Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Amber ile Wp8 deki bildirim sorunları çözülmüş derken kastetdiginiz nedir? Rica etsem biraz konuyu açar mısınız?

Whatsapp ta falan kutucuk bildirimleri,bazen 10dk da gelebiliyordu,925 te hepsi zamanında geldi geç gelen olmadı

anladım , teşekkür ederim cevabın için. peki facebook bildirim sorunu yaşıyor musun?

Evet şu an için sadece facebookta bildirim sorunu var, duzeltirler yakında

Facrbook bildirim sorununun bir kismini ana ekrana eklenen "ben" kutucugu ortadan kaldiriyor.

Fotograflariniza gelen yorumlar, takip ettiginiz gonderilere gelen yorumlar falan o kutucuktan canli olarak gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam vodafone'lu olmayanlar peşin yada kredi kartı ile gidip alabilirler 32GB'lık versiyonu. Bildiğimiz gibi 16'lık cihaz siyah, beyaz ve gri seçenekleriyle piyasaya çıktı. 32GB'lık cihaz ise iki renk seçeneği ile çıkacak diye okumuştum sanki. Ama hangi renklerdi unuttum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

Evet hocam vodafone'lu olmayanlar peşin yada kredi kartı ile gidip alabilirler 32GB'lık versiyonu. Bildiğimiz gibi 16'lık cihaz siyah, beyaz ve gri seçenekleriyle piyasaya çıktı. 32GB'lık cihaz ise iki renk seçeneği ile çıkacak diye okumuştum sanki. Ama hangi renklerdi unuttum açıkcası

Ben sadece siyah diye duymuştum ondan söyleyeyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

bende 32 lik yalnızca vodafone da ve siyah diye okudum bi yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

L925 alıyormusun yoksa 1020 yi bekleyecenmi

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    L925 aldım hocam. sadece cihaz 1-2 gün içinde elimde olacak. 1020 için çok düşündüm. Eğer 1020 iyi bir fiyata gelirse bunu elimden çıkarıp aradaki farkı ödeyip alabilirim. Ama çok çok üst düzey bir beğeni almazsa 925 ile devam ederim. Çünkü 925 gayet kibar ve yeterli donanımlara sahip WP olarak.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

quote:

L925 alıyormusun yoksa 1020 yi bekleyecenmi

900 liraya bulursan alıyorum

• ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    ya 900 e bulursun L925 bende 1400 e L1020 bulursam hemen alacam
  • Öyleyse facebook bildirim sorunu fazla kalmamış demektir. Bu arada Son edindiğim bilgilere göre facebook un bu sorununu çözmek için çalışmalar başlatılmış. Yakın zamanda büyük bir güncelleme gelebilirmis.

• Arkadaşlar, cihazı alanlar biraz sorunlardan yada cihazın iyi yanlarından bahsedebilirlermi. Hemen kaçmayın yahu. Pil ömrü, cihaz ısınması, foto kalitesi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Arkadaşlar, cihazı alanlar biraz sorunlardan yada cihazın iyi yanlarından bahsedebilirlermi. Hemen kaçmayın yahu. Pil ömrü, cihaz ısınması, foto kalitesi....

Aynen arkadaşlar alanlardan özellikle fotoğraf kalitesi gece gündüz olarak ve genel artı ve eksilerinden bahsederlerse çok sevinirim, birkaç gün içinde ya iphone 5 ya da lumia 925 alacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Arkadaşlar, cihazı alanlar biraz sorunlardan yada cihazın iyi yanlarından bahsedebilirlermi. Hemen kaçmayın yahu. Pil ömrü, cihaz ısınması, foto kalitesi....

Aynen arkadaşlar alanlardan özellikle fotoğraf kalitesi gece gündüz olarak ve genel artı ve eksilerinden bahsederlerse çok sevinirim, birkaç gün içinde ya iphone 5 ya da lumia 925 alacağım..

Ikisi de pisman etmez. Hangisinin tipi keyfinize ve fiyati kesenize uygunsa onu alin.

Ama 925'in dusuk isikta fotograf kabiliyetini, ois sayesinde mukemmel videolarini ve kasa kalitesini iphone'dan beklemeyin.

Iphoe'nun da uygulama ve oyun zenginligini WP8'den beklemeyin. Gerci uygulama konusunda hic skkinti cekmedim ben. Iyi oyunlar parali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 29 Ağustos 2013; 0:37:51 >

• Gece çekimlerinde başarılı ama gündüz çekimlerinde netleme sorunu var mı merak ediyorum, galaxy s4 ile karşılaştırma aradım ama bulamadım. Şu an kullandığım 820 8 mp ve Carl Zeiss lens ile çamur gibi fotoğraf çekiyor, inanın net bir kare yakalamak çok zor..
    Market konusu instagram dışında sıkıntı pek yok bana göre. Bir de ben radyoyu sık kullanırım bu yüzden iphone 5'e pek sıcak bakmıyorum, küçük ekran da ayrı bir dert. Bugün mağazada biraz inceledim kasa olarak inanılmaz hoşuma gitti, tam anlamıyla Premium bir cihaz, amoled ekran da çok canlı ve güzel. Fotoğraf konusunda ikna olmam gerekiyor işte tek sorun o..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Gece çekimlerinde başarılı ama gündüz çekimlerinde netleme sorunu var mı merak ediyorum, galaxy s4 ile karşılaştırma aradım ama bulamadım. Şu an kullandığım 820 8 mp ve Carl Zeiss lens ile çamur gibi fotoğraf çekiyor, inanın net bir kare yakalamak çok zor..
    Market konusu instagram dışında sıkıntı pek yok bana göre. Bir de ben radyoyu sık kullanırım bu yüzden iphone 5'e pek sıcak bakmıyorum, küçük ekran da ayrı bir dert. Bugün mağazada biraz inceledim kasa olarak inanılmaz hoşuma gitti, tam anlamıyla Premium bir cihaz, amoled ekran da çok canlı ve güzel. Fotoğraf konusunda ikna olmam gerekiyor işte tek sorun o..

Ben de 820 kullaniuorum ve bu yorumunuz beni sasirtti. Cok net fotograflar cekiyor.

Simdi su fotograf camur gibi mi? Yapmayin rica ederim.
     [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

Bu da bir gece cekimi. Iso 400 enstantsne 1.4s
     [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

ya da su fotograf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 29 Ağustos 2013; 1:30:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamz52

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

32GB sadece siyah renk olacak. Ayrıca kablosuz şarj kapağı 39 TL olacak.

kılıf yerine şarj kapağı alırız 39 liraya iyi olur

Bugün 8-10 tane Vodafone'a sordum ancak tüm 32gb versiyonlar siyah. Ben ise beyaz istiyorum :( Acaba 32gb'ların hepsi siyah mı yoksa başlangıç olarak böyle mi?

bi yerde okumuştum, 32 gb vodafone özel versiyonu siyah olacakmış yalnızca diye. siyah güzel duruyor ama çok iz yapar gibi duruyor. beyaz hoşuma gitti benimde.

ben de beyazı beğenmedim hocam ya kamerayı çok öne çıkartıyor gibi zaten bir telefon alırsam ilk önceliğim siyah rengi olur 925e de siyah yakışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün 8-10 tane Vodafone'a sordum ancak tüm 32gb versiyonlar siyah. Ben ise beyaz istiyorum :( Acaba 32gb'ların hepsi siyah mı yoksa başlangıç olarak böyle mi?

bi yerde okumuştum, 32 gb vodafone özel versiyonu siyah olacakmış yalnızca diye. siyah güzel duruyor ama çok iz yapar gibi duruyor. beyaz hoşuma gitti benimde.

ben de beyazı beğenmedim hocam ya kamerayı çok öne çıkartıyor gibi zaten bir telefon alırsam ilk önceliğim siyah rengi olur 925e de siyah yakışıyor

valla siyah renkte çok kapalı duruyor. l925te siyah rengi gösteriyor gerçi biraz da l920de siyah çok boğucu geldi bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla siyah renkte çok kapalı duruyor. l925te siyah rengi gösteriyor gerçi biraz da l920de siyah çok boğucu geldi bana.

925'te gri iyi duruyor bence. Ben 920 kullanıcısı olarak 925 kullanıcılarına hayırlı olsuna geldim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın

• Çay kahve ikram etmiyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Çay kahve ikram etmiyorlar galiba.

Evde kimse yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.