Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doness

Merhaba cihazı 525 ile takaslamak isteyen var mı istanbul bahçelievlerdeyim ?

dostum tesadüfe bak bende bahçelievlerdeyim takası düşüyordum ama kararsızım daha büyük ekran ve 1 gb ram mı yoksa flaş ve ön kamera mı?
  • selim6 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 gundur düşünüyorum kucuk ekran çok fark eder mı acaba dıye ama :) ama sunuda soylıyım 525 kamerası fesat kamera onemlıyse senın ıcın ıyı tercıh olmaz acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77479BCDA -- 28 Nisan 2014; 0:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

Bende 2 gundur düşünüyorum kucuk ekran çok fark eder mı acaba dıye ama :) ama sunuda soylıyım 525 kamerası fesat kamera onemlıyse senın ıcın ıyı tercıh olmaz acıkcası

yok 620 nin kamerası da çok iyi değil de ben bataryasından memnun değilim çok çabuk bitiyor çok yoğun kullanmama rağmen gene de gidiyor hatta yedek batarya bile aldım sende durum nasıl...
  • selim6 kullanıcısına yanıt
    Aksamı cıkarıyo ıste

• aslında bunu satıp 925 alacaktım sonra vazgeçtim kullanmaya devam edeyim dedim belki 930 a bakarım

bu arada 8.1 yükledim sende yüklü mü...
  • Merhaba cihazi 525 ile takas yapmak isteyen varmi Ben Izmir deyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 620 kullanmaya başladım ben de. Daha önce android kulanıcısıydım. Şu anlık her işimi görüyor telefon ama keşke olsa dediğim sahibinden,hepsiburada vs gibi alısverıs sitelerinin uygulamaları,adam gibi bi müzik çalar, daha iyi bir tarayıcı diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Dün 620 kullanmaya başladım ben de. Daha önce android kulanıcısıydım. Şu anlık her işimi görüyor telefon ama keşke olsa dediğim sahibinden,hepsiburada vs gibi alısverıs sitelerinin uygulamaları,adam gibi bi müzik çalar, daha iyi bir tarayıcı diyebilirim.

Hocam mağazadaki uygulama sayısı resmi 8.1 güncellemesinden sonra daha da artacaktır diye düşünüyorum..

Tarayıcı olarak UC Browser'ı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Dün 620 kullanmaya başladım ben de. Daha önce android kulanıcısıydım. Şu anlık her işimi görüyor telefon ama keşke olsa dediğim sahibinden,hepsiburada vs gibi alısverıs sitelerinin uygulamaları,adam gibi bi müzik çalar, daha iyi bir tarayıcı diyebilirim.

Hocam mağazadaki uygulama sayısı resmi 8.1 güncellemesinden sonra daha da artacaktır diye düşünüyorum..

Tarayıcı olarak UC Browser'ı deneyebilirsiniz.

Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle artacaktır. Şu anlık aradığım çoğu uygulamayı buldum ama daha da eklense güzel olur tabii.. Müzik çalar ve tarayıcının işlevselliği geliştirilirse uygulamaya da gerek yok aslında ama özellikle müzik çalar uyglumasının daha da geliştirilmesi lazım müziği tamamen kapamak için bile uygulama indirdim yahu

• Arkadaşlar 525 düşünüyordum ram den dolayı ama led flaşsız ve tuşları yanmadığı vazgeçtim 620 sanki daha dolu bir cihaz.Hepsiburadada 499 tl hemde taksit var fiyat çok uygun gibi tavsiye edermisiniz.Birde 512 ram olduğu için asphalt 8 falan yüklenmez deniyordu o sorun kalktımı youtubda gördüm adamlar yüklemiş asphalt 8i san andreası bile gayet güzel oynuyor adam 512mb ram ile.Öyle onlarca oyun yüklemem ama asphalt 8 bulunsun isterim ne dersiniz alayımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

Arkadaşlar 525 düşünüyordum ram den dolayı ama led flaşsız ve tuşları yanmadığı vazgeçtim 620 sanki daha dolu bir cihaz.Hepsiburadada 499 tl hemde taksit var fiyat çok uygun gibi tavsiye edermisiniz.Birde 512 ram olduğu için asphalt 8 falan yüklenmez deniyordu o sorun kalktımı youtubda gördüm adamlar yüklemiş asphalt 8i san andreası bile gayet güzel oynuyor adam 512mb ram ile.Öyle onlarca oyun yüklemem ama asphalt 8 bulunsun isterim ne dersiniz alayımmı?

Lumia 620 lerde subway surfers bile oynanmıyor ne yazık ki... Grafiksel olarak değil ramden kaynaklı. Çoğu oyun 1 gb ram istiyor artık minimum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

Arkadaşlar 525 düşünüyordum ram den dolayı ama led flaşsız ve tuşları yanmadığı vazgeçtim 620 sanki daha dolu bir cihaz.Hepsiburadada 499 tl hemde taksit var fiyat çok uygun gibi tavsiye edermisiniz.Birde 512 ram olduğu için asphalt 8 falan yüklenmez deniyordu o sorun kalktımı youtubda gördüm adamlar yüklemiş asphalt 8i san andreası bile gayet güzel oynuyor adam 512mb ram ile.Öyle onlarca oyun yüklemem ama asphalt 8 bulunsun isterim ne dersiniz alayımmı?

