Şimdi Ara

Nokia Lumia 2520 nereden alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizi bir kere daha tabletle ilgili rahatsız etmiştim ama bir arkadaşın tavsiyesiyle exper easypad e2d-530 aldım ve gayet memnunum şuan. Bir arkadaşım için size tekrardan soru sormak istiyorum Nokia Lumia 2520 türkiye'de nereden alınır ortalama fiyatı ne kadardır ?

• satışa başlandımı ki, ben biraz bakınmıştım ama hiçbir yerede göremedim... anca yurtdışından alınabilir diye zannediyorum.... eğer varsa alabileceğimiz bir yer beni de bilgilendirmiş olursunuz; çünkü tam şu aralar Asus T100 alma arefesindeyim... 2520 daha şık ve daha iyi olduğu için bu modele yönelebilirim... teşekkür ederim...
  • Öncelikle bilgi verdiğiniz için teşekkürler hocam. 2. olarak da haklısınız sanırım sadece yurtdışından alınabiliyor eğer alınabilecek bir yer bulursam tr içi size öm atarak yada konudan bildirim hocam. Ben teşekkür ederim.
  • Sony Xperia Z2 Tablet LTE nasıl sizce
  • videosunu izledim ve özelliklerine baktım harika görünüyor ve bayaa da ince gibi lakin her zaman ki sony politikası uygulanırsa uçuk bir fiyattan çıkıcak karşımıza bu tablet. Kitkat 4.4 kullanması ekstra bir + ayrıca 3gb rami de fazlasıyla yeterli görünüyor telefonu sattırıp tablet aldıracak niteliklere sahip yada tabletleri sevdiğim için bana öyle geliyor.Fiyatlar eşit olursa note 10.1'i (2014 edition olanı) ezip geçecek bir tablet fakat fiyatı uçuk olursa ve fazla paranız yoksa note 10.1 edition tercih için daha uygundur ayrıca s pen'i de gayet kullanışlı Bu arada avrupa satış fiyatı 860 dolarmış türkiyeye gelişi dolar kuru + vergiler + distribütor payı vs. derken 2200 TL yi bulabilir diyorum ben note 10.1 2014 edition çok daha mantıklı görünüyor bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 2 Mart 2014; 22:26:51 >

• bencede dostum 2200 -2500 civarı olur türkiyede

bende karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaxux

bencede dostum 2200 -2500 civarı olur türkiyede

bende karar veremedim

Bekleyip göreceğiz hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurt dışından elden almazsanız gümrükten geçmez bu tablet gsm özellikli olduğu için yasak. cep telefonu gibi.

3g si olmayan modelide yok. surface 2ye yönlenin bence siz
  • hocam kendime almıyorum zaten bir arkadaşım(abim desek daha doğru olur heralde) için tavsiye istiyorum.Bu forumdakiler sağolsunlar konudan daha önce tavsiye ettiler ve indirimde vardı hemen aldım exper easypad e2d-530'u kliksa'da hızlı yolladı. Arkadaşa note 10.1 2014 edition al dedim alacak büyük ihtimalle alacak yakında ama önerdiğiklerinize de bakarım surface 2 ile surface pro arasındaki fark ne biliyormusunz hocam ?
  • Hocam experden memnun musunuz?Güzel tablet lakin şu fan işi bozuyor(benim açımdan).Gerçekten iyi fiyata satılmıştı.Hatta sıcak fırsatlara konusunu ben açmıştım
    Lumia da ve surfacede windows 8 rt denilen işletim sistemi var.Surface pro ve exper de ise windows 8 masaüstü sürümü.Yani ikisi çok farklı.Örnek olarak rt olanda exe çalışmaz ve galiba uygulama sıkıntısı var.O yüzden kimse rt yi önermiyor.

Note 10.1 konusuna gelirsek kullanmadan almasın.Konusunda bir kaç bir şey okudum malzeme kalitesi ve performansı konusunda açıkcası içime sinmedi.Sonuç olarak android alacaksa ve acelesi yoksa bu yıl sonunu beklesin.Tegra 5 in 2. Versiyonu olan çift çekirdeli işlemci çok güzel duruyor.Hem 64 bit desteğiyle geliyor hem de farklı teknolojiler entegre edilmiş durumda.Yılın ikinci yarısı piyasaya sürülecek muhtemelen yılın sonlarına doğru tabletleri görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gayet memnunum hocam yalniz ben fan sorunu yaşamadım şuana kadar note 10.1 i bir hafta kullanmıştım hiç sorun çıkarmadı bende arkadaştan note 10.1 iPad mini ve note 8 arasında kalmıştım sonra bir hocam indirimi söyledi bende hemen aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

gayet memnunum hocam yalniz ben fan sorunu yaşamadım şuana kadar note 10.1 i bir hafta kullanmıştım hiç sorun çıkarmadı bende arkadaştan note 10.1 iPad mini ve note 8 arasında kalmıştım sonra bir hocam indirimi söyledi bende hemen aldım

Hayır fan sorunu derken sonuçta hem pili etkileyecek hem de notebookta olduğundan daha fazla ısınacak uygulamalarda diye düşünüyorum.Yoksa sesinden rahatsız olma gibi bir durumum yok.Daha çok şu atom işlemcilerin gelişmesini bekliyorum.Hem pil süreleri daha uzun hem de fansız tasarımlar.Sıcak fırsatlarda paylaştığımda ağız burun yapmışlardı memnun olmanıza sevindim.

Note 10.1 2014 edition konusunu bilmiyorum.Ana konusunda malzeme kalitesinden ve performanstan bir kaç kişi yakınmıştı ki hatta biri gidip üç kutu açtırmış üçünde de arka kapak içe doğru esniyormuş.Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

gayet memnunum hocam yalniz ben fan sorunu yaşamadım şuana kadar note 10.1 i bir hafta kullanmıştım hiç sorun çıkarmadı bende arkadaştan note 10.1 iPad mini ve note 8 arasında kalmıştım sonra bir hocam indirimi söyledi bende hemen aldım

Hayır fan sorunu derken sonuçta hem pili etkileyecek hem de notebookta olduğundan daha fazla ısınacak uygulamalarda diye düşünüyorum.Yoksa sesinden rahatsız olma gibi bir durumum yok.Daha çok şu atom işlemcilerin gelişmesini bekliyorum.Hem pil süreleri daha uzun hem de fansız tasarımlar.Sıcak fırsatlarda paylaştığımda ağız burun yapmışlardı memnun olmanıza sevindim.

Note 10.1 2014 edition konusunu bilmiyorum.Ana konusunda malzeme kalitesinden ve performanstan bir kaç kişi yakınmıştı ki hatta biri gidip üç kutu açtırmış üçünde de arka kapak içe doğru esniyormuş.Güle güle kullanın.

hocam bahsettiğiniz olay note 10.1 2014 edition mu yoksa note 10.1 için mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

hocam bahsettiğiniz olay note 10.1 2014 edition mu yoksa note 10.1 için mi ?

Note 10.1 2014 edition için okumuştum.

• Şuanda yurt dışında 199 dolar türkiyede bulamadım bir türlü :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.