Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Anladım.. Aslında m8 den çok çok memnunum. Sadece diğer platformları merak ediyor ve denemek istiyorum. Yoksa şuan android çok iyi durumda zaten. Her ihtiyacımı karşılıyor..

M8 zaten yeni bir telefon. Bence şimdilik değiştirmeyin. Mcleren kod adlı telefon çıkınca değiştirirsiniz veya WP daha da gelişince.

Sanırım iphone 6 yı bekleyeceğim :) bir goreyimde iphone 6 yı ona göre karar vereceğim artık..

Ben beklemem onu. O kasaya yine anca aynı pil ömrü verir. iPhone pil ömrü değişmedikten sonra çok umrumda değil açıkçası.

Kasa büyüdüğü için bataryaninda büyüyüp daha çok pil ömrü sunacağını tahmin ediyorum. Artık çıkınca bakmak lazım. Beklentilerimi karşılarsa düşünmeden alırım iphone 6 yı..

Öyle olmayacak işte. O kadar ince ve küçük bir telefon ki. Tek yapacakları büyük ihtimalle 2000 mA yapmak ama o da büyük ekran ve güçlü işlemci yüzünden aynı belki de daha kötü bir performans sunacak.

• 930 hızlı al ve bazı yerlere gelmi ama fiyat konusunda biraz pahalı olmuş bana kalırsa.

http://www.hizlial.com/nokia-lumia-930-siyah/10394164
  • arkadaslar bayramdan sonra piyasadaki bütün spot telefonlar toplanacakmış ozaman bunun fiyatı düşecekmiş diye bi duyum aldım.
  • Bencede hocam.1800 gerçekten fazla bir rakam bir 1520 kullanıcısı olarak söylüyorum.O kadar para ödeyince sistemin eksikleri çok fazla göze batıyor.Beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bocaboston B kullanıcısına yanıt
    Yalnız amiral gemi telefonlarını baz alırsak bu fiyat normal diyebiliriz ama bana kalırsa Lumia 930 işlemci,ram tarzı faktörleri baz aldıkmı diğer faktörlerden amiral gemi modellerden biraz geride kalıyor. Ama büyük ihtimalle bir kaç ay sonra 1500-1600 tarzı fiyatlardan alınabilir. Yani beklemekte fayda var bana kalırsa.
  • Turuncu cihazım Perşembe elimde olmuş olur ... Netcell distribütörü. Geliş fiyatı 1635 tl g3 ten geçiyorum bu arada.... Hiç Windows phone kullanyanlar yorum sallamasın ne kadar temiz kullanırsan kullan androidi 30 gün sonra ağırlaşmaya ve hantallaşmaya başlar ... Bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin... IOS ve WP8.1 de böyle durum asla söz konusu bile olamaz.... Vs vs... Cihaz geldimi bilgilendirme yapacağım....

Benide ekleyin klübe
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden.
    Hacı 1635 TL demişsin ama Netcell'in sitesine baktım ne bir fiyat var ne de satış linki. Nasıl aldın?
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NOKIA-Lumia-930-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,504172,1400555.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 16 Temmuz 2014; 20:25:29 >
  • Arkadaslar cihaz standlara dusmusmudur ? Istbul avrupa yakasinda ikametgah ediyorum

Media marketi aradim suan magaza stoklarina girmemis, acaba nerden inceleybiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

Arkadaslar cihaz standlara dusmusmudur ? Istbul avrupa yakasinda ikametgah ediyorum

Media marketi aradim suan magaza stoklarina girmemis, acaba nerden inceleybiliriz ?

Bu sabah 11 gibi Forum Istanbul Bimeks (baska magazada olabilir cunku cok magaza gezdim hangisiydi pek emin degilim) magazasinda inceledim, 1790 tl falandi sanirim. Forum Istanbul Bimeksi yada Media Markti arayip sorarsan daha garanti olur isin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

Arkadaslar cihaz standlara dusmusmudur ? Istbul avrupa yakasinda ikametgah ediyorum

Bu sabah 11 gibi Forum Istanbul Bimeks (baska magazada olabilir cunku cok magaza gezdim hangisiydi pek emin degilim) magazasinda inceledim, 1790 tl falandi sanirim. Forum Istanbul Bimeksi yada Media Markti arayip sorarsan daha garanti olur isin.

hocam eyvallah saolasın, media markti aradım fakat hiç bi magaza stoğuna düşmemiş, bimeks olabilir

yarın iş cıkışı bi uğrim forum ist.la gezerim bütün magazaları

• flexii_87 kullanıcısına yanıt
    Cihazı bugün inceleme fırsatım oldu. 920 ile boyut olarak aynı neredeyse.

