Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Market olayı gerçekten çok can sıkıcı alt yazı destekli bir media player hala yok wp' de yalnız stabil çalışması ve kamera kendine çekiyor :)) Microsoft telefonlara 36 aya kadar destek sunuyordu değişti mi acaba o isim değişikliği nedeniyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Market olayı gerçekten çok can sıkıcı alt yazı destekli bir media player hala yok wp' de yalnız stabil çalışması ve kamera kendine çekiyor :)) Microsoft telefonlara 36 aya kadar destek sunuyordu değişti mi acaba o isim değişikliği nedeniyle?

Hayır. Joe Bellfiore'nin dediğine göre -ki kendisi yetkili bir abimizdir- W10 alacak telefonlarımız.

MoliPlayer ve Xbox Video'nun altyazı destekliyor olması lazım.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un desteği yanlış anlaşılmasın; desteğin 36 boyunca devam etmesi, güncellemelerden yararlanabileceğiniz anlamına geliyor, yeni bir işletim sisteminin telefonunuza yükleneceği anlamına gelmiyor. (Örneğin XP alanlara "destek" yıllarca sürdü, SP1 ve SP2 çıktı, ancak güncelleme yaparken vista veya w7 yüklenmedi bilgisayarlara)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

Yanlış biliyorsunuz. Ben her gidişimde bir sürü elektronik cihaz alıp rahatlıkla getiriyorum buraya. Tabi adetleri abartmamak koşuluyla... :)

Hocam bize de getirsene.

Ben önce kendime bi alayım da...
  • multimode M kullanıcısına yanıt
    hmm anladım hocam son bir sorum var, SnapDragon 400 ve Adreno 305 bu telefonda nasıl bir performans verir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 8 Ekim 2014; 16:26:14 >
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu benden daha iyi bilen arkadaşlar varsa daha detay yanıt verebilirler ama w8 android kadar kaynak tüketen bir sistem olmadığından fazla sorun yaşanmaz diye tahmin ediyorum.

Bu telefonun -uygulamalar dışında- sorun yaratabileceği iki konu pil ömrü ve ısınma olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Bu konuyu benden daha iyi bilen arkadaşlar varsa daha detay yanıt verebilirler ama w8 android kadar kaynak tüketen bir sistem olmadığından fazla sorun yaşanmaz diye tahmin ediyorum.

Bu telefonun -uygulamalar dışında- sorun yaratabileceği iki konu pil ömrü ve ısınma olacak.

İncelemelerde şimdilik ısınma sorunu olmadığını söylüyor yabancılar. Batarya ise genel bir sorun 3000 mAh altı her telefon için.
  • Beyler simdi ben lumia'nin 1320 modelini almayi dusunuyordum bu haberi gordum kafami karistirdi :D sizce bu 830'un Turkiye fiyati ne kadar olur yani kisacasi 1320 yerine bunu mu beklemeliyim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .NameLesS.

Beyler simdi ben lumia'nin 1320 modelini almayi dusunuyordum bu haberi gordum kafami karistirdi :D sizce bu 830'un Turkiye fiyati ne kadar olur yani kisacasi 1320 yerine bunu mu beklemeliyim ??

Üzerine yaklaşık 200 daha koyman gerekebilir. Çıkana kadar para biriktir yoksa.
  • 200 ise fark pek yok veririm sorun degil Peki 1320 ile 830'u kiyaslarsak 1320 yanlis bir secimmi olur

• quote:

200 ise fark pek yok veririm sorun degil Peki 1320 ile 830'u kiyaslarsak 1320 yanlis bir secimmi olur

Batarya hariç hiç bir arısı yok 1320'nin daha büyük ekran olmasına rağmen ppi değeri bile düşük 830'dan.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-830,Nokia-Lumia-1320/phones/8855,8165

• Alma mı diyosun yani

• quote:

Alma mı diyosun yani

Bence alma. 830 daha iyi.
  • Varmı başka fikri olan

• quote:

Varmı başka fikri olan

Pil için 1320, geri kalanı 830 alır
  • Ekran buyuklugunun hiçmi gideri yok

• quote:

Ekran buyuklugunun hiçmi gideri yok

inç başına piksel daha düşük ve çözünürlük aynı. Yani ekran büyüyor ama ekranda olan noktalar çoğalmıyor. Bu da görüntü bozukluğu yapar az çok.
  • quote:

Ekran buyuklugunun hiçmi gideri yok

fazla bi fark olmaz zaten 830 daha şık bir telefon şeklin olur :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyelim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

İncelemelerde şimdilik ısınma sorunu olmadığını söylüyor yabancılar. Batarya ise genel bir sorun 3000 mAh altı her telefon için.

Cep telefonu teknolojisinde hersey iyiye giderken batarya konusu malesef geriye gitti :)

Pil omru konusunda 920-925 forumlarinda cok fazla sikayet var, ozellikle stand-by konumunda asiri tuketim oldugu soyleniyor.

830 pil ve isinma problemi yasatmazsa en cok satan lumialardan biri olabilir.

830'un sanssizligi gelecek sene nokia'nin adinin degismesi + 830un belki de nokia'nin w8 kullandigi son telefon olma ihtimali. Gelecek yil w10 ciktiginda w8 kullanan telefonlar fazla talep gormeyecektir. (Bu durumda 830 yuksek fiyattan (1000 tl ve ustu) piyasaya cikarsa bile 6 ay icinde fiyatta ciddi dusme gorulebilir)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.