Şimdi Ara

Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500TL bütçe ile bir hediye telefon almak istiyorum ne yazık ki daha fazla veremem (100TL, 200TL daha ekleyin gibi teklifler istemiyorum) Limit 500TL.

Samsung Galaxy Trend Plus: 1,2GHz Çift Çekirdek, 768MB Ram, Videocore IV Grafik, 5MP Flashlı Kamera, 4GB Depolama, Android 4.2 (470TL)
    Nokia Lumia 525: 1GHz Çift Çekirdek, 1GB Ram, Adreno 305 Grafik, 5MP Kamera (Flash yok), 8GB Depolama, Windows Phone 8 (8.1 destekli) (450TL)

Aldığım telefon en az 2-3 sene götürmeli. Tavsiyenizi sebepleri ile açıklar mısınız? Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 2 Aralık 2014; 12:41:05 >

• aynı durumda olup ılla ıkısı arsından secım yapmak mecburıyetınde olsam 525 secerdım,cunku

androıdte alt sevıye modeller helede samsungsa bır sure sonra kasma yapacaktır,kaldıkı bugun ıcın bıle 1 gb ramın altı dusunulmezken 768 mb ram cok yetersız ve samsung arayuzu en cok ram harcayayn arayuzdur,her ne kadar wp begenmesemde daha stabıl bır kullanım acısından bu ıkı model arasında 525 daha mantıklı secım olur.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Tek şüphem Windows Phone'nin Android kadar kullanışlı olmaması fikri. Marketteki popüler uygulamalardan hala beta olanlar var mesela. Diğer sistemlerin gerisinden gelmeyeceğini bilsem şüphesiz 525'i seçerdim donanım farkı ortada çünkü. Beni ikna edecek arkadaşlar lazım o yüzden
  • acıkcası zaten wp marketı ortada,nereden tutsan elınde kalır,fanatık bır wp kullancıısı senı bır sekılde ıkna eder,onları bekle yazsınlar avantajını ben ana konularına goz gezdırdım cogu kısı sosyal aglardan muzdarıp ve cevremdede 1 saat sonra facebook bıldırımı alan var whatsapp bır ara kaldırılmıstı sonra ne oldu takıp etemdeım acıkcası.

Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus? Nokia Lumia 525 vs. Samsung Galaxy Trend Plus?

• hocam o fiyata asus zenfone 4 de bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 4
    Discovery mini 2

• Bildirimler düzenli bir şekilde geliyor nadiren sorun çıkarıyor adam akıllı kullanmayı bilmeyenler güncellemeleri yapmayanlar sisteme çamur artıyor sistemin eksiklikleri var ancak gelişmekte olan bir sistem bunu göz önünde bulundurun mevcut uygulamaların çoğu kullanılabilir düzeyde bir tek instagram'ı beğenmiyorum ben fazla işlevsel değil onun yerinede 6tag uygulamasını kullanıyorum o fiyat aralığında lumia 525 alabilirsiniz bunlarda kendi telefonumdan uygulamalarının ss'leri.

Windows phone ile ilgili gelişmeleride buradan takip edebilirsin.

http://windowsphonehaber.com/

Uygulama yok diyenlere bu sadece bir kısmı örnek verme amaçlı koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Aralık 2014; 22:21:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak ediyorumda eksiliyen şahıslar G2 ve zenfone demekten başka ne biliyorlar çok biliyorsanız sizde bilgilendirirsiniz insanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devotion

Tek şüphem Windows Phone'nin Android kadar kullanışlı olmaması fikri. Marketteki popüler uygulamalardan hala beta olanlar var mesela. Diğer sistemlerin gerisinden gelmeyeceğini bilsem şüphesiz 525'i seçerdim donanım farkı ortada çünkü. Beni ikna edecek arkadaşlar lazım o yüzden

Hocam o fiyata alacağınız Android telefonda kullanabileceğiniz uygulama sayısı emin olun wp den daha az 525 ye asphalt 8 oynayan gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum teşekkür ederim tavsiye verip uğraşmışsın ekran görüntüleriyle çok şık görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 3 Aralık 2014; 17:56:01 >
  • kesinlikle 525 alın

• Hocam 500 lira seviyesinde alınacak iki telefon var. Ya eski telefonu götürüp GM discovery 2 mini yi 499 TL'ye almalısın ya da kliksada lumia 525 alacaksın.
    Bu fiyat aralığının en iyileri. Kliksa da lumia 525 399 TL aklında bulunsun.

• sercandk kullanıcısına yanıt
    Kliksa'da sıkıntı çıkar mı? Elden almak isterdim faturayla beraber Teknosa gibi yerlerden ama.
  • quote:

Kliksa'da sıkıntı çıkar mı? Elden almak isterdim faturayla beraber Teknosa gibi yerlerden ama.

Hocam kliksa Sabancı'nın şirketidir sıkıntı yaratacak bir firma değildir.
    Şöyle söyleyeyim 1 ay önce yaklaşık halamin kızına lumia 525 aldık ertesi gün adimiza faturalı şekilde elimize ulaştı. Ayrıca internetten almanın şöyle bir avantajı da var 1 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var keyfi olarak bile teli gönderip para iadenizi alabiliyorsunuz diye biliyorum.

SIM kart takmadığımız sürece ama, değil mi ?
  • quote:

SIM kart takmadığımız sürece ama, değil mi ?

Hayır kullanadabilirisniz. Bu konu da bir arastirmanizi öneririm tam detaylı olarak hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem.

• Özellikler aynı sayılır lumia daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zamanında Galaxy Ace aldığımda sim kart taktım 2. ele düştü diye almadılar geri telefonu o yuzden sordum
  • quote:

Zamanında Galaxy Ace aldığımda sim kart taktım 2. ele düştü diye almadılar geri telefonu o yuzden sordum

Anladım hocam yine de siz bir araştırın. Kliksa da sıkıntı olacağını pek sanmam

• Devotion kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bazı arkadaşlar gibi G2 yada zenfone al süper demiyorum en azından ama bazı arkadaşların zoruna gidiyor olacak ki yediremiyorlar lumia telefonlar kısaca böyle eksiklikleri var ama forumda abartıldığı kadar gereksiz cihazlar değil hatta wp'dan sonra androidi pek aramıyorum iyice alıştım telefona ama bazı sebeplerden dolayı şu sıralar değiştirmek durumundayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.