Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
231.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasaım eger telefonunu kvk dan aldısan ve mal kusurlu cıktısa zorluk cekmezsın gerekırse deıstırırler arkadasımın 6280 ınde aynı sorun cıktı hemde aldıktan 1 hafta sonra telı deıstırdıler cunku hata duzeltılemez ve fabrıkasyondu sendekı hata yazılımsalsa yazılım yuklerler donanımsalsa deısımını yaparlar eger tamır edılemıcek durumda ıse telı alalı cok kısa bır sure olduu ıcın aldıın yere deısım konusunda bastır bu konuda kvk en guvenılır ama telı ucuz alaım dıe bazı neylıgı belırsız dukkanlardan satın alanlar var bunlarında tel daıtıcısı bır ıstanbul bayısı bu ıstanbul daıtıcısıda sonrada telde arıza cıktımı deısıme yanasmıyo ve urastırıo o sebeple ben daha oncede 50 60 mılyona kıyın kvk dan alın demıstım egerkı telının deısımını yapmıolarsada tuketıcı kosesıne gıdıcem gıbı bır goz korkutma yoluna gıdebılırsın akıllanmıolarsa gercekten tuketıcı kosesıne gıdebılırsın yasal hakların dorultusunda sonucta aldıın telefonun parasıyla ıkı ay gecınen aıleler var az para deıl haklarını savun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakings87 -- 6 Ağustos 2006; 12:01:06 >

• arkadaslar n72 nın on kapaı acılıomu benımkının ekranına ufak bı toz parcası gırmıs nasıl halledebılırım bılgısı olan varmı

Orjinalden alıntı: Baracuda

Beyler N-72 kapağı çıkıyor sonunda N-70 serisine bakarak yaptım kamera anternina kadar çıkardım biraz zor çıkıyor teknik lazım ama kirlendiğinde içinide silebilirsiniz adamlar karizma yapmış gerçekten.
    Rahatladım bişey olduğunda kapak mapak çizilirse orjinal alırız artık.Yaw benim aklım P990'na kayıyor zaten alacaktım onu 6630'um kafayı yiyince düşe düşe çağrılar bile manyadı elden çıkardım onu.Şuan bakalım N-72 kral şimdilik piyasaya göre.Ama ilerde değer kaybedecek piyasası nasıldırki bunun 2. el olarak.Yeni çıktı ama sanırım 650den satılır galiba.

Burada yazdım ama okuyan yok sanırım.
    Kapak çıkıyor ama itina ile N-70de konusundan esinlenerek yaptımda millet çıkarmış n-70i bende denedim çıkardım.

• eyvallah saol bilgiler için

yarın uğraşıcam bu konuyla

kvknın tutumuyla ilgili bilgilendiririm sizlerii

quote:

Orjinalden alıntı: ultrakings87

arkadasaım eger telefonunu kvk dan aldısan ve mal kusurlu cıktısa zorluk cekmezsın gerekırse deıstırırler arkadasımın 6280 ınde aynı sorun cıktı hemde aldıktan 1 hafta sonra telı deıstırdıler cunku hata duzeltılemez ve fabrıkasyondu sendekı hata yazılımsalsa yazılım yuklerler donanımsalsa deısımını yaparlar eger tamır edılemıcek durumda ıse telı alalı cok kısa bır sure olduu ıcın aldıın yere deısım konusunda bastır bu konuda kvk en guvenılır ama telı ucuz alaım dıe bazı neylıgı belırsız dukkanlardan satın alanlar var bunlarında tel daıtıcısı bır ıstanbul bayısı bu ıstanbul daıtıcısıda sonrada telde arıza cıktımı deısıme yanasmıyo ve urastırıo o sebeple ben daha oncede 50 60 mılyona kıyın kvk dan alın demıstım egerkı telının deısımını yapmıolarsada tuketıcı kosesıne gıdıcem gıbı bır goz korkutma yoluna gıdebılırsın akıllanmıolarsa gercekten tuketıcı kosesıne gıdebılırsın yasal hakların dorultusunda sonucta aldıın telefonun parasıyla ıkı ay gecınen aıleler var az para deıl haklarını savun

• Ben de dün katıldım aranıza arkadaşlar gold pc den aldım cihazı...bi sorum var da şimdi ben buna hangi programları ve oyunları yüklemeliyim acaba symbian kaç bu yani hangi versionuna göre dosyalar bulmalıyım???
  • cosbi dün aldım telefonu gold'dan ve sizce de öledir sanırım ama bence çok ii rakama aldım 758 ytl. aslında dün almaya niyetim yoktu piyasa araştırmak için kadıköye gittiö baktım herkes en ucuz 810 a falan veriyor nakitte sonra o sırada gold'a bi girip joystick alayıım dedim tam ona bakarken n72 gözüme çarptı 830 dediler sonra nakit dedim 758 olur dediler ama ben 600 nakit 158 kredi kartı verdim fiyat değişmedi biraz pazarlık yeteneği de var tabi ne diim bir de çok alış veriş yaptığım bi yer olduğundan tanıyorlar çok yardımcı oldular ve iyi indirim yaptılar ellerinden geldiğince bence gold'da fiyat çok iyi bir bakmanızı öneririm...

quote:

Orjinalden alıntı: cosbi

Bugünlerde alan bi arkadaş warmı weya fiyat araştıran yazalım lütfen fiyatını
    Ben peşin ödemeli olarak 810a bulabildim kvk

