Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 sene kullandım 1320 cihazımı sonra 700 tl gibi güzel bir fiyata sattım,gittim htc desire 820 aldım,almayın android aldırtmayın lanet olsun nerde benım wındowsum

Aynen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

Eksik olarak gördüğüm tek ve aslında en büyük eksiği ses seviyesi inanılmaz kötü. Hem ahize hem dış hoparlör. Öyle ki sokakta biraz gürültü altında telefon görüşmesi yapmak neredeyse imkansız. Biraz üst model lumialardaki ses kalitesi maalesef çok uzakta. Bilginiz olsun.

İlginç, benim de telefonun en memnun olduğum yönlerinin başında ses seviyesi geliyor. Hele hele hoparlör sesi çoğu tabletten bile yüksek, çocuklara bazen çizgi film açıyorum, ortam ne kadar gürültülü olursa olsun hoparlörden dinleyebiliyorlar.

Eşimin daha önce kullandığı, 1320'ye göre ciddi biçimde üst model olan 925'de ise dış hoparlörün ses şiddeti çok azdı.

• Beyler , ön cam çatladı dokunmatik çalışıyor. Garantiye girmiyor heralde. Ön cam değişimi bu cihazda sıkıntı çıkarabilirmiş sanırım. Daha önce tecrübesi olan var mı ?
  • Gorilla glass 3 kolay zarar görmez ama geçmiş olsun eşim çantaya atıyor anahtar şu bu var mı bakmıyor bile çünkü çizilmiyor bu cam assos mobile isimli yetkili servis omarımı hızlı yapıyor bir fiyat sorun isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

Eksik olarak gördüğüm tek ve aslında en büyük eksiği ses seviyesi inanılmaz kötü. Hem ahize hem dış hoparlör. Öyle ki sokakta biraz gürültü altında telefon görüşmesi yapmak neredeyse imkansız. Biraz üst model lumialardaki ses kalitesi maalesef çok uzakta. Bilginiz olsun.

İlginç, benim de telefonun en memnun olduğum yönlerinin başında ses seviyesi geliyor. Hele hele hoparlör sesi çoğu tabletten bile yüksek, çocuklara bazen çizgi film açıyorum, ortam ne kadar gürültülü olursa olsun hoparlörden dinleyebiliyorlar.

Eşimin daha önce kullandığı, 1320'ye göre ciddi biçimde üst model olan 925'de ise dış hoparlörün ses şiddeti çok azdı.

allah allah seriye göre farklılık mı gösteriyor acaba... çünkü ben dış ortamda gerçekten zorlanıyorum konuşmakta. zor duyuluyor çünkü. konuşmanın yarısı efendimlerle anlayamadımlarla geçiyor...

• Yeni yapıyı yükleyen varmı acaba aramızda?

• Yeni yapıyı yükleyen var mı acaba? Eski surume göre hız artışı var mı merak ediyorum yoksa aynı hantallık devam mı ediyor?

• cem73 C kullanıcısına yanıt
    çizilmiyor diye bir şey yok gayet de çiziliyor.
  • Yeni yapıyı yükledim performans olarak gelişme var fakat genel olarak 6 inçlerde sıkıntı çıkarıyor sanırım. Başlangıç ekranı tam oturmuyor. Ekranın sağ tarafı ve alt tarafında geniş boşluk oluştu. Ayrıca bende fotoğraflar uygulamasında hiç fotoğraf görünmüyor.
  • Mat film oldukça güzel hale getiriyor ekranı canlı doku gibi doğal Bir görüntü oluşuyor tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem73

Mat film oldukça güzel hale getiriyor ekranı canlı doku gibi doğal Bir görüntü oluşuyor tavsiye ederim.

aynen bende tavsiye ederim..
  • arkadaşlar ben ağustos-eylul gibi aldım ilk kullanmaya başladığımda sistem hafızası yanlış hatırlamıyosam 2,58 gb idi (2gb küsür olduğuna eminim)

ilerleyen zamanlarda artmaya başlafı bi ara 3,2 olduğunu farkettim sürekli artıtordu ayda ortalama250mb geçen hafta sabrım tükendi ve sistem hafızası 4,05 gb iken sıfırladım ve hafıza eski haline 2,61 e düştü şuan 2,62 şimdilik sorunu çozdüm ama nereye kadar böyle devam edicek 8 ayda bir telefon mu sıfırlıycam sizde şuanki sistem hafızalarınıza bakıp yazarsanız sevinirim en azından sorun bendemi öğrenmiş ollurum
  • elimde turuncu 1320 mevcut takas etmek isteyen arkadaşlar olursa bana ulaşabilirler
  • İsim listesine benin adımıda ekler misiniz?

• Merhaba Arkadaşlar Lumia 925 Kullanıyorum cihaz tertemiz garantisi kutusu var ama büyük ekran kullanmak istiyorum. büyük ekran istemeyen ve takas yapmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir
    İSTANBUL
    exxory@gmail.com

mesaj atan buradanda mesaj atsın ki bileyim iyi günler
  • Arkadaslar cihaz windows 10 guncellemesini aldimi yada alacakmi ? Ayrica muzik performansi ve ekran kalitesi nasildir ve cihaz akici midir almayi dusunuyorumda cevaplarsaniz cok sevinirim bugun alicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 640 xl gelecek.

Onu bekleseniz daha iyi.

Bir iki ay içinde satışta olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Lumia 640 xl gelecek.

Onu bekleseniz daha iyi.

Bir iki ay içinde satışta olur.

900 tl etmez bence o cihaz o kadar verince z ultra almak daha mantikli gibi
    Birde bana acil lazim 640 tl ye geliyor sorularima cevap verirseniz sevinirim ozelliklede muzik performansi ust yada profesyonel seviye bir kulaklikla denedinizmi ?

Birde 640xl in ozelliklerine detayli baktim adreno 302 falan var kamera haricinde ustun yani yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 3 Haziran 2015; 16:51:50 >
  • Mart 2016 ya kadar garantili 1320 mi satıyorum. İzmir elden teslim 450 tl.not:wp10 yüklü.

• lumia 640 ve 640xl satışa sunuldu haberiniz ola...
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.