Şimdi Ara

NOKİA LUMİA 520 Mİ 620 Mİ 720 Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukarıdaki telefonlardan hangisi daha iyidir f/p olarak kararsız kaldım bu hafta içinde alıcam telefonu çabuk karar vermem lazım fiyatları:

520 -- 579 tl

620 -- 650 tl

720 -- 829 tl

• 720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili uzun gitsin ekranı buyuk olsn kamerası ıyı olsun ınce olsun dıyorsan 720

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

pili uzun gitsin ekranı buyuk olsn kamerası ıyı olsun ınce olsun dıyorsan 720

Yani verilen parayı hakkeder mi yoksa 520 de işimi görür benim arada 250 tl fark var ne de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leader00 -- 28 Temmuz 2013; 20:39:16 >
  • farklarını yazdım ışte pili daha uzun gidiyor. Ekranı daha büyük. Kamerası daha iyi kamerasında flaş var. Daha ince bence aradaki farka değer peki ya sence??

• Evet fark verilebilir gibi duruyor mağazaya giderim hangisi içime sinerse onu alırım
  • Eğer oyun oynayacağım diyorsan para koy üstüne 820 al yok asphalt 7 yeter modern Combata filan gerek yok diyorsan \\\\\\\\\ gece çekim yapacaksan 620 yada 720 eğer yapmayacaksan 520 al flaş ve kamera hariç fark yok \\\ eğer gece çekim yapıcam ve de tel ekranı geniş olsun diyorsan 720 ona gerek yok ise 620 al açıklayıcı olmuştur umarım kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hıcbırı lumıa alma bence..
  • Teşekkürler herkese 520 aldım . Konu kapandı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.