Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denim ile çoğu kullanıcı şarj ve ısınma sorunundan şikayetçi. bunları burada yazıyoruz ama ayarlar>bizi değerlendirin kısmından bu şikayeti Microsoft a gönderen kaç kişiyiz acaba....
  • Merhabalar,

Herkes Şarjdan bahsetmiş, bende bu konuda ki gözlemimi sunmak istiyorum ve şuan da başladığım denemenin SS* lerini burada paylaşacağım.

İşim gereği İş seheyatlarına çok çıkıyorum ve daha iyisini görmediğim Here Drive+ ı navigasyon olarak kullanıyorum, Müthiş özellikleri var. Bilmediğiniz özellikleri olduğundan eminim :)

1: gideceğim ile gittikten sonra Navigasyonu çalıştırıp 10 15 dakkalık Navigasyon kullanıyorum ve toplamda gün bitince 1,5 2 saatlik navigasyon kullanmış oluyorum.
    2: Whatsapp da 2 tane grubumuz var Motorcu grubudur günde 2000 den fazla mesaj alır whatsapp ım, ne bir çökme yaşadım nede başka bir mevzu,
    3: telefonun bluetot hariç tüm özellikleri açık, GPS, Konum, Wifi, 3G, vs.
    4: GPS tracker, Pusula, Onenote, Mail, gibi uygulamaları çok sık kullanıyorum,
    5: Telefonda 16 sayfa uygulama var,

Şarjım en kötü 2 gün gidiyor.
    siz nasıl 1 günü çıkartamıyorsunuz anlayamadım :)

Bir akıllı telefonu en üst seviyede kullanan azınlıktayım ve bu fiyata Androidde böyle bir telefon yok.

Bence telefonda kullanım kolaylığı, vb programları burada paylaşsak? herkes bir şarj dır tutturmuş gidiyor. Telefonda kullandığımız güzel programlar nedir arkadaşlar?
    ekran tasarımları nerede?
    Mesela whatsapp WEB den haberi olmayan kaç kişi var?

Ayrıca merak ettiğim bir konu, Telefon konuşma süreleri nerede tutuluyor, baktım ama göremedim. kaç saat aranmışım, kaç saat aramışım toplam süreleri gibi.

bence bunları görsek daha iyi :)

Mesela ben Ekran Tasarımı şuan böyle kullanıyorum.
    Beğendiğim uygulamalar arasında da Insider ve OneNote(müthiş)var,

* Screen Shot

Ek Bilgi; Daha önce kullandığım Akıllı telefonlar,
    -BlackBerry 9800Touch
    -HTC WildFire,
    -Samsung Galaxy W
    -Motorola Razr HD
    -Vodafone (huawei)Akılsız Telefonu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 2 Mart 2015; 12:37:28 >

• jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza aynen katılıyorum hocam benim şarjda bitmiyor. herkes donuyor ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor diyorlar şimdilik böyle bir sıkıntı olmadı cihazda. Bu arada Arama tarihlerini ve sürelerini hatta aradığımız kişiyle olan smslerimizi görebiliyoruz. Giriş ekranındaki ahize simgesini tıkladıktan sonra arananlar listesi geliyor. Bunun en sağındaki ikona tıkladığımızda bir menü açılıyor.ekranı sağa sürüklediğimizde geçmiş sekmesinden bütün kayıtlar geliyor. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Benim tam olarak merak ettiğim, örneğin 250 saat konuşma süresi bana arama gelmiş, ben 150 saat aramışım, toplamda telefonda 400 saat konuşma yapılmış

bunu göremedim? dediğiniz yere de baktım orda süreleri göremedim :(
  • Denim güncellemesine kadar çok memnundum şarjından.

Şu an rezil bir halde ne yazık ki.

Yaptığıma pişman oldum denim'i.

Parlaklık otomatik, şebeke kapalı, Bluetooth gps kesinlikle kullanılmadı.

Sadece internet explorer üzerinden bazı pdf leri incelemem gerekti 1 saat kadar. Sonuç bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybudenizi -- 2 Mart 2015; 15:25:18 >
  • kaç saatte düştü bu düzeye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

kaç saatte düştü bu düzeye ?

5 saat 57 dk yazıyor. :(

• Mağazadadan uygulama indiremiyorum. Beklemede yazıyor. Yine bakım mı var mağazada?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeybudenizi

quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

kaç saatte düştü bu düzeye ?

5 saat 57 dk yazıyor. :(

Merhaba Hocam,

Bence telefonun yedeğini alıp bir kere Fabrika ayarlarına döndürün, Çünkü aynı telfonu kullanıyoruz ve benim GPS im filan herşeyim açık 5 saatte %10 düşüyor, Hatta tam bitine kadar bekleyip SS atacağım buraya herkes sorununu çözsün diye. bunun mutlaka çözümü vardır.
    hocam bildiğim arama kaydıyla...vs. ilgili orası. bunun dışında başka yer var mı bilmiyorum kurcalamak lazım biraz telefonu.
    Ahahahaha Egzoscu Halil kişisinin doğum günü Hocam kullandığınız arka plan resmini paylaşır mısınız ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 1:06:34 >
  • Arkadaşlar Lumia 1320 alacağımda pil gücü ekran büyüklüğü işlemci hızı ve en önemlisi fiyatı beni çok cezbetti ama. Aklımda kalan bir soru var bu cihaz WP 10 alacak mı acaba? En azından şöyle 1,5-2 sene gitsin istiyorum.
  • unalozturk U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alacak

• unalozturk U kullanıcısına yanıt
    w10 gelmese bile 2 sene daha gideri var bu telefonun içiniz rahat olsun. web üzerinde wp için kullanışlı uygulamalar yazan developerlar var. siz sadece satın almadan önce; telefonun ebatı, kamerası ve windows mağazayı iyice değerlendirin. bu forumda önceki sayfaları incelersiniz kullanıcılar ekseriyatli bu konulardan şikayetçi olmuşlar. bu sıralar herkes bataryadan şikayet ediyor ama (kendim böyle bir sıkıntı yaşamıyorum) denim sürümüne güncellemezseniz oldukça tatmin eden bir performansta kullanabilirsiniz.

şahsi değerlendirmemi sorarsanız, telefondan çok memnunum. aynı kullanımda hiçbir android cihazdan böyle bir performans almadım.(özellikle batarya konusunda) kendi cihazımdan yola çıkarak idda ediyorum, android deki greenify benzeri bir program bulsam marketten, şarjı 2 hafta rahat gider. önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi bataryayı biraz bozmuş olmama rağmen 4 günden aşağıya gitmiyor şarjı. tabi ki elektroniğin de şans işi olduğunu unutmamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 2 Mart 2015; 20:12:56 >

• Ek dil desteği diye güncelleme geldi telefon güncellemesine , gören var mı ?

Edit: Sanırım bölge değişikliğini önce abd sonra Türkiye yapmamdan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 2 Mart 2015; 20:30:12 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 1:07:48 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 1:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/whatsapp-video-optimizer/08f0483c-ccb1-4b12-918d-36b3ee3c1412

Eyvallah teşekkür ettim,

• Arkadaşlar fabrika ayarlarına döndüm. Sd kartta olan uygulamaları görmüyor. Diğer dosyalar şeklinde gösteriyor. Bunun bir çaresi var mı?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.