Şimdi Ara

Nokia lumia 620 alsam pişman olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşimin pazar günü doğum günü var ve ben lumia 620 almayı planlıyorum. şu anda zte nin turkcell için yaptığı maxi plus 5 ini kullanıyor android tabi ipad i de var. androidden win 8 e geçse pişman olurmu çok hoşuna gidiyor renga renk olması filan en çok whatsapp foursquare filan kullanıyor instagram bana akıl verebilirmsiniz yarın almayı düşünüyorum

• Hocam bende kullanmıyorum fakat Lumia 620 sayfasını takip ediyorum ve bildiğim kadarıyla da instagram uygulaması yok diğer söylediğiniz uygulamalar mevcutmuş.Diğer sorularınız için de bir şey diyemeyeceğim ne android nede windows phone kullandım.Kardeşinize de mutlu yıllar :)
  • inşallah aldığım tlefondna pişman olmam 620 istiyor ama win 8 hiç kullanmadım telde nasıldır bilmiyorum
  • daha bugün aldım telefonu şöyle söyleyebilirim mutlaka denenmesi gereken bir telefon gayet hoş buldum ben Nokia'dan hiç beklemezdim şahsen
  • tek dert uygulama onu halletseler ben de geçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tek dert uygulama onu halletseler ben de geçerdim

tek dert uygulama değil notification center bence.
  • Selam,
    Kardeşin Maxi plus'tan Lumia 620 ye geçecekse şöyle bir benzetme yapabilirim.
    Eşşek'ten inip, İngiliz yarış atına binmiş gibi olacak. :) Tecrübe ile sabittir.
    Düşünmene bile gerek yok. Kesinlikle o segmentte alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatına göre iyi bir telefon.Daha önce bir mesajımda belirtmiştim browsermark2 'de yani browser testinde s3'ü geride bırakmış
  • BURADAN 520 620 720 arasındaki bazı farklara ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Selam,
    Eşşek'ten inip, İngiliz yarış atına binmiş gibi olacak. :) Tecrübe ile sabittir.
    Düşünmene bile gerek yok. Kesinlikle o segmentte alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim.

maxi plus android olduğu için uygulama bakımından çok önde bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Selam,

maxi plus android olduğu için uygulama bakımından çok önde bir telefon

Ama donanım olarak zayıf kaldığı için Android uygulamaları için çok geride bir telefon. (Bilirsiniz ki androide ne kadar sistem verirseniz sömürür.)

Ben S3'ten 920'ye geçtiğimde çok rahatlamıştım, eminim kardeşiniz de aynı rahatlamayı yaşayacaktır. 620 güzel seçim

• 620 al ben kullanıyorum çok iyi telefon tavsiye ederim!!!
    İnstagram hariç kullandığı bütün uygulamalar store'da mevcuttur
  • Bende alıcam haftaya bir aksilik çıkmazsa
  • Alma
    Sistemi yuzunden demiyorum
    Nokia daha şık bir modelini ayrica daha genis ekranli bir modeli olan lumia 520 yi daha uygun bir fiyata getirecek
    Bekle onu al derim
  • quote:

Alma
    Nokia daha şık bir modelini ayrica daha genis ekranli bir modeli olan lumia 520 yi daha uygun bir fiyata getirecek
    Bekle onu al derim

tipi yüzünden diyorsan 620 nin tipi 820 den daha çok hoşuma gitti benim + 520 de ön kamera olmayacakmış sanırım o yüzden sıcak bakmıyorum. Bunun dışında 520 yi seçmemi gerektirecek bir şey varsa açıklayabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

quote:

Alma
    Bekle onu al derim

tipi yüzünden diyorsan 620 nin tipi 820 den daha çok hoşuma gitti benim + 520 de ön kamera olmayacakmış sanırım o yüzden sıcak bakmıyorum. Bunun dışında 520 yi seçmemi gerektirecek bir şey varsa açıklayabilir misin?

Sadece ekran boytu daha buyuk ve keskin hatları artisi
    On kamerave arka kamera flasi eksisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

quote:

Alma
    Bekle onu al derim

Sadece ekran boytu daha buyuk ve keskin hatları artisi
    On kamerave arka kamera flasi eksisi

Benim için özellikle flaş olması çok önemli o zaman 620 almam gerek yani sağol bilgiler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.