Lumia 620 lerde subway surfers bile oynanmıyor ne yazık ki... Grafiksel olarak değil ramden kaynaklı. Çoğu oyun 1 gb ram istiyor artık minimum.

Tamam hocam saolun vazgeçtim fiyatı 600lere düşerse 820 alacağım

• beyler bir arkadasıkmdan alıcam da 325 tl 3 aylık temız garantılı

oyun oynanmıcak whatss upp face ve ınternet ıcın kullanılcak bırde fotograf cekmek ıcınn sızce alınabılır mı

kız ark hedıye etmek ıcın dusunuyorumda

htc one v dusunuyodm 512 ramla cok kasıyo dıye vaz gecrdı forum :)
  • catik kullanıcısına yanıt
    HTC alma sakın nokia hariç diger telefonlarda iyi birşey alayım diyorsan ram i kesinlikle yüksek olacak nokia da oyun haricinde fazla bir etkisi yok hatta hiç yok bile diyebiliriz ram in temiz se biliyorsan kesinlikle al 325 tl ye sırfırı 600 650 arası diye biliyorum yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 12 Mayıs 2014; 0:05:18 >
  • hocam sipars verdim gg dan bakalim 350 tl ye aldim 25 tl puan gellcek

ark 3 ay kullanmis. temiz diyo cizik bile yok diyor gelince gorcez artik incelicm gercekten temizse onay veririm

birde faturayi yolladgi gun kestrcekmis satin aldigi yer tandk oldgndan kestrmemis yani demesi o ki 2 senelik garantisi olcakmis urunun

bakalim artik yarin elime geccek ne kadar temiz dedgi gibi faturasi yeni mi kesilmis

bugn teknosada inceledm begendim urunu ekran parlakligi iyi gorunuyor menu gecis hizlarida iyi
    nokia 512 ram le benim note 3 un 3gb ramine es deger hiza sahip nerdeyse

İyi çıkar inş hızı gerçekten iyi note 3 kadar olmasa da saniye farkı vardır çok hız konusunda fark yaratmıyor 😊::)

• 2 saatr 620 inceliyorum da

pek isinamadim ya ekran kuccuk note 3 den sonra olmaz yani

gerce bu annem yada kiz ark hediye icin alindi ama karisik geldi bana

android daha basit sanki beyler en azindan rehber mesaj kismi elinin altinda

bunda bir iki menu sonra ulasabiliyon

fotograf kalitesinede bakicam 350 2. el buna vermektense

yurt disi s3 mini 430 almak daha mi mantikli sizce
    Note 3 tartışılmaz ağır amiral telefonlar onlar 620 ise biraz küçük çaplı bir telefon s3 mini samsung un minilerinin hayrı çıkmıyor kalitesiz ürün kullanıyorlar minide.

windows biraz ele ilk alındıgında karışık gelir dogrudur ama bende baya eski zaman geçtim androidden windows a windowsun ılk çıktıgı zaman ama kullandıkça hoşuma gitti androidden sıkılmışım baya :)

windows phone leri 8.1 gelecek o zamandan sonra coşmaya başlıcak zaten windowsun üstüne ağır çalıştıgı bu şu anda bencede çok eksigi var halen 8.1 ile sıfır eksik kalacak telefonda haziran ayında çıkacak buyuk ıhtımal buda.

S3 mini s4 mini sakın alma hiç tavsiye etmem memnun kalanlar çok az . Hele garantisi yoksa telefonun yurt dışıysa vay haline :)
  • @catik Fiyat/performans ürünü istiyorsanız WP'den şaşmayın. 350/400 lira ikinci el fiyatlarına alabileceğiniz en iyi cihazlar 520,525,620'dir.

Bu cihazları One V, Desire X, S3 Mini ile falan kıyaslamak hakaret olur

+Bu arada 8.1 beta kullanan 620 sahipleri güncellemeleri kontrol etsinler. Yeni bir güncelleme geldi.
  • LUMİA 620 - 479TL. ALACAK OLANLAR KAÇIRMASIN.

http://www.hizlial.com/nokia-lumia-620-yesil/10194868

HIZLIAL 100-20 tl indirim kodu : 5F4HQ81
    500 lira üstüne 50 world puan. Hediye çeki ile taksitle alabilirsiniz.
    http://www.hizlial.com/hediye-ceki?order=PA

Hepsiburadadan almak isterseniz Avea kodu ile birlikte 474 TL. 500 Liraya tamamlarsanız 50 TL world puan. (hediye kartı ile alırsanız puan yok)

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-620/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu620&categoryId=371946

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.