• Yani Gold'ta 758 YTL. Peki onların sattığı cihazın garantisi nedir? Kvk*Genpa ise çarşamba günü alabilirim sanırım.
  • dostum bu cihazlar bildiğim kadarıyla her yerde kvk garanti 2 yıl bu da kvk sorun yok zaten gold sonuçta büyük firma valla açıkçası şöle diim içim rahat alarak aldığım nadir telefonlardan biri bi de daha önce teknosadan almıştım

Orjinalden alıntı: ogg

dostum bu cihazlar bildiğim kadarıyla her yerde kvk garanti 2 yıl bu da kvk sorun yok zaten gold sonuçta büyük firma valla açıkçası şöle diim içim rahat alarak aldığım nadir telefonlardan biri bi de daha önce teknosadan almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionking6060

kardeş öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan yorumlarını yazarsan seviniriz.iyi kötü yönleri telin
    quote:

Orjinalden alıntı: ogg

dostum bu cihazlar bildiğim kadarıyla her yerde kvk garanti 2 yıl bu da kvk sorun yok zaten gold sonuçta büyük firma valla açıkçası şöle diim içim rahat alarak aldığım nadir telefonlardan biri bi de daha önce teknosadan almıştım

teşekkür ederim valla açıkçası ben telefonun tipi için aldım diyebilirim ve tabiki iyi bir foto ve bekledğim gibi çıktı cihaz yani daha önce burda tartıştığımız gibi özellikleri fakat ben henüz bir prpgram oyun vs. yüklemedim o zaman daha iyi belli olur ve yazarım fakat şuana kadar bi eksi yönü diyebileceğim mesaj yazma sıkıntısı var biraz yani n70 gibi sonuçta ama tuş takımı çok küçük biraz alışmak zaman alıcak valla ayrıca arkadaşların tartıştığı video sırasındaki ses hiç önemsenmeyecek kadar az çıkıyor kesinlikle sadece kulağını dayadığın zaman telefona duyabiliyorsan zaman geçtikçe sizi bilgilendiririm tabiki ama dedğim gibi daha dün aldım pek kurcalama fırsatım olmadı ama benim gibi aklınızının bi köşesinde duruyor ve sürekli kurcalıyorsa bu cihaz hemen gidin alın pişman olmayacak hatta çok rahatlayacaksınız

• ya valla ne istediğini tam olarak anlayamadım ama bir kaç tane kağıdın fotosunu çekeyim istersen fakat nasıl buraya koyacağımı bilmiyorum henüz İTHALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: NOKIA KOMÜNİKASYON A.Ş yazıyor ve telefonun içinde de aynısı yazıyor ayrıca yetikili servisler numaralarında da TELESERVICE,KVK VE GENPA servislerin telefonları var sonuçta bir sıkıntıda bunlara gidiyosun sadece telefon götürmen yeterli oluyor onlar sistemden ne zman nerden alınmış görüyorlar ne kadar garantsi olduğunu ve cihazı sorunsuz bir şekilde yapıorlar yani demek istedğim fotosunu çek dediğin şeyin pek bi numarası yok fakat ben çekip koyayım istersen tabi nasıl koyacağımı öğretirsen

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Zaten büyük yerler yapıyor genelde şerefsizliği o yüzden sormuştum. Kutunun içerisinden çıkan garanti belgesi yazan kağıdın fotosunu çekebilir misin.? Hem n72 fotosu görmüş oluruz.

• İşte o genpa teleservice telefonlarının yazdığı kağıdın resminden bahsediyorum.

Çekersen çok iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

İşte o genpa teleservice telefonlarının yazdığı kağıdın resminden bahsediyorum.

Çekersen çok iyi olur.

• valla ben de sanmıyorum hatta en güvenli yer ya valla yani uyduruk küçük bi telfoncudan alsan daha çok risk taşıyor bence çünkü onlar kutuları açıyorlar parçaları falan alıyolar koyular saçma sapan işler ben mesela bi telefoncu da kutuyu inceleyebilir miyim dedim hafıza kartı 64 lük koymuş adam aklı sıra uyanık sonra başka bi yerde ses adaptörünü aşırmış kutudan başka bi yerde siyah telefonun kulaklığı beyaz salakça bişi anlamadım gitti yani yüzden bu süper sonuçta adam büyük firma kutu falan açılmamış sıfır harika

Gerçi dediklerinden sonra pek bişey kalmadı. Teleservice kvk falan numaraları var dedin bunlar kvk olduğunu gösterir.

N90'ı sattım bende çarşamba günü n72 alabilirim. Tabi bu 758 YTL fiyatı geçerli olursa.

• 758e cok ii almıssın ya biz de bulabilirmiyiz o fiyata acaba
    bulsam hemen alırım ama simdi kocalide carsıda geziom en ucuz 800 (kvk+ 1 yıl sigorta) ama içime sinmiyo işte
    harbi güzel telefon işte n73 n93 cıkınca piyasadan düşer
    bende sürekli telefon değişen biri degilim
    düşünüyorum işte ama 760 cok uygun kaçmaz yani inş. buluruz

van_hoijdonk ' a aynen katılıyorum bende carsamba günü alabilirim bu fiyat geçerli olsa

kocaelide oturuyorum ama istanbuldan da alabilirim şu goldu nerde bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosbi -- 6 Ağustos 2006; 15:49:30 >

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.