Ben 920 den 930 a geçmeyi düşünmüyorum. Ama cihaz oldukça güzel

Forum İstanbul teknosadaydı

Android çiler duymasın asarlar seni

• hexafluoride H kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bayiim zaten bilginiz olsun ona göre alın diye geliş fiyatını yazdım
  • param olsada ben alsam, yeşil renk muazzam duruyor
    Buradakilere 1700 den kıyak geçersin o zaman
  • Suan yoldayim forum istnbula gidiyorum biraz incelecim, buraya dokerim icimdekileri ;)

Ozelliklede ekran kalitesini merak ediyorum, umarim benim 1320nin ips paneline yakin bi performans verir. Oled ekran nedir ya hangi devirde yasiyoruz, bu ekrani koyarken ne ictiler cok merak ediyorum :)

10dakikalik video kamera wireles sarj testi yapmak istiyorum, gerci icerisinde hat yok sarj olayi pek gercekci sayilmaz, bakalim hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 17 Temmuz 2014; 20:51:31 >
  • Az once forum istanbulda cihazi inceleme firsati buldum, kisadan basliyorum

1- EKRAN KALITESI : Acikcasi oled ekran kalite beklentisinden daha yuksek oldu, yan yana 1320,1520,920,1020,925 beyaz ve canli renkler karsilastirmasi yaptigimda 1520ye yakin performans sergiledi, hatta 920 ips ekranindan bile daha hos geldi

Acikcasi 1020 ve 925 teki amoled performansi bekliyodum ama onlardan cok cok daha iyi ;)

bi fotograf ekledim, fotoda dikkat ederseniz 925 amoled ekran cok kirli ve cansiz gozukuyo, hatta gercek gozle cok daha kotuydu, ikisindede ayni renk profilini uyguladim;)

Tabi led ekranlarin omurleri kisa oluyo, zamanla ilk gunku performansini kaybedermi bilemem, hayirlisi olsun ;)

2- SARJ : sarj olayini test edemedim, cunku hep takiliydi, cikarmasi biraz zordu ugrasmadim artik bende, fakat telefon isiniyo haberiniz olsun

3-KAMERA: Tahminimce uzerinde 1520 ile ayni sensor mevcut. 1020, 1520 cihazlari ile karsilastirma yaptim, hatta fotolari kendi telefonuma bt. Ile atip buraya yuklicektim fakat zaman olmadi

Ama kamera olarak sunu soylim, arkadaslar kameradaki sararma problemi gitmis, 1520 ile tekrar tekrar farkli alanlari test ettim %100 emin olbilmek icin, ve gercektende NOKIA CAMERA yazilimindaki sararma problemi tamamen kaldirmislar, 6 farkli yer cektim ve hepsindede cok iyi performans sergiliyodu

4-HOPARLOR: suan 1320 kullaniyorum, ayni zil seslerini iki cihazdada karsilastirma yaptim, 1320 den daha tok ve doygun ses verdi, ama cok fark yok, ama genel olarak biraz daha iyi

5-GENEL GORUNUM: cihaz genel olarak cok sik duruyo, inceltilmis ekran kenar cerceveleri (920,925,1020) cihazlarda cok daha kibar duruyo, metal cerceve ayri bi hava katmis cihaza, gorilla glasss 3 dis cam fazlasiyla sik ve parlak duruyo, sade ve sikligi kaliteli bi sekilde sunmus, elinize aldiginizda hissediyosunuz

6-fiyat performans olarak bence normal geldi, ama 1600 civari bi politika sergilenseydi cok daha iyi olurdu

7- suan icin bence tek sikinti batarya, bunu zaman icerisinde goricez, cihazi alip batatyayi 5-6 defa tam dolup yaptiktan sonra nasil bi performans sergilicek, insallah 1 gunu rahatlikla cikarabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 17 Temmuz 2014; 22:40:25 >

• bi lumia icon kullanıcısından bizzat aldığım bilgiye göre batarya performansı 925 ile aynıymış. tabi umarım 930'da biraz daha iyidir. gerçi iconla 930 aynı telefon ama biz yine de 930'un daha iyi batarya performansı olmasını umut edelim

ama eğer umduğumuz gibi olmazsa, e napalım, bizde bi cigara yakar hayırlı satışlar dileriz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.