Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
250.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErenOlca

bugün hangi tuşa bastığımı anlamadan 2 kez ekran görüntüsü almışım hangi tuşla yapılıyor bilen varmı acaba

Windows+kilit tuşu (aynı anda)

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

bugün hangi tuşa bastığımı anlamadan 2 kez ekran görüntüsü almışım hangi tuşla yapılıyor bilen varmı acaba

Alıntıları Göster
    uygulama yükledikce oluyor sanırım akıllı cekimin başina A harfi cüzdanın başina C harfi bunun gibi her uygulamamnın basına bas harfi cıkmaya basladı.görsel olarak cok cirkin duruyor hiç begenmedim kapanabiliyormu acaba.tesekkürler

• quote:

quote:

Bunu sormaya gırmıstım ıyı oldu oğrendık tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

Arkadaşlar bu tlf super ama mesela şu arama sürelerini arama ayrıntılarını gorememek çok kotu yada var ben bılmıyorum. eski sistemlerdeki bazı özelliklerin bu işletim sisteminde olmaması kötü olmuş.

rapdialer yüklü değilse yükleyin aradığınız herşey var

numaraya dokunup arama yokgerçi standarttan iyi ama tek dokunuşta arama olaydı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

Arkadaşlar bu tlf super ama mesela şu arama sürelerini arama ayrıntılarını gorememek çok kotu yada var ben bılmıyorum. eski sistemlerdeki bazı özelliklerin bu işletim sisteminde olmaması kötü olmuş.

numaraya dokunup arama yokgerçi standarttan iyi ama tek dokunuşta arama olaydı iyiydi

Alıntıları Göster
    telefonda pusula uygulaması var mı ?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merhaba bende bugün Lumia 820 aldım ve 2 şey sormak istiyodum.

1 benim eski telefonum Nokia N900 rehberi senkronize etmeyi başardım ancak mesajları senkronize edemedim bunu nasıl yapabilirim.
    2 skypede arka kamera nasıl açılıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar benim 820 bir haftadır titremiyor, çalarken sadece sivri sinek gibi vızıldıyor, win ve geri tuşlarına basarken de nasıl anlatsam çıkıl çıkıl diye gıcık bir ses çıkıyor. Yapmam gereken bir şey var mı, çok gıcık oluyorum. (ayarlarda titreşim açık)

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

standarta göre çok artısı var tek tıklama olayıda benim açımdan daha iyi bazen yanlışlıkla dokunuyordum arama yapıyordu böyle iyi olmuş

Cevapsız aramaları nerden görüyoruz? Bulamadım ben

• Markette işbank hariç hiç bir bankanın cep şubesi ve cep şifrematiği yok, acaip mağdurum. Birde garanti bank için öyle dandik Bi uygulama koymuşlar ki androiddeki garanti uygulamasını mumla arıyorum.

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

Arkadaşlar ben de 820 aldım ancak ekranın yukarısında sürekli olarak bir üçgen ikonu bulunuyor. İnternetten baktığımda veri dolaşımı (data roaming) işareti olduğunu öğrendim. Ayarlardan bunu kapatıyorum ama çıkmaya devam ediyor. Ayrıca 3G ikonu da etkinleştirmeme rağmen hiçbir zaman çıkmıyor. Bu, telefonda bir sorun olduğunu gösterir sanırım değil mi? :( Çok sinirim bozuldu doğrusu daha alır almaz sorun çıkması hiç hoşuma gitmedi...

Ekran görüntüsü koyabilir misiniz?

Sorunun telefondan değil Avea'dan kaynaklandığı anlaşıldı. Hala halledemediler ama telefonun 3G'si ile ilgili sıkıntı yokmuş. Mesajımı da edit'liyorum.

Alıntıları Göster
    Burada bataryadan çok şikayet eden yok ama yine de soracağım, bu telefonun bataryası değiştirilmiyor mu? Değiştiriliyor orası kesin de, 1600mah üstü batarya satan bir yer yok mu 820 için? Çok aradım bulamadım. Telefona şöyle 3500'lük bir batarya takmak ya da en azından kendi bataryasını ek olarak yanımda taşımak isterdim.

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

Bir sorum daha, kamera performansı nasıl? Yani uzaktaki detayları çok yakalamıyor diye duydum ve electroworld'de gidip deneyince ben de buna şahit oldum. Sizler mesut musunuz kameradan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

Markette işbank hariç hiç bir bankanın cep şubesi ve cep şifrematiği yok, acaip mağdurum. Birde garanti bank için öyle dandik Bi uygulama koymuşlar ki androiddeki garanti uygulamasını mumla arıyorum.

