Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Cevabınızı için Tsk ederim çektiğiniz resim örnekleri hangi sayfada acaba?

şu alttaki linkde bir çok resim göreceksin profilimede tıklarsan bir çok
    çektiğim resimlere ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_96135759/f_//tm.htm#96135759
  • PFD Kullanıcıları için yeni bir güncelleme var. Sanıyorum kararlı sürüme (Denim) en yakın durumu. İlk fark ettiğim yukarıdan aşağıya çekilen ekranda mobil veri açma kapamayı eklemişler. Geç olduğu için daha fazla inceleyemeyeceğim. Yarın bakarım artık. PFD kullanıcıları güncelleme kontrolü yapsın.
  • tamam Mehmet sağolasın bende artık yarın yaparım
  • Tamamdır gece yaptım güncellemeyi mehmet
    Telefonu şarja taktım hemde güncelemeyi yaptım
    Uygullamalarda güncellendi hepsi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam ben de dun hepsiburadadan aldim teli.Kapali kutu ve jeatinli genpa garantili idi.Fakat teli kutudan cikarttigimda telefonun yerlestirildigi jelatinde cizikler gordum dedim ambalaj hava yapmistir.Cikarttim teli ekranda bir sikinti yoktu fakat bataryaya takip ekran parlakligini arttirinca 6-7 tane olu pikselve ekranin sag alt kosesinde icten cizik gibi birseylekarailastim.Kullanimis hatali urun olabilir diye dusunmekteyim. Geri iade hakkimi kullanacagim, HB'den almayi dusunenlere fikir vermesi acisindan paylastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek hepsiburada için değil. Teknosadanda alsanız başınıza gelebilirdi. Ki benim gelmişti başka bir telefonda :) ama hepsiburada sıkıntı yapmadan 2 günde parayı iade ediyor. o güzelliği var :) geçmiş olsun bu arada ben burdan aldım 720 mi bir sıkıntı yok. Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Tek hepsiburada için değil. Teknosadanda alsanız başınıza gelebilirdi. Ki benim gelmişti başka bir telefonda :) ama hepsiburada sıkıntı yapmadan 2 günde parayı iade ediyor. o güzelliği var :) geçmiş olsun bu arada ben burdan aldım 720 mi bir sıkıntı yok. Link

Çok saol hocam peki memnun musunuz ? Yine şansımı denemeye değer mi?

• Aslında ne için istediğinize bağlı :) Benim her ihtiyacımı görüyor. Here drive+, mixradio gibi uygulamaları çok kullanıyorum. onun dışında internet, telefon görüşmeleri vs. Her açıdan mutlu ediyor beni. Bir telefondan çok fazla birşey beklemiyorsanız sizide mutlu edecektir. Şarj konusunda troçki, yada Hitit Güneşine sormanızı tavsiye ederim. Bende şarj pek fazla dayanmıyor o konuda size birşey söylemem yanlış olur :) Daha önce android kullanıyorsanız ilk başta sıkıcı gelebilir ama sonradan iyiki WP almışım dersiniz.
  • erimo E kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın şarj konusunda en iddialı telefonlarından birisidir. Sadece 8.1 güncellemesi ile Microsoft batarya kullanımında bir yerlerde hata yapmıştı. Ön kullanıcı ve geliştirici (Preview For Developers (PFD)) olarak yayınlanacak güncellemenin geliştirici kullanıcılarına sunulan Beta Denim güncellemesi ile bu sorun oldukça düzeldi. WP 8.0'lı günlere yakın batarya süresi görebiliyoruz. Hatta dün gece yeni bir güncelleştirme daha aldık. Taleplerin bir kısmı gerçekleşmiş. Gerçi ben yukarıdan aşağıya kaydırılan ekranda 3G On/Off ikonu da talep etmiştim. Ancak şimdilik sadece mobil veri On/Off ikonu eklenmiş. Belki kararlı sürümde gerçekleşir.
  • arkadaşlar nerdeyse telefonu 2 seneye yakındır kullnıyorum
    ilk çıktığında ilk ayda almıştım batarya şarjı hala hiç internet kullanmasam
    6-7 gün gidebiliyor haberiniz olsun bakın alalı nerdeyse 20 aya yaklaştı
    böyle bir akıllı telefon daha görmedim sevgi ve saygılar daha ne anlatayım tatmin
    olmanız için şimdi ben bu telefonu eşime vereceğim eşimde bir 2 sene kullanacak
    düşünün artık
  • Birtek beni memnun edemedi şu 720 nin bataryası :) Neden böyle bende acaba ? Hiçmi kullanmıyorsun abi nasıl gidiyor o kadar akıl ver bana abi :)
  • egowest kullanıcısına yanıt
    kullanmadığın zaman telefon harici her özelliği kapat bu kadar basit
  • Kapalı abi hepsi. Wifi. nfc, bluetooth, mobil veri vs herşey kapalı ama durduğu yerde şarj götürüyor. Ama yinede sağolsun akşam eve gelene kadar yetiyor :) Keşke bende öyle batarya süreleri görebilsem
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Hayret bi şey nasıl olur şaşkınım ya herşey kapalı
    Nasıl bitiyor şarj

• Bir bilebilsem abi. Yakın bir arkadaşımdada var o PFD ye kayıtlı değil normal kullanımla 3 gün gidiyor diyor. benimki normal kullanımla 1 günü çıkarıyor. biraz fazla kurcalarsam günü çıkarmıyor. aslında bir ara düzeldi gibi oldu 2 gün filan gitmeye başladı ama son zamanlarda eski performansına geri döndü sadece günü çıkarıyor
  • hiç aklım almadı bu senin telefon neden böyle arkadaşım
  • Aynen benimki de 1 günü ancak çıkarıyor her şey kapalı iken. Hele 3g ya da wifi kullanırken günde iki defa şarj ediyorum. Geçen gün de şöyle bir şey oldu. Yatarken %98 olan şarjım 6-7 saat sonra uyandığımda %80di. Böyle de oluyor arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teliniz çekmeyen bir yerde olmasın sakın ?! yada sim kartınız nedir, vodofon bu konuda çok sorunlu deniyor.
  • Hatta bugün çok ilginç birşey oldu. Şarjdan aldım telefonu biraz telefonla konuştum sonra bir baktım pil tasarrufu devreye girmiş şarjı%12 gösteriyor. biraz daha kullandım hiç düşmedi. Sonra soft reset attım %92 ye çıktı :) Evet vodafone kullanıyorum. Bende bayağı bir araştırdım ama burda başka birisi bendede vodafone var ama yok öyle birşey dedi üstüne düşmedim bende. şu telefonda canımı sıkan tek nokta bu şarj olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 7 Aralık 2014; 12:49:54 >
  • her vodofonda olmayabilir ama en çok vakit geçirdiğiniz yerdeki baz istasyonu uzak yada eski teknoloji ise yeteri kadar çekmiyor o yüzdende telefon sinyali yakalamak için daha çok güç harcıyordur tavsiyem bir yakınınızın farklı marka sim kartını bir gün tam sarjdan sonra kullanın durumu gözleyin yine sorun var arka plan uygulamalar kapalı ve anlık bildirimlerde yoksa pilinizde sorun var demektir.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.