun.Ekran Parlaklığını düşürün ve siyah tonda bir teme kullanın.Yine sorun devam ederse servisle görüşün.1 yıla yakın n72 kullandım şarjım en az 2-2,5 gün gidiyordu..

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orjinalden alıntı: v_emre

merhaba arkadaşlar ya N72 için .wma uzantılı dosyaları açmak için codec ya da program varmı??

wma'ları direk çalmıyormuydu yav n72 oLmadı Core Player & Jukebox gibi bi programla halledersin

Teşekkür ederim

• arkadaşlar benim n72 baya yavaşladı ve artık format zamanı gelmişti çünkü çok program ekleyip kaldırdık hard format attım telefon hızlandı fakat daha önceden de devam eden video bölümüne aldığım zaman baya bekletiyo + video yu çekerken donmalar yaşanıyo (mp4 formatındayken) işin kötü tarafı videoyu çektikten sonra seyrederken de o donmaları görüyorum yardımcı olursanız sevinirim (1gb hafıza kartı var boş hafıza 665 mb)
    AMD ATHLON (TM) 64X2 DUAL CORE 6000+(3.00)GHZ/ASUS M2AVM AMD690GDDR2/VGA+GLAN+SATA 16X 940p/1.00 GB RAM/NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256 MB/520 GB 7200 NCQ SATA2 16MB/CODEGEN 23-1/CART READER/ASUSTEK TA 951 USB ATX KASA

Niceleri geldi neler istedi neler Bırakıp dünyayı gittiler
    Sen hiç gitmicek gibisin GİDENLERDE SENİN GİBİYDİLER...
    (NOKİA N72)-İPHONE 4 16GB
  • Beyler bu telefonun versiyonunu nasıl yükleyecem ya. Güncel yazılımın bi öncekini yüklemek istiyorum. Ya da şu ankini tekrar yüklemek istiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.