Garanti uygulamasını ben çok sevdim. android'te nasıldır bilemem ama çok kullanışlı geldi bana sadece geri tuşuna basınca saçmalıyor biraz daha geliştirilmesi lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: oznehir

arkadaslar arka plan görevlerinde ileri düzeyi secip whats up veya skype ı arka planda calisabilir veya calısmaz olayını aktiflestiremiyorum.nasıl yapacagım konusnda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.birde uygulama yükledikce oluyor sanırım akıllı cekimin başina A harfi cüzdanın başina C harfi bunun gibi her uygulamamnın basına bas harfi cıkmaya basladı.görsel olarak cok cirkin duruyor hiç begenmedim kapanabiliyormu acaba.tesekkürler

ben ne kadar aradıysamda bulamadım silinmiyor yada kapanmıyor arka planda calısan bazı uygulamarda kapanmıyor menud eyazıyor zaten birde programlar arttıkca yada yuklenen programlarla alakalı ben biraz agırlasma hissettim ilkgünki akıcılık yok sanki

sen öyle hissetmişsin bence. bende arkadaşlara telefonu uygulama ve oyunlarla doldurmama rağmen yavaşlık olmadığından bahsediyordum. bende telefon hala hızlı

• (Çözüldü)Benim kulaklıktaki tuş artık işlev görmüyor o.O önceden bu tuşla şarkıları değiştirebiliyordum m.çaları kontrol edebiliyordum..

edit: sorunu çözdüm... Önce Nokia müzik uygulamasına girdim ve kulaklıkla şarkı değiştirebildim sonra wp8 in muzik çalarına girdim sorun çözüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 1 Şubat 2013; 4:25:15 >
  • Arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama tele 16 GB Lexar Class 10 hafıza kartı aldım. Teli kapatıp açtığımda sd kart hatası sorunu pc nizde çözünüz gibi hata veriyor. Kartı pc de formatladım bir kaç gün sonra yine hata verdi. Dikkatimi çeken tel açıkken değilde kapalıyken şarja taktığımda açılınca hata veriyor sanki. Tavsiye edebileceğiniz kart var mıdır ?

Birde geçen gün fabrika ayarına çevirdim ondan sonra nete girdiğimde sanki daha kısa sürede daha çok ısınıyor. Özellikle kameranın olduğu üst kısım ve tuş kilidinin bulunduğu yerin arka tarafı yukarıdan aşağıya çok ısınıyor..

Orijinalden alıntı: Odysseus348

androidin takılmalarından kurtulmak için wp8 düşünüyordum ama hem 920 hem 820'den kapanma, donma vs. şikayetler geliyor... çoğu kişide var mı bu durumlar?

Ben telefonu alalı tam 7 saat oldu halen çözemedim donma sorunu var. Daha telefon jelatini sökülüp ilk açılması sırasında ön yükleme sırasında kullanıcıdan ayar alırken dondu ve o sırada telefon satış elemanını elindeydi. Aveadan aldım cihazı ben 1.416tl kontratı bunun için mi imzaladım? Şuan son durum, telefonu sıfırladım ama 2 defadır Nokia yazısında telefon donuyor açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit.61

Arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama tele 16 GB Lexar Class 10 hafıza kartı aldım. Teli kapatıp açtığımda sd kart hatası sorunu pc nizde çözünüz gibi hata veriyor. Kartı pc de formatladım bir kaç gün sonra yine hata verdi. Dikkatimi çeken tel açıkken değilde kapalıyken şarja taktığımda açılınca hata veriyor sanki. Tavsiye edebileceğiniz kart var mıdır ?

Birde geçen gün fabrika ayarına çevirdim ondan sonra nete girdiğimde sanki daha kısa sürede daha çok ısınıyor. Özellikle kameranın olduğu üst kısım ve tuş kilidinin bulunduğu yerin arka tarafı yukarıdan aşağıya çok ısınıyor..

Card hatslıdır

Orijinalden alıntı: fikret3968

quote:

Orijinalden alıntı: ferit.61

Arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama tele 16 GB Lexar Class 10 hafıza kartı aldım. Teli kapatıp açtığımda sd kart hatası sorunu pc nizde çözünüz gibi hata veriyor. Kartı pc de formatladım bir kaç gün sonra yine hata verdi. Dikkatimi çeken tel açıkken değilde kapalıyken şarja taktığımda açılınca hata veriyor sanki. Tavsiye edebileceğiniz kart var mıdır ?

