Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa arkadaşlar.. A101 den almış olduğum bi L1320 cihazım var ve ufak tefek sıkıntıları var servise yollamak istiyorum ancak hangi servis A101 de satılan L1320 ile ilgileniyor bilmiyorum.. Buradan satın alan arkadaşlar varsa ya da bilgisi olan birisi varsa söylerse sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApacheKinQ

Sa arkadaşlar.. A101 den almış olduğum bi L1320 cihazım var ve ufak tefek sıkıntıları var servise yollamak istiyorum ancak hangi servis A101 de satılan L1320 ile ilgileniyor bilmiyorum.. Buradan satın alan arkadaşlar varsa ya da bilgisi olan birisi varsa söylerse sevinirim..

Nokia yetkili servisi Teleservice oraya göndereceksiniz.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam teleservisi aradım telefonun imei numarasını girdim boyle bi cihaz kaydı bulunmamaktadır dedi..

• quote:

Hocam teleservisi aradım telefonun imei numarasını girdim boyle bi cihaz kaydı bulunmamaktadır dedi..

Hemen nokia klon bildirimi yaz internete araştır

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    Hocam imeim klonlanmış değil e-devletten bakıyorum cihazımı tarif ediyor onda sıkıntı yok.. Teleservisin çağrı sisteminde imei ile kontrol yaptığımda benim cihazın teleserviste kaydı olmadığını söylüyor.. Benim öğrenmek istediğim şey A101 den aldığım cihaz ile hangi teknik servis ilgileniyor..

Not: Cihazı kendim almadım babam almıştı memlekette okuduğum yere yollamıştı ve kutu içerisinde herhangi bir garanti servisinin adının olduğu bi kağıt parçası göremedim..

• ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    hocam muhtemelen o numarayı girmeni şuan servisteki cihazların tamir durumunu öğrenmen için soruyordur. Kesin değil ama fikir sadece
  • quote:

Ordan servisteki telefon bakılıyor. Satılan telefon Nokia Türkiye garantili ve burası bakıyor. Arayın sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam.. Peki şöyle bişey olabilir mi imei numaram ile nokianın sitesinden hangi servise ait olduğunu öğrenebilir miyim? Var mıdır böyle bir internet hizmetleri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bi bakarım.. Umarım dediğiniz gibidir..

• ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    Cihaz kutusu sizde mi ?Kutuda yazıyordur

• By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Kutu şu anda bende değil yine de öğrenebilirim ama hatırladığım kadarıyla kutu üzerinde de yazmıyordu.

• Herkese selamlar,
    Geçen hafta bi hafıza kartı aldım, almaz olaydım telefona iki üç kere hard format atmak zorunda kaldım. Sıkıntım şu benim için en iyi navigasyon olan here driveyi mağazada bulamıyorum. Bi saatten fazladır mağazanın altını üstüne getirdim bulamadım. Haberim olmayan bi değişiklik falan mı oldu? Bilen arkadaşlardan bi yardım rica ediyorum.

• Ayrıca 1520 fiyatında indirim olmuş wp yi de seviyorum sizce alınır mı? Buna göre pozitif anlamda çok fark olur mu? Oyun oynamam, genelde sosyal medya ve internete girmek için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTURK -- 17 Ekim 2015; 12:24:31 >
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    Kamera ve batarya konusunda 1520 daha iyidir.

Sosyal medya ve internet kullanımında çok çok büyük farklar yaratmaz fakat imkanınız varsa ben geçin derim.

• Yorum için teşekkür ederim.

• Windows 10 ne zaman gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Windows 10 ne zaman gelir

tahminlerime göre 2019'dan evvel zor. herkesin öve öve bitiremediği 549 build'ına sadece birkaç saat dayanabildim. bu süreçte 7 defa kendi kendine kapanıp açılma, uygulamalardan atma, stabiliteden aşırı derecede uzak olma vb. birçok sorunla karşılaştım ve bu durumda microsoft 2015 yılının sonunda dağıtılmaya başlanacağını söylüyodu win10'un. yani bu demek oluyor ki son bikaç build uzaktayız final sürümüne ve durum bu. az biraz param olsa apple şirketinin haricinde ürün almayacam ama el mahkum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yceylan40

quote:

tahminlerime göre 2019'dan evvel zor. herkesin öve öve bitiremediği 549 build'ına sadece birkaç saat dayanabildim. bu süreçte 7 defa kendi kendine kapanıp açılma, uygulamalardan atma, stabiliteden aşırı derecede uzak olma vb. birçok sorunla karşılaştım ve bu durumda microsoft 2015 yılının sonunda dağıtılmaya başlanacağını söylüyodu win10'un. yani bu demek oluyor ki son bikaç build uzaktayız final sürümüne ve durum bu. az biraz param olsa apple şirketinin haricinde ürün almayacam ama el mahkum.

Herkes övüyorsa sıkıntı kimde? Microsoft diyor ki telefondan anlamayan, ağlayıp sızlayacaklar kurmasın.

• quote:

Lumia 940 ve 940XL Ocak ayında Windows 10 yüklü olarak piyasaya çıkacakmış...

Bu durumda 1320'lere Ocak'tan sonra geleceği kesin; ancak 3 ay sonra mı gelir, 6 ay sonra mı gelir bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Lumia 940 ve 940XL Ocak ayında Windows 10 yüklü olarak piyasaya çıkacakmış...

Bu durumda 1320'lere Ocak'tan sonra geleceği kesin; ancak 3 ay sonra mı gelir, 6 ay sonra mı gelir bilemem...

Kasımda satışa çıkacaklar. Ocakta Türkiyeye gelecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.