Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman 1320 bizi bekler tek sıkıntım çokmu büyük ya cebe fln sığmazmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonu bir mağazada inceledim. Android (Galaxy wonder ) Kullanıcısı olarak telefonun hızı mükemmel geldi. Ekran zaten almış başını gitmiş mükemmel görüntü canlılık kimsenin laf söyleyeceğini düşünmüyorum. Kamerası herkes vasat demiş . 5MP olmasından sanırım bir kaç foto çektim ve muhteşem beyaz dengesi olayını nokia yine korumuş fotoğraflar 16-9 oranında çekiliyor. yani aslında baksak 8MP kamerası var diyebiliriz.Hem artık bilgisayarlarımız tv lerimiz hepsi 16-9 oranında yani ? Ön kamerası vga denip geçmiş ama ben kamerayı açtığımda oha bu mu vga dedirtecek kadar iyi . Sırf kamera eleştirileri yüzünden flickr 'a girip bir sürü fotoya baktım malesef videolarına bakamadım youtube kapalı olmasından dolayı. Kullanan arkadaşlar Fotoğraf paylaşırlarsa forum okuyucalarına faydası olacağını düşünüyorum . Size bir tane nokia N73 ile kendi çektiğim fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Bazen rakamlara takılmamak gerektiğini düşünüyorum.
     Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP

• oldugungibigel O kullanıcısına yanıt
    hocam gündüz çekimlerinde sıkıntı yaratmıyor. Düşük ışığa geçince çok bozuyor. Ön kamerası da gerçekten vasat. Fotoğrafı da direk telefondan atamıyoruz sanırım windows phone desteklemiyor galiba ?
  • Ilk firsatta aliyorum..renk konusunda fikir verirmisiniz gencler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 5 Nisan 2014; 15:38:48 >
  • lumia 1320 benim de radarımda

Bende LG Optimus G var
    4.7" HD ekran
    quad 1.5 krait
    2gb ram
    andreno 320
    32gb
    13mp kamera
    1.2mp ön kamera
    2100 mah pil
    andoid 4.2.1

Rootlu kullanıyorum.

Serviste çok vakit geçirdiğim için daha büyük ekranlı bir model mi bulsam... arayışım beni bir kaç modele itti.

-Az bir takas farkıyla Optimus G Pro (3100mah pil, 5.5" fullHD ekran)
    -Model düşür Moto G al (4.5" HD ekran ve şarjının iyi gittiğini söylüyorlar) ve arada biraz paran artarsa üstüne ekle 7" tablet al.
    -En radikal olasılığım ise Lumia 1320 :)

Kafamdaki bir kaç soru:
    -androiddeki gibi rahatça usb ile avi, mp4, mkv falan atıp izleyebilir miyim altyazı sıkıntılarını yaşamadan?
    -android to W8 radikal bir değişim olacak, eminim bir çok arkadaş da androidden geçiyor. izlenimleriniz nedir?
    -kısıtlanacağımız, kapana kısıldığımızı düşüneceğimiz neler var androidden sonra mesela :) hele ki root kullanıcıları için.
    -w8 market ne durumda?
    -3400 mah pil ve w8 gerçekten hakkını veriyor mu?
    -androidde sistem tüketimi çok olmasa da yoğun kullanımda normalde 16-18 saat olan dayanım 8 saate falan düşüyor.
    -ekranın harcadığı pay da büyük bu noktada. telefonu yoğun kullanan biriyim (film, gazete, sosyal medya...) benim kullanıcı profilime nasıldır acep?
    -alalı baya olmuş hocam, incelemeni yazmamışsın, elden çıkardın mı yoksam :)

bir de lumia 1320 kullanıcıları facebook grubu göremedim, bir tane kurdum, birbirimizi belki daha rahat buluruz.

https://www.facebook.com/groups/647032251998475/

Bir çok popüler modelin türk kullanıcıları grubu mevcut
    LG G2
    Optimus G
    Moto G
    Moto Atrix
    GMD vs...

