Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç güncellemedir bir sorun var camera roll klasorune girdiğimizde resimlerin tamamını yüklemesi çok uzun süre alıyor ön izleme için sizde nasıl durum;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar bir kaç güncellemedir bir sorun var camera roll klasorune girdiğimizde resimlerin tamamını yüklemesi çok uzun süre alıyor ön izleme için sizde nasıl durum;?

Fotoğraflar'dan ve Dosya Gezgini'nden baktım benimkinde sorun yok çabuk yüklüyor, son sürüm daha iyi gibi sen yükledin mi? Bir de çok fazla foto varsa biraz boşaltmak faydalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

arkadaşlar bir kaç güncellemedir bir sorun var camera roll klasorune girdiğimizde resimlerin tamamını yüklemesi çok uzun süre alıyor ön izleme için sizde nasıl durum;?

Fotoğraflar'dan ve Dosya Gezgini'nden baktım benimkinde sorun yok çabuk yüklüyor, son sürüm daha iyi gibi sen yükledin mi? Bir de çok fazla foto varsa biraz boşaltmak faydalı olabilir.

şuan son sürüm yüklü ama haliya aynı çok fazla resim yok ama resimleri listede göstermesi bile zaman alıyor sıfırlıyacağım eğer bu sorun bir tek bende ise
  • quote:

quote:

quote:

şuan son sürüm yüklü ama haliya aynı çok fazla resim yok ama resimleri listede göstermesi bile zaman alıyor sıfırlıyacağım eğer bu sorun bir tek bende ise

Bende de aynı hocam..Hem geç yükleniyor hem de bazı fotoğraflar silindiği halde görünüyor..Sıfırlamakla düzelir mi bilmiyorum..Ben sıfırlamak için en son güncellemeyi bekliyorum..

• yazmayı unuttum sanırım bu sorunu ben telefonu bilgisayara bağladığımda yaşıyorum yani usb ile bağlıyorum pc den telefonun içine girip camera roll klasöründeki resimlere bakmak istediğimde resimleri çok geç yüklüyor
  • quote:

yazmayı unuttum sanırım bu sorunu ben telefonu bilgisayara bağladığımda yaşıyorum yani usb ile bağlıyorum pc den telefonun içine girip camera roll klasöründeki resimlere bakmak istediğimde resimleri çok geç yüklüyor

Ha şimdi oldu ben PC'ye bağlamadım bayadır :-)

• WhatsApp'a gelen WhatsApp'tan sildiğim dosyanın hala Dosya Gezgininde Fotoğraflarda görünüyor olması beni de sinir ediyor, silinince silinsin hiçbir yerde karşıma çıkmasın istiyorum...

• 640XL takas düşünen olursa mesaj atsın ,üstüne para verebilirim.@ddnet kardeş almazsa tabi

• quote:

WhatsApp'a gelen WhatsApp'tan sildiğim dosyanın hala Dosya Gezgininde Fotoğraflarda görünüyor olması beni de sinir ediyor, silinince silinsin hiçbir yerde karşıma çıkmasın istiyorum...

Çok şey istiyorsun, yapılması çok zor birşey o. Sildiğimiz şeyler silinsin falan

ek:Bir hatunla flört etmiştik, sonra olmadı sildik birbirimizi. Bana gönderdiği falan bazı resimleri vardı silmiştim sonra, o resimler 10 gün falan dönmuştü sonra tile'da. Asıl ben napıyım? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 20 Eylül 2016; 1:05:15 >
  • Ev sahibi lumia 650 almış. Uzaktan üst model android sandım. WP almasaydın keşke dedim,yoo ben çok memnundum,sonra ucuz bir android(sony) ona geçtim,hiç memnun kalmadım dedi.

Telefona baktım,baya güzel kasası ve ekranı.İyimiş bu ya dedim. 150€ aldım diyince şaşırdım baya, biz boşuna 300€ veriyoruz bir telefona dedim içimden.

Özetle beğendim,bakıcağım bu modele,para harcamaya gerek yok. Amiral diye 930 aldık olanlar ortada.

Tasarım falan baya hoş,daha ince vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 20 Eylül 2016; 23:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

WhatsApp'a gelen WhatsApp'tan sildiğim dosyanın hala Dosya Gezgininde Fotoğraflarda görünüyor olması beni de sinir ediyor, silinince silinsin hiçbir yerde karşıma çıkmasın istiyorum...

Çok şey istiyorsun, yapılması çok zor birşey o. Sildiğimiz şeyler silinsin falan

ek:Bir hatunla flört etmiştik, sonra olmadı sildik birbirimizi. Bana gönderdiği falan bazı resimleri vardı silmiştim sonra, o resimler 10 gün falan dönmuştü sonra tile'da. Asıl ben napıyım? :)

Vahim bir durummuş cidden :-)

Fotoğraflar uygulaması Tile'nda istenmeyen fotolar dönüp durmasın diye Ayarlarından hiç foto gösterme seçip uyguluyorum sonra tekrar sık kullanılan veya son fotoları gösteri seçiyorum düzeliyor. En kötü bunun ardından Tile'ı kaldır tekrar koy.

