Şimdi Ara

NOKIA INTERNET RADYO PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nokianın hazırladıgı bu programı kullanmak istyorum fakat bizim 5800lara uygun değil.bunun bi çözümü varmıdır acaba.olmuyorsa eger,ulusal radyoları dinleyebileceğimiz kaliteli bir radyo player varmıdır.bu programı özellikle avrasyaturk fm icin istyorum.nokia nın sitesindeki playerla dinlenebiliyor fakat uymuyor bizim telefonlara.cevaplarsanız sevinirim.iyi forumlar forumdaşlarım

• up
  • dostum ilk önce şunu söyliyim bildiğim kadarıyla artık uyuyor nokia internet radio hatta ben 5800 ımda kullanıyorum var ondan başka shoutcast player diye bir program var ondan başka telefonun kendi real playerındanda dinleyebiliyosun bunlara radyonun url adresin yada pls dosyasını tanıttığın zaman dinersin onlardan başka tunewiki diye bi program var yada lcg jukebox programlarında shoutcast üzerinden radyo dinleyebilirsin yanlız son iki programa radyo ekleyemiyorsun bildiğim kadarıyla kolay gelsin sana umarım yardımcı olabilmişimdir....
  • cok tesekkürler kardesim cevabın için. linki atarmısın rica etsem nokia internet radio yu indirdiğin.deneyip buraya yazcam sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur10urr -- 30 Eylül 2010; 19:12:41 >
  • http://www.nokia.com.tr/servisler-ve-uygulamalar/muzik/fm-ve-internet-radyosu

burda bizim 5800 yok sen nasıll kurdun kardeş cok merak ettim
  • arkadaşım tam olarak hangisinden indirdiğimi hatırlamıyorum fakat sana yararı dokunabilecek bi yer dailymobile
    link orada görürsün ekran görüntüsüde var ama üyelik istiyor dediğim gibi ben tam hatırlamıyorum nerden indirdiğimi ama burdan bulabilirsin....
  • bu proğraö 5800 da çalışıyor fakat kullandıkça telefon hafızası aşırı biçimde doluyor. bu sorunu nasıl çözebilirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim telefonada birden bu program geldi nasıl olduysa.ama güzel program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tans61

bu proğraö 5800 da çalışıyor fakat kullandıkça telefon hafızası aşırı biçimde doluyor. bu sorunu nasıl çözebilirm

x-claner diye program var bu programı kullanırsan atık dosyaları siler teli açarken ve kapatırken bikere tarattırırsan iyi olur telin c si rahatlar
  • nokıa internet radio 5800 da çalışır.n79 da kendinden yüklü geliyor.yalnız power grubunun url sini bulan varmı internetteki url ler işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

nokıa internet radio 5800 da çalışır.n79 da kendinden yüklü geliyor.yalnız power grubunun url sini bulan varmı internetteki url ler işe yaramıyor.

Bölgeye göre istasyonlardan power ı bulabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla bu istasyon vardı Alttaki türkiye bölgesine giriniz en çok istasyon olan o da 427 falan yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

nokıa internet radio 5800 da çalışır.n79 da kendinden yüklü geliyor.yalnız power grubunun url sini bulan varmı internetteki url ler işe yaramıyor.

Bölgeye göre istasyonlardan power ı bulabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla bu istasyon vardı Alttaki türkiye bölgesine giriniz en çok istasyon olan o da 427 falan yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

power grubu yok hocam super fm,kral fm vs var ama power fm yok, internetteki url leri de çalışmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

power grubu yok hocam super fm,kral fm vs var ama power fm yok, internetteki url leri de çalışmıyor.

Power XL ve power urban var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 12 Eylül 2011; 16:02:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

nokıa internet radyosu ile bölgeye/türe göre göz at yazan yere giriyorum iki türkiye seçeneği var ikisindede bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nokıa internet radyosu ile bölgeye/türe göre göz at yazan yere giriyorum iki türkiye seçeneği var ikisindede bulamadım.

bazı istasyonların url si çalışmıyor doğru virgin radio ve pal station da çalışmıyor

• Arkadaşlar güzel yabancı müzikler çalan beğendiğiniz bi radyoyu paylaşırmısınız ben telefonuma kurdum ama bir sürü radyo var adam gibi müzik bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.