Cihaz 920-999 arası satılıyor. Benim cihaz da 1300'den almıştım ama 1150 seviyesine şu an.
    Kafa kafaya çok rahat değiştirebilirim diye düşünüyorum denk getirirsem temiz bir cihazla...

• zurrani kullanıcısına yanıt
    Ben de bu modeli uzun suredir arasiriyorum. Gercekten f\p orani yuksek bir cihaz.
    7. Tablet, yaninda tasimak icin ideal ama herr zaman yanimizda tasiyamiyoruz, o yuzden uzun yolculuklarda yanima aliyorum, cebin internetini paylastirip, internette rahatca takiliyorum. Kullandigim model asus memopad hd 7. Bu da fiyat perf. Cihazi. Ancak tablet ve telefonu bir arada tasimak zir. Tabi canta kullanmayi seviyorsaniz baska.
    2.si sadece windows platformu kullanmak istediginizi tam karsilamayacaktir. Zira market cok eksik. Benim androidde olmazsa olmaz uygulamalarim var, bunlarin hicbiri windowsta yok. O yuzden android bir tabletre ihtiyaciniz olacaktir. Su an salt windows kullanmak ihtiyaclari karsilamak acisindan bir takim eksikliklere sahip.

Bunun disinda iphonedan gecmek istiyorum. 4 kullaniyorum, orada da para verip aldigim uygulamalar var. Bunlar office uygulamasi ve gps programi. Gps bu cihazda zaten guzel. Office desen microsoft ucretsiz veriyor.

Gelecek 8.1 guncellemesi, basta cortana olmak uzere sistemin eksikliklerini buyuk olcude giderecek.

Bin liraya
    Cortana
    Office
    Gps
    Tablet
    Genis ekran
    Takilmayan bir sistem

Alacaksiniz.
    Handikap ise su asamada sadece market ve eksiklikler gibi duruyor. Market iyilesiyor zaten, eksikliklerin cogu da 8.1 ile tamamlanacak. Tabi kamera ve cozunurluk de diger unsurlar.

Ben 8.1in dagitimini bekliyorum. Eger 1320 uzerinde stabil calisirsa alacagim cihazi. İphone 4te 7 fiyaskosundan haberdarsinizdir, cihazlar oldu resmen. 7.1 ile oluyu diriltme kismen basariloi oldu. Ayni sey windowsta aolur mu, gorecegiz. Brncr olmaz cunku dun dhte yapilan bir haberde, sistemin en dusuk cihaz gozonunde tutularak ooptimize edildigindrn bahsedilmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

lumia 1320 benim de radarımda

Bende LG Optimus G var
    4.7" HD ekran
    quad 1.5 krait
    2gb ram
    andreno 320
    32gb
    13mp kamera
    1.2mp ön kamera
    2100 mah pil
    andoid 4.2.1

Rootlu kullanıyorum.

Serviste çok vakit geçirdiğim için daha büyük ekranlı bir model mi bulsam... arayışım beni bir kaç modele itti.

-Az bir takas farkıyla Optimus G Pro (3100mah pil, 5.5" fullHD ekran)
    -Model düşür Moto G al (4.5" HD ekran ve şarjının iyi gittiğini söylüyorlar) ve arada biraz paran artarsa üstüne ekle 7" tablet al.
    -En radikal olasılığım ise Lumia 1320 :)

Kafamdaki bir kaç soru:
    -androiddeki gibi rahatça usb ile avi, mp4, mkv falan atıp izleyebilir miyim altyazı sıkıntılarını yaşamadan?
    -android to W8 radikal bir değişim olacak, eminim bir çok arkadaş da androidden geçiyor. izlenimleriniz nedir?
    -kısıtlanacağımız, kapana kısıldığımızı düşüneceğimiz neler var androidden sonra mesela :) hele ki root kullanıcıları için.
    -w8 market ne durumda?
    -3400 mah pil ve w8 gerçekten hakkını veriyor mu?
    -androidde sistem tüketimi çok olmasa da yoğun kullanımda normalde 16-18 saat olan dayanım 8 saate falan düşüyor.
    -ekranın harcadığı pay da büyük bu noktada. telefonu yoğun kullanan biriyim (film, gazete, sosyal medya...) benim kullanıcı profilime nasıldır acep?
    -alalı baya olmuş hocam, incelemeni yazmamışsın, elden çıkardın mı yoksam :)

bir de lumia 1320 kullanıcıları facebook grubu göremedim, bir tane kurdum, birbirimizi belki daha rahat buluruz.

