Şimdi Ara

Nokia Monster WH-920 Purity Stereo kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar... Nokia Monster WH-920 Purity Stereo kulaklık 79.90 alan veya bilen var mı sizce nasıl bi kulaklık o para verilir mi? Bide her telefona oluyor mu yoksa sadece nokia mı?(mesela general mobile discovery) şimdiden teşekkürler...



  • Lütfen arkadaşlar acill almam lazım yardım edin! :)
  • Bekliyorum arkadaşlar yardımlarınızı :)
  • Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Daha önce ep930 vardı mikrofonu olmadığı için nokia-monster aldım. Nokianın bassları daha sert ve bence mid ve tiz in önüne geçiyor. vokali duymak için sesi açtığınızda basslar kafanızı şişiriyor. General mobile discovery telefonumda dts ayarlarıyla da oynadım ama müzik her seferinde daha kötü oldu. Sonuç olarak müzik dinlerken baslar aşırı derecede yoruyor ve müzik zevki ortadan kalkıyor(:Not: yaşlandık sanırım:). tuşları ise lg k10 ve lg g4 te normal çalışıyor. GM discoveryde ise ses açıp kapatma tuşları şarkı değiştiriyor ve şarkıyı durduruyor. Telefonla konuşmada sorun yok. Meraklı olana kulaklığı satabilirim pm atarsanız.
  • Kalitesiz ses çıkışı olan telefonlarla kıyaslarsanız tabiki de istediğiniz kaliteyi alamazsınız. iPhone 6s ile bu kulaklık resmen uçuşa geçiyor ve sizi bulunduğunuz ortamdan izole ediyor. Baslar midler tizler hepsi dengeli. Kesinlikle kulakiçi piyasasının en efsane modeli diyebilirim. Sennheiser'in kulakiçi modelleri bunun yanında vızıltı. Olur da kırılır kaybederim diye yedek aldım. O derece mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.