Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: selim6

hala çift led flaş xenon flaş neden yok....

Çift led'li flash.xenon değil fakat düşük ışık için fazladan bir lens eklendi. Fazladan lens daha iyi bence çünkü flash resimlerde bozulmalar yapabiliyor. Sonucu testler göstericek.

Cihazı almayı düşünüyorum.Tahmini çıkış fiyatım: 1300-1400 Tl civarı.

Çünkü 920 600euro'du,bu cihaz 470 euro.

biliyorum öyle olmadığını ama 808 gibi olmalıydı xenon flaş ve yanında led flaş olabilir bu kadar kaliteli kamera yapıyorsan çift led olmaz...

• quote:

quote:

quote:

hala çift led flaş xenon flaş neden yok....

Çift led'li flash.xenon değil fakat düşük ışık için fazladan bir lens eklendi. Fazladan lens daha iyi bence çünkü flash resimlerde bozulmalar yapabiliyor. Sonucu testler göstericek.

Cihazı almayı düşünüyorum.Tahmini çıkış fiyatım: 1300-1400 Tl civarı.

Çünkü 920 600euro'du,bu cihaz 470 euro.

biliyorum öyle olmadığını ama 808 gibi olmalıydı xenon flaş ve yanında led flaş olabilir bu kadar kaliteli kamera yapıyorsan çift led olmaz...

Lumia eos'da gelicek belki sana daha uygundur o zaman.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/41MP-kamerali-Lumia-bu-kez-videoda-ortaya-cikti.htm

Bende 928'e gıcık oldum,takoz gibi oda.920'yi sırf kasasını beğenmedim diye almadım.Nokia az öz telefon çıkarmalı,928 çöp olucak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 10 Haziran 2013; 15:27:22 >

• şu telefon en azından 32 gb olsaydı bari madem hafıza kartı takılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademoz05

şu telefon en azından 32 gb olsaydı bari madem hafıza kartı takılmıyor

Evet orasi dogru,ama ucuza mal etmek ve 920'i 32gb satmaya devam edicek analsilan birsure.Bana 16yeter ama 32olmaliydi bencede.

• 16gb da olsa, sistem fazla yemiyor, 4-5gb yese, geriye 10gb kalıyo, normal kullanıcı kitlesi için ideal diye düşünüyorum

ama ideal derken, türkiyede cimri bir fiyat politikası ile girerse, mesela 1250-1400 tl arası, tasarımda ve kamera özellikleri acısından tercih edilir

market azda olsa kıvama geldi, temmuzda amber(radyo..vs) güncellemsi gelicek, bu hızla giderse yani önümüzdeki 1-2 içerisinde dahada kıvama gelirse, wp, nokia, htc, vs.. arkadlarına bakmazlar artık
  • nezaman çıkacak şu telefon ya.....
  • Fiyat ne kadar olu acaba?
  • Türkiyeye ne zaman gelecek bilgi var mı?
  • 470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399
    920 - 1499 tabi bunlar benim tahminim sonra gelip bana atar yapmayın burda
  • ne zaman gelecek?
  • 820 aldığıma pişman oldum...
  • Lumia 925 ne zaman Türkiye'ye gelir diye sordum Nokia'ya, aldığım cevap aşağıdadır:

Nokia Türkiye ‏@NokiaTurkiye 2 sa
    @gejper Merhaba çok yakında ülkemizde satışa sunulacak fakat tarihi ile ilgili kesin bir bilgi verememekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gejper

Lumia 925 ne zaman Türkiye'ye gelir diye sordum Nokia'ya, aldığım cevap aşağıdadır:

Nokia Türkiye ‏@NokiaTurkiye 2 sa
    @gejper Merhaba çok yakında ülkemizde satışa sunulacak fakat tarihi ile ilgili kesin bir bilgi verememekteyiz.

"hadi canım ciddimisiniz satışa sunulacak demek" diye bi tepki vermek isterdim bende arayayım olmadı biraz stres atarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399

920'ye indirim gelicek 925'den daha ucuza veya ayni fiyat olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

820 aldığıma pişman oldum...

Neden hocam windows phonesen dolayı mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: injection

820 aldığıma pişman oldum...

Neden hocam windows phonesen dolayı mi ?

Tahminen hayir cunku 200lira daha ekleyip 925 alabilirdi.:)

• quote:

quote:

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399

bir an Türkiye'de yaşadığımızı unuttum hocam, bizim ülkeye giren malda yurtddışı fiyatı değil enayi tüketiciye nasıl okuturuz fiyatı geçerli oluyor o yüzden 1699'dan bile çıkabilir bir problem yok yani

• quote:

quote:

quote:

720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399

bir an Türkiye'de yaşadığımızı unuttum hocam, bizim ülkeye giren malda yurtddışı fiyatı değil enayi tüketiciye nasıl okuturuz fiyatı geçerli oluyor o yüzden 1699'dan bile çıkabilir bir problem yok yani

Yok be abi,nokia'da olmuyo genelde ole,ben bakiyorum ab,abd fiyatlariyla ayni hemen hemen nokia'lar.Ama iphone'da fiyat farki ucuyor.Bizim tahminler dogru cikar,920'de duser.
    Edit:Simdi amazona baktim 920'ye indirim gelmis 450$ olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Haziran 2013; 21:02:18 >

• Aynen ben 920 aldım ardından telefon indirime girdi. Şans yok bende :D

ayrıca bana gore 920 Nokia'nın amiral gemisi. Ekstradan özellik yok 925 de kamera dışında, sadece çıkarılanlar var. Ve tasarım 20li serilerden sonra gözüme kotu geldi :)

• 920'yi 1500'e gördüm electroworld'de. 925 bence 1650'den çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.