Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chicko

Selam ben bu telefonu almak istiyorum ancak 8.0 la geliyor galiba ben 8.1 e güncellemek istiyorum denimden kimse mutlu değil gördüğüm kadarıyla denime güncellemeden nasıl 8.1 e güncelleyebilirim?

telefon 8.0 ile gelir. siz güncelleme yap deyince tel 8.1 cyan güncellemesini bulur. cyan güncellemesini yaptıktan sonra tekrar güncelleme yap derseniz bu sefer denim güncellemesini bulur. denim ile klasör oluşturma gibi güzel bazı özellikler geliyor ama batarya performansı biraz düşüyor. benim tavsiyem denime güncellemeyip w10 yayınlanana kadar cyan ile kullanmanız yönünde...
  • redkitinati kullanıcısına yanıt
    Evet okudum. Fiyat konusunda yanıldım ama yanıldığıma da sevindim açıkcası. Güzel fiyat biçmişler telefona. 1320'ye 1000 tl verdiğime üzüldüm :D
  • Telefonun kitlenmesi ekran görüntüsünün bozulması şarj sorunu ve ısınmadan ötürü nokia care e verdim teli 3 gün sonra sıfır telefon verdiler. Anakart ekran ve şarj bordunda sorun varmış.. Keşke nokia care ye verseydiniz. Hai hazırda g7 almış bulunmaktayım bunuda 11 yaşındaki yeğenime vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Telefonun kitlenmesi ekran görüntüsünün bozulması şarj sorunu ve ısınmadan ötürü nokia care e verdim teli 3 gün sonra sıfır telefon verdiler. Anakart ekran ve şarj bordunda sorun varmış.. Keşke nokia care ye verseydiniz. Hai hazırda g7 almış bulunmaktayım bunuda 11 yaşındaki yeğenime vericem

Anladım ama hepsiburada dan aldığım için ve onlarda teleservice ile çalıştığı için Nokia care aklıma gelmedi. Nokia care e faturamı alıp gitsem garanti kapsamında tamir edilir yani ?

• Hangi servis bakarsa baksın bütün nokia cihazlar ile nokia care ilgileniyor.. Faturanız ile gitmeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Telefonun kitlenmesi ekran görüntüsünün bozulması şarj sorunu ve ısınmadan ötürü nokia care e verdim teli 3 gün sonra sıfır telefon verdiler. Anakart ekran ve şarj bordunda sorun varmış.. Keşke nokia care ye verseydiniz. Hai hazırda g7 almış bulunmaktayım bunuda 11 yaşındaki yeğenime vericem

hacım bende de ısınma problemleri devam ediyor..bende senin gibi nokia care mi versem nereden ve nasıl yaptın bana açıklarmısın...
    konum 3g ve internet paylaşımı açınca telefon acaip ısınıyor...
  • Bugün Microsoft'un blogunda bugün yayınlanması beklenen Win 10 önizleme sürümün destekleyen modeller arasında Lumia 1320'yi de gördüm. Hayırlı olsun.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hey gidi hey 8.1 ri bekliyordum ne hevesle şimdi satışa çıkardım.

• Bu telefondan almayi planliyorum on kamerasi nasil ? Cekilmis bikac gorsel paylasirsaniz cok guzel olur

• BeyaZenci000 B kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası çok kötü....
    Ana kamera gündüz çekimleri iyi

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Aldığınız bayii ye sorun her ilde var nokia care.. Yada Nokia destek Yada Microsoft aracılığı ile bulabilirsiniz nerede olduğunu.. Ben aldığım bayiye sordum ve dediği yere gittim

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Benim telefon doa garantili netcell falan yazıyordu garantisinde yani farketmiyor o zaman Nokia care bakıyor o zaman

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Evet farketmiyor. Her cihazla nokia care ilgileniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Nokia 1320 telefonumda sinyal gücü sıkıntısı yaşıyorum. dış mekandayken sinyal aniden düşüyor sürekli garantiye gönderdim ama malesef yine aynı..acaba bu sorunu yaşayan başka biri var mı ? sinyal fullken birden 1 dişe düşüyor.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    bırak oyunu , ben telefonu bi 10 dk ekranı açık tutayım whatsapp instagram veya twitterda takılayım bu 10 dk içinde hemen üst kısmı ısınır , şarjı pıtpıtpıt azalır.
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    Kronik sanırım. :( L520de de oluyor o ısınma ama tatlı oluyor. Anca şarjda H+ iken kullanırsam rahatsız ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum. Bende de aynı durum var. Telefonun şebekeyi alış şekliyle mi alakalı yoksa şebeke sinyallerinden mi bilmiyorum ama konusmamı etkilemediği surece sıkıntı yok.

O değilde arka planda hiçbirşey açık değilken whatsapp a bastığımda yükleniyor yazıyor ve uygulamadan atıyor. Uygulamadan mı kaynaklanıyor yoksa ram ile mi ilgili? (1320) Bıkkınlık geldi bu atma muhabbetinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 30 Mart 2015; 23:59:15 >
  • Arkadaşlar telefonu açtığımda iki defa bir problem oldu. Sanki ekrandaki görüntü düşük renk derinliğinde görüntüleniyor gibiydi. Hani sanki 16 milyon renk değilde 256 renk gibi, piksel piksel bi garip. Ekranı kapatıp açınca düzeldi ama. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Sizce yazılımsal bişey mi yoksa donanımsal bir problem olabilir mi? Telefonu alalı daha 1 ay falan oldu.
  • A_Tech A kullanıcısına yanıt
    bir defasında bende de olmuştu. yazılımsal bir olay. kafaya takmaya gerek yok. ben teli açıp kapattığımda düzelmişti. eğer sürekli tekrarlarsa bir arıza belirtisi olabilir
  • fatih_ogu F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sadece iki kez oldu ben de de. Ekranı açıp kapatınca düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.