Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada ben wp10 kurdum 830 a çok güzel fakat geliştirme durumu olduğu için çok eksik vardı bende wp8.1 e geri dondum isteyen kurup geri dönüş. Yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben de şarjdan çekeli 14 saat olmuş durumda ve şarj durumum şu an %54 seviyesinde. Batarya bozulmuş da olamaz hem cihazı yeni aldım hem de aldığım günden beri böyle. Microsoft sitesinde biraz araştırdım. Cihazı uçak moduna alıp bütün e-posta hesaplarını silip telefonu yeniden başlatın diyordu, ben de yaptım ve toparladı fakat rehberimi almak için hesapları geri kurduktan sonra şarj durumu yine aynı seviyelere geriledi maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkncan

Ben de şarjdan çekeli 14 saat olmuş durumda ve şarj durumum şu an %54 seviyesinde. Batarya bozulmuş da olamaz hem cihazı yeni aldım hem de aldığım günden beri böyle. Microsoft sitesinde biraz araştırdım. Cihazı uçak moduna alıp bütün e-posta hesaplarını silip telefonu yeniden başlatın diyordu, ben de yaptım ve toparladı fakat rehberimi almak için hesapları geri kurduktan sonra şarj durumu yine aynı seviyelere geriledi maalesef

Bende tek e posta ekli ve ben şarja takınca telefonu kapatıp açıyorum
    Bende şarj durumu böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikki

Bu arada ben wp10 kurdum 830 a çok güzel fakat geliştirme durumu olduğu için çok eksik vardı bende wp8.1 e geri dondum isteyen kurup geri dönüş. Yapabilir.

İSO 1600 e al pozla süresini biraz uzat sabit tutmaya çalış çekerken güzel çeker

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Bu da benim lumiamdan
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Hangi ayarlarla ceketin bunu hocam

• Arkadaslar ben 5 aylık temiz çiziksiz HTC desire 820 mi verip bir aylık lumia 830 aldım uzerınede 50 tl aldım böyle bır takas Yaptım sizce fiyat konusunda hata yaptımmı bana kafa kafaya gibi geldi

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun kamera uygulaması ile çektim.herhangi bir ayar yapmadan otomatik modda.gece modunda cekimden daha iyi çıkmıştı.gece modunda ekstra ısıklamdırma yapıyor.yeteri kadar ısıklı mekanlarda gece modu renkleri bozuyor.

• Gece cekımı

•  Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• BURSA SAİTABAT ŞELALESİ
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Dam :)
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Arkadaşlar haziranın 19 unda servise vermiştim telefonu ve hâlâ değişim cihazının gelmesini bekliyorum. bir aydan fazla oldu ve bana bir tarihde vermiyorlar arayınca ne yapayım bi akıl verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Arkadaşlar haziranın 19 unda servise vermiştim telefonu ve hâlâ değişim cihazının gelmesini bekliyorum. bir aydan fazla oldu ve bana bir tarihde vermiyorlar arayınca ne yapayım bi akıl verin.

20 iş günü dolunca microsoft desteğe bildirin 4443665

• beyler bu telefon alınırmı hoparlör kalitesi nasıl
    Hocam dün görüştüm onlarla 22 iş günü oldu zaten. Sizin işlemlere öncelik vereceğiz dediler ama ortada telefon yok nasıl olacak bilmiyorum. Bu arada sizde olmasanız forum hakikaten boş kalacak :) sağolun ilginiz için.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Ben severek kullandım bi sıkıntı yaşamadım L830 dan önce 4s vardı ona göre ses kalitesi düşük (hoparlörde). Yani seste göreceli tabi ama çok iyi olduğunu söyliyemem yinede.
  • Bu cihazın geleceği yok deyin üst birinden Ömer beyle görüşün o çıkana kadar arayın o hemen onaylıyor kapalı kutu cihaz veriyor
    Leyla işi yokuşa sürüyordu en son

20 iş gününü geçti bana telefon lazım deyin sürekli arayıp sıkıştırın başka türlü sallanıyorlar bizim yapacamız bişi yok diyorlar cihazın gelmesi lazım oyalıyorlar anlıcan

• merhabalar, bu telefonu KVK garantili alıp almama arasında gidip geliyorum çünkü malum servis hakkında çok olumsuz yorumlar mevcut (gerçi hepsi için söyleniyor ama). Bir sorun olduğunda nokianın diğer servislerine gidebilme şansım var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

merhabalar, bu telefonu KVK garantili alıp almama arasında gidip geliyorum çünkü malum servis hakkında çok olumsuz yorumlar mevcut (gerçi hepsi için söyleniyor ama). Bir sorun olduğunda nokianın diğer servislerine gidebilme şansım var mı ??

En yetkili servisi teleservice bişi olduğu zaman el mahkum yine teleservice gidecek

Hocam az önce görüştüm leyla hanımla, 20 iş günü doldu dedim. "20 iş günü zaten telefonun maksimum onarım süresi, eğer 20 iş günü dolarsa yeni cihaz veriliyor, siz zaten cihaz bekliyorsunuz serviste cihaz olmadığı için bu hafta gelmesi bekleniyor" falan demişti. yarın bir daha arayım ben o zaman Ömer beye anlatırım derdimi olmazsa. Çok teşekkür ederim tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.