Şimdi Ara

Nokia, iPhone'dan daha mı iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yandan üst seviye telefonlara yeni örnekler gelirken bir yandan da uygun fiyatlı ekonomik telefon seçenekleri artıyor. Nokia'nın Lumia 635'i de onlardan bir tanesi. 4.5 inç ekranı bulunan telefon, en ekonomik fiyatlı 4.5 inç akıllı telefonlardan bir tanesi ve görünüşe göre yeni bir iPhone'la da yarışabilir düzeyde. En azından Nokia böyle düşünüyor.

Nokia'nın Nokia USA Twitter hesabı, Twitter'da bir fotoğraf paylaşı ve hangisinin daha iyi olduğunu sordu.
    Bir tarafta (isim vermese de) Apple'ın iPhone'unu 700 dolarlık fiyatıyla konumlandıran Nokia, diğer tarafta da 100 dolar fiyat etiketi bulunan Lumia 635'i konumlandırdı. Bu telefona ek olarak kablosuz şarj, kulaklık, kablosuz hoparlör ve koruyucu kılıf gibi aksesuarları da alabileceğinizi belirten Nokia, hepsinin toplam fiyatının da 269.99 dolar olduğunu bildiriyor. Kısacası Nokia, daha az para ödeyerek telefon + birçok işe yarar aksesuara sahip olabileceğinizi söylüyor.
    Peki siz ne dersiniz? Kaymak

Nokia, iPhone'dan daha mı iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wi Fi -- 30 Ekim 2014; 17:24:19 >

• Windows phone sakın alma. Verdiğin paraya değmez. Android ya da iPhone alabilirsin.
    Lumia 635te de o kadar fazla özellik yok. Kamera 5MP mağazasında fazla uygulama felan da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletim sisteminde saçma sapan hatalar ve eksikler oldukça aksesuar olsunda napsın
  • Kesinlikle çok mantıklı bir reklam ancak herkesin gösteriş meraklısı olduğu şu Dünya'da maalesef insanlar halen daha en pahalı olanı almak için can atıyorlar.
  • Sürekli tekrarladığım gibi WP lar en iyi F/P telefonlarıdır.Buda bir kez daha vurgulanmış çoğu insan mağaza diyor ama mağazada temel tüm gereksinimler var.Olmayan yada eksik kalanlarda rakip firmaların para vererek o uygulamanın ilermesini durdurmasından.Aklı olan WP alır :) elma aşırı kazık ve kısıtlamarla dolu robot ise güncelleme almıyor virus dolu magazası var ve üstü java altı linux ne oldugu belli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 30 Ekim 2014; 20:03:14 >
  • Hiçbir eksik yok.eksikten kasıt kendi kraş klaş of klans falanse ona eksik diyen ötede bir bayılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dundarc

Windows phone sakın alma. Verdiğin paraya değmez. Android ya da iPhone alabilirsin.
    Lumia 635te de o kadar fazla özellik yok. Kamera 5MP mağazasında fazla uygulama felan da yok.

yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    +1 kardeşim.

• Sürdürülüyor...

• Alma kardeş az bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne göre kıyaslarsanız ona göre değişir. iphone 5 in kamerası kötü olduğu için bence 920 den iyi bir telefon değil. Benim bakış açım kamera. Bir başkası uygulamalar önemli değilse yada olan uygulamalar yetiyorsa iphone nun bir manası olmaz. WP için uygulamalar yeterli kalitede olsaydı herkese tavsiye edebileceğimiz bir sistem olurdu.
  • 800-1000 lira bütçe varsa Windows Phone kesinlikle mükemmel bir fiyat performans oranı yakalıyor. Ancak üst düzey yani 2000 civarı bir telefon alacak olursam 930 ya da 1520 filan değil iphone ya da samsung hariç bir android telefon alırım z3, nexus 6 vb.

• Neden konuyu iPhone bölümüne açmıyorsun?

• Fanboyluğun luzumu yok daha iyi değil ama iPhone alacağın fiyata PC+WP alabilirsin
  • Ben Nokia Lumia 1520 kullanıyorum.

Kendi adıma bulduğum 2 hata var;

1- USB kablo üzerinden internet paylaşımı yapamıyorsun. Wi-Fi hotspot kullanmak zorunda kalıyorsun. Oysaki istersen android telefonlarda usb kablo üzerinden internet paylaşımı yapabilirsin.

2- iPhone veya android telefondan rehber aktarmak sıkıntılı, nerdeyse imkansız gibi. Tek yolu el ile tek tek telefon hafızasına girmek.

3- HTC Sync manager, itunes, samsung kies benzeri telefonu yönetebileceğin kendi programı yok.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Magazada Nokianın uygulaması var ustelik eski cebinizde kullanıcıları epostanıza senkron yaparsanız aynı epostayı eklediginizde anında kayıtlarınız yeni telefonunuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Ben Nokia Lumia 1520 kullanıyorum.

Kendi adıma bulduğum 2 hata var;

1- USB kablo üzerinden internet paylaşımı yapamıyorsun. Wi-Fi hotspot kullanmak zorunda kalıyorsun. Oysaki istersen android telefonlarda usb kablo üzerinden internet paylaşımı yapabilirsin.

2- iPhone veya android telefondan rehber aktarmak sıkıntılı, nerdeyse imkansız gibi. Tek yolu el ile tek tek telefon hafızasına girmek.

3- HTC Sync manager, itunes, samsung kies benzeri telefonu yönetebileceğin kendi programı yok.

1- Doğru.

2- 3-4 parmak hareketiyle yapılıyor diye biliyorum.

3- Windows Phone Desktop uygulaması var. Bence hepsinden daha iyi ve kullanışlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.