Card hatslıdır

Alıntıları Göster
    beyler kartınızı telefona takmadan önce formatlamanız gerekmekte bende cihazı ilk aldığımda takacaktım ama nokia shop görevlisi format at öyle tak dedi dediğini yaptım aldığımdan beri sorunsuz... telefonunuzdan sim kartı ve sd kartı çıkarın telefonu formatlayın kartı takmadan açın sonra sd kartınızı biçimlendirin ve açılmış cihazınıza takın sorun kalmayacaktır(kart bozuk hatalı vb.. değilse)

telefonu ilk aldığınızda yada hard formattan sonra açılırken 10-15- belki biraz daha fazla yüklemeler eşitlemeler gibi işlemler için beklemelisiniz dondu falan sanabilirsiniz ama ekranda bekleyin vb.. yazar.

telefonu donan arkadaşta hard format atmayı dene sim kart-sd kart falan olmasın içinde format atarken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 31 Ocak 2013; 4:28:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

beyler kartınızı telefona takmadan önce formatlamanız gerekmekte bende cihazı ilk aldığımda takacaktım ama nokia shop görevlisi format at öyle tak dedi dediğini yaptım aldığımdan beri sorunsuz... telefonunuzdan sim kartı ve sd kartı çıkarın telefonu formatlayın kartı takmadan açın sonra sd kartınızı biçimlendirin ve açılmış cihazınıza takın sorun kalmayacaktır(kart bozuk hatalı vb.. değilse)

telefonu ilk aldığınızda yada hard formattan sonra açılırken 10-15- belki biraz daha fazla yüklemeler eşitlemeler gibi işlemler için beklemelisiniz dondu falan sanabilirsiniz ama ekranda bekleyin vb.. yazar.

telefonu donan arkadaşta hard format atmayı dene sim kart-sd kart falan olmasın içinde format atarken...

Malesef çözüm olmadı. Zaten şuan telefon açılmıyor NOKIA yazısında kalıyor.

Neyse bu sorunumu biraz sitemle (ki haklı olarak) nokia destek formunda paylaştım. ama aynı konudan zaten daha önce açılmış ancak henüz çözüm üretememişler. Ben aynı sayfada aynı sorunla ilgili 3. konu olacaktı. Ben önce 2 konuya da mesaj yazdım. Cevap eglmeyince konumu açtım.. Ama konum ve yazdığım mesajlarım silinerek cevaplandı. Bu seviyesizce hareketten sonra NOKIA'dan IYICE SOĞUDUM!! İşte bana gönderdikleri mesaj :

Merhaba,

Nokia Tartışmalar topluluğu kullanıcılar ile bire bir bilgi alışverişi gerçekleştirebileceğiniz, Nokia ürünleri ile ilgili teknik çözümler arayabileceğiniz ya da teknik çözümler sunabileceğiniz bir plaftormdur. Şikayet içerikli, flood olarak gönderdiğiniz içerik kaldırılmıştır. Bu davranışın tekrarında hesabınız bloke edilecektir. Detaylı bilgi için buradan forum kurallarını inceleyebilir, şikayet içerikli geri bildirimleriniz için buradan iletişim adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılar,
    Atakan.

Bu mesaj telefonumun sorununu çözmüyor. Bu mesaj "zaten çözemediğimiz bir konu birde sen açma aynı konudan" anlamına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasircivan91

quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

Malesef çözüm olmadı. Zaten şuan telefon açılmıyor NOKIA yazısında kalıyor.

Neyse bu sorunumu biraz sitemle (ki haklı olarak) nokia destek formunda paylaştım. ama aynı konudan zaten daha önce açılmış ancak henüz çözüm üretememişler. Ben aynı sayfada aynı sorunla ilgili 3. konu olacaktı. Ben önce 2 konuya da mesaj yazdım. Cevap eglmeyince konumu açtım.. Ama konum ve yazdığım mesajlarım silinerek cevaplandı. Bu seviyesizce hareketten sonra NOKIA'dan IYICE SOĞUDUM!! İşte bana gönderdikleri mesaj :

Merhaba,

Nokia Tartışmalar topluluğu kullanıcılar ile bire bir bilgi alışverişi gerçekleştirebileceğiniz, Nokia ürünleri ile ilgili teknik çözümler arayabileceğiniz ya da teknik çözümler sunabileceğiniz bir plaftormdur. Şikayet içerikli, flood olarak gönderdiğiniz içerik kaldırılmıştır. Bu davranışın tekrarında hesabınız bloke edilecektir. Detaylı bilgi için buradan forum kurallarını inceleyebilir, şikayet içerikli geri bildirimleriniz için buradan iletişim adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılar,
    Atakan.

Bu mesaj telefonumun sorununu çözmüyor. Bu mesaj "zaten çözemediğimiz bir konu birde sen açma aynı konudan" anlamına geliyor.

Bu donma sorununu yaşadığında telefon satış elemanının elindeydi diye yazmışsın. Madem sorun vardı ve tlf satış elemanının elindeydi neden aldın telefonu ????

• Hiç bir sıkıntı yok benim 820de Maşallah...aldığında arıza yaptıysa o cihazı niye aldın ki dostum. Başkasıyla değiştirseydin hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 31 Ocak 2013; 12:40:59 >
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.