Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu telefon hayal kırıklığı oldu madem Nokia yıl sonuna getirecekti GDR3 güncellemesini bekleyip s600 yada s800'le getirseydi yanına da htc one'daki gibi full HD 4.7 inç ekran koysaydı da 2000 tl den satsaydı çok daha alıcısı çıkardı

• lumia 1020 nin çektiği örnek fotolardan olan özgürlük heykeli fotosonu orjinal boyotta indirip yakınlaştırıp detaylara baktım ama hiç beğenmedim,,benim 808 ile çektiğim fotoyla karşılaştırdım arada çok fark var,,808 le çekilen fotoyu yakınlaştırdıkça yakınlaştırıyorsun detaylar açığa çıkıyor ama 1020 nin çektiği fotoyu yakınlaştırıyorum aksine biraz yakınlaştırdıktan sonra detaylar kayboluyor karelenmeler başlıyor,,inşallah orjinal haliyle böyle çekmiyordur,eğer böyle çekiyorsa kesinlikle almam bu telefonu,,
  • Fazla söze gerek yok bence...

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESTER -- 13 Temmuz 2013; 23:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Kameradan anlamayan lar gibi konuşucam ama gerçekten de çektiğimiz fotoları ya bilgisayarda ya Tv de izliycez e onların çözünürlüğü ne 1920 1080 fotoyu %100 yapınca kumlanma bariz ama tam ekran bakınca harika görülüyor (tabi deneyimlerimle gerçek fotoları görmeden kesin demem) n8 de hele gece çekimlerinde bide flaş açıksa foto%25 boyutta bile olsa resimler facia
    ha bende şimdiden söyleyim wp de dosya yöneticisi olmazsa ben zaten bu sisteme geçmem ama geçince bu kameradan aşağısına para vermem

Dosya yöneticisi sorunu uygulama ile atlatılamıyor mu wp8'de?

Eskisi kadar 920 konusuna giremiyorum ama bildiğim kadarıyla hâlâ yok. Onu geç adamlar nokia camera pro yazılımı dosya yöneticisi gerektiriyor diye 920 ye ancak gdr2 ile verebilecekler. gdr3 öncesi wpli telefon almak hata olur. Onunla dosya yönetici gelirse zaten sistemi de kırarlar özgürce wp kullanılır. Millet çektiği videoları skydrive a bile özgürce yükleyemiyor daha. Şahsen ben kablosuz dosya transferi yapamayacağım bir sisteme para vermem ip ye söylediğim o kadar lafı yemiş olurum sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Pureview 808'in görüntü kalitesi daha iyi diyen kişilerden dolayı örnek fotolara baktım bana 1020 daha iyi gibi geldi birde siz bakın istedim

Pureview 808

Lumia 1020

• fiyat için bir bilgi varmı
  • Bir 808 sahibi olarak 1020'yi almaktan vazgeçtim. Neden, çünkü bu konunun 2. mesajında yazdığım gibi nokia bir yerden koyup bir yerden kısmazsa bu telefonu alacaktım ve tahmin ettiğim gibi de oldu. OIS gelmiş ama sensör küçülmüş nd filtre çıkartılmış. S800'le çıkmasını beklerken eski donanımla çıktı, hdmi yok, tasarım olarak 925 her türlü daha güzel, kamera olarak 808 kadar iyi bulmadım, kısacası 1020'den vazgeçtim. Bundan sonra WP platformuyla devam etmek istediğim için zaten bir lumia alacaktım, 925 ile WP'ye adım atayım diyorum. Nokia kamera konusunda devrim yapmaya ve WP'de gelişmeye devam edecektir. 808 bir kenarda dursun, bir daha ki sene sonunda 1020'nin güncel versiyonu çıktığında duruma göre bakar alırız.

Düzenleme: 1020 ile 925'in işlemcisi aynı olmasına rağmen 1020'ye laf etmemin nedeni amiral gemisi olacağını sandığımdan dolayı. Yoksa 925 ara model olduğu için işlemcisinin 920 ile aynı olması problem değil ama 1020 S800 ile gelmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 18 Ağustos 2013; 13:26:47 >

• http://www.youtube.com/watch?v=2vR4LeL0yzE

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

http://www.youtube.com/watch?v=2vR4LeL0yzE

güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Vaaay konuyu yeni gördüm. Tabikide benimde beklediğim tel bu.
    ahmet gene 41mp çıkmaz diye inat ediyosun ya. Helal olsun.

ahanda şuraya yazıyorum. Çıkmayacak 41 mp lumia

Merhaba hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasırlı Eller

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Vaaay konuyu yeni gördüm. Tabikide benimde beklediğim tel bu.
    ahmet gene 41mp çıkmaz diye inat ediyosun ya. Helal olsun.

ahanda şuraya yazıyorum. Çıkmayacak 41 mp lumia

Merhaba hocam

• L925 konusuna yazmıştım ama buraya da yazayım; 1020 Türkiye lansmanı 3 Ekim, muhtemel satışa çıkma zamanı Kasım ayı ve tahmini beklenen fiyatı 1749 tl olacak.
  • L925 16gb =1399tl 32gb = 1550tl ben 1020 nin 1700 tl gibi gireceğini umuyorum hala,çünkü kamera dışında ve artı 1 gb dışında donanım farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖEY

L925 konusuna yazmıştım ama buraya da yazayım; 1020 Türkiye lansmanı 3 Ekim, muhtemel satışa çıkma zamanı Kasım ayı ve tahmini beklenen fiyatı 1749 tl olacak.

eğer kasımda satışa çıkarsa yeni telefon olarak lumia alıcam dememin üstünden tam 1 sene geçmiş olarak almış olucam :D
  • Ekim Ayının Başında Lanse Edilecekmiş Ve İkinci Yarısında da Satışa Sunulacakmış. Ölme Eşeğim Lumia Gele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihmutlukan

quote:

Orijinalden alıntı: ÖEY

L925 konusuna yazmıştım ama buraya da yazayım; 1020 Türkiye lansmanı 3 Ekim, muhtemel satışa çıkma zamanı Kasım ayı ve tahmini beklenen fiyatı 1749 tl olacak.

eğer kasımda satışa çıkarsa yeni telefon olarak lumia alıcam dememin üstünden tam 1 sene geçmiş olarak almış olucam :D

ahahahah tam tarihi bilmiyorum ama benim de o kadar olmuştur. gerçi hiçbirini beklemeyip 920 mi alsam diyorum arada ama sonra yine bekliyorum.

bu arada 1020'de kablosuz şarj var di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 24 Ağustos 2013; 22:08:24 >
  • uA006 kullanıcısına yanıt
    yok. kap gerekiyo ama zaten kablosuz şarj olup olmaması bence çok önemli birşey değil
  • amerikada satışa çıktı mı telefon? ya da ne zaman çıkacak? birine getirtme ihtimalim var da.
  • amerikada satışa çıkmış sanırım AT&T gibi bişey var operatörmü nedir o satışa sunmuş sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.