"Sildiğimiz foto silinsin" diye bildirim yapacam, utanmaları olsa yerin dibine girerler :-D

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Hocam siz galiba bataryayı kendiniz değiştirmiştiniz..Benimkinin de değişme vakti geldi ama orjinal batarya bulmakta zorlanıyorum..Siz nereden almıştınız bataryayı??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

Hocam siz galiba bataryayı kendiniz değiştirmiştiniz..Benimkinin de değişme vakti geldi ama orjinal batarya bulmakta zorlanıyorum..Siz nereden almıştınız bataryayı??

Benimde batarya saçmaladı son 1 yılda. Aliexpress'ten bir tane sipariş ettim ama daha takmadım. Arka kapağı daha önce açıp bir onarım yapmıştım,zor olmasa gerek.

Orjinal zannedersem benimki(yada birerbir kopyası) ve fiyatı uygundu.
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada batarya çok ama hangisi orjinal hangisi çakma belli değil..Almışken orjinal almak lazım..Çakma bataryalar saatli bomba gibi..Aslında en temizi serviste değiştirmek ama oraya da bırakmak istemiyorum..Zaten zor bir işlem değil..

Siz yanılmıyorsam antenle ilgili bir sorun yaşamıştınız değil mi??

• quote:

Evet kendim değiştirmiştim.
    N11.com'dan almıştım ama şimdi baktım bulamadım. Mobilcadde veya AkıllıPhone'dan da bakabilirsin. "%100 Orijinal Nokia" diye yazanlardan al, biraz da şans işi tabi sorunlu batarya denk gelebilir...

• quote:

Hocam piyasada batarya çok ama hangisi orjinal hangisi çakma belli değil..Almışken orjinal almak lazım..Çakma bataryalar saatli bomba gibi..Aslında en temizi serviste değiştirmek ama oraya da bırakmak istemiyorum..Zaten zor bir işlem değil..

Siz yanılmıyorsam antenle ilgili bir sorun yaşamıştınız değil mi??

Evet anten sıkıntılıydı.

Benim batarya kaliteli duruyor gayet, risk olduğunu sanmıyorum. (orjinal diye aldım diye hatırlıyorum,ama bellide olmaz bu işler)

Dandik çin üretimleri zaten renginden bile belli eder diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 21 Eylül 2016; 21:46:06 >

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım ben buldum batrayayı aldığınız yeri..89.70tl..Orjinal gibi duruyor..Sanırım ordan alacağım..Bilgilendirme için teşekkürler..

Hocam görseldeki batarya sizin bataryanız sanırım..Yanlış görmediysem üstünde 2510mah yazıyor..Bizim batarya 2420mah..Bir de rm927 yazıyor..Bizim cihaz rm1045 olması lazım..Kullanmadan önce birdaha araştırın isterseniz..Orjinal gibi durmuyor sanki..Emin olamadım..Ben de n11'den alacağım sanırım..Ama önce telefonu açıp orjinal bataryayla karşılaştıracağım..

• quote:

Hocam görseldeki batarya sizin bataryanız sanırım..Yanlış görmediysem üstünde 2510mah yazıyor..Bizim batarya 2420mah..Bir de rm927 yazıyor..Bizim cihaz rm1045 olması lazım..Kullanmadan önce birdaha araştırın isterseniz..Orjinal gibi durmuyor sanki..Emin olamadım..Ben de n11'den alacağım sanırım..Ama önce telefonu açıp orjinal bataryayla karşılaştıracağım..

Neden orjinala benzemiyor dedin onu anlamadım. Bunun kapasite daha fazla diye bunu seçmişim demekki, baya zaman oldu 6aydır duruyor.

Şurdakiyle orjinallik olarak ben bir fark göremedim.
    https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/613Xr4idRzL._SL1024_.jpg

İlla aynı model kullanmak gerekmez 90 lirada fazla bence. n11'de de kullanıcılar satıyor sanırım nokia'dan almıyorsun sonuçta. Tabi yinede sen aynı modelden devam et, ben böyle farklı yollara girerim hep ;)

Batarya patlaması için ya üretim hatası olması lazım yada çok kötü kopya olmalı. Batarya'yıda abartmamak lazım sıradan bir teknoloji ve üretmesi kolay.

Uyumsuz batarya ise zamanla telefonu bozar, buna dikkat etmişimdir ben.

Ek: Telefoncu bir arkadaşım var oda bazı kopya ürünleri orjinalinden ayırmak ne görüntü nede kalite olarak pek mümkün değil demişti. Basit işler adaptör batarya falan üretmek, adamlar lcd ekran üretiyor gerçeğine yakın veya aynı kalitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 21 Eylül 2016; 23:57:45 >

Doğru söylüyorsunuz hocam..Burdan bakınca orjinal olup olmadığına karar verilemez..Belki de sağlam üründür..Ben üstündeki sayılara takıldım..O da benim evhamlılığım..

Telefonu yatarken şarjda bıraktığım için bu kadar inceliyorum herşeyini..90 lira bence de biraz fazla ama telefonu 2-3 sene daha çalıştıracağını düşününce makul geldi..Teşekkür ederim yorumlarınız için..

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.