https://www.facebook.com/groups/647032251998475/

Bir çok popüler modelin türk kullanıcıları grubu mevcut
    LG G2
    Optimus G
    Moto G
    Moto Atrix
    GMD vs...

Cihaz 920-999 arası satılıyor. Benim cihaz da 1300'den almıştım ama 1150 seviyesine şu an.
    Kafa kafaya çok rahat değiştirebilirim diye düşünüyorum denk getirirsem temiz bir cihazla...

Sorularına kısa kısa cevap vereyim hocam.

-İzleyebilirsin.
    -Android'den çok farklı bir işletim sistemi. Çok basit bir örnek vereceğim sana. Kesinlikle hiçbir takılma, kasılma, donmaya rastlamazsın. Bir müddet sonra üst segment androidlerin rehber açarken bile kastığını cümle alem biliyor
    -WP Market'te işini görecek, günlük hayatta kullabileceğin hemen hemen bütün uygulamalar mevcut.
    -Bu batarya WP'de efsane olmuş. Full kullanımda 2-3 günü çıkaranlar bile oluyormuş duyduğuma göre
    -Film, oyun, sosyal medya için birebir olmuş büyük ekran. Gerçekten ayrı bir keyfi var.

• Avea kontratlı bende siyah kapak aldım 2 gündür kullanıyorum fiyatına göre güzel alet. Eski telim xperi p idi şimdi elime alınca tuhaf bi duyguya kapıldım bayağı küçük bir aletmiş önceki :) Bu cihazın kulübü yok zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 10 Nisan 2014; 23:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83256288/key_lumia+1320/tm.htm

Teşk ettim.
  • Arkadaşlar sizce en güzel rengi hangisi yakın zamanda alacağım wp8.1 İ bekliyorum eminim ki bekleyen çok kişi var Yeni sürüm iyi olursa kullanıcı Kulübü bak bakalım ne kadar yükselecek :-)

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    bendeki siyah sarıyı tavsiye ederim ama artık yavaş yavaş arka kapaklar gelir onun için pek önemi kalmıyor hangisinin alınacağinin degiştir degiştir kullan
  • Valla benim içimden de sarı geliyor da Kardeş bataryan kaç gün gidiyor bilgi verebilir misin

• Arkadaşlar 1320 in menü, geri tuş sembollerinin olduğu alt bölüm ışıklandırmalı mı acaba?

• Slm arkadaşlar Bugün vatan pc lumia 1320 aldım. Tel. İlk açıldığında birkaç dk ayarlar menüsü ne girebiliyorum daha sonra beni atıyo tekrar giremiyorum siyah Bi ekran geliyor lütfen. Yardımmm

• Arkadaşlar sorun eski telefonumun hafıza kartındanmış .çıkardım sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar 1320 in menü, geri tuş sembollerinin olduğu alt bölüm ışıklandırmalı mı acaba?

alt bölüm ışıklandırmalı degil 1320de... 1520 de ışıklandırmalı

1320 de böyle bir sacmalık yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar 1320 in menü, geri tuş sembollerinin olduğu alt bölüm ışıklandırmalı mı acaba?

alt bölüm ışıklandırmalı degil 1320de... 1520 de ışıklandırmalı

1320 de böyle bir sacmalık yapmışlar

Işık. Olmaması daha iyi bence.

Işıklı tuşlular gece telefona bakarken iğrenç bi şekilde göz alıyor gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bugun siyah aldim...sorucak